Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Полиция нахлу в телевизията в Цариброд
Добави мнение   Мнения:9 1
Анонимен
10 Апр 2002 09:45
Мнения: 13,673
От:
Мамицата ви сръбска
Orlin
10 Апр 2002 10:59
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Искам само да спомена на тези, които гласяха свобода за Милошевич и подкрепяха на думи Сърбаславия и нейната политика. Направили сте грешка по този начин и поради факта, че Сърбия или сърбите са винаги крали българите чак от време византийско. И също така е правилно да се спомене и факта, че тази кражба през най-новата история на България не е минавала без щедростта на западните ДЕМОКРАЦИИ към сръбската сбирщина. Без подаръците на западните свети съвести нямаше да има скупщина от крадливи сърби и всичко останало чак до споменатото събитие. Това да се има в предвид след като сега се опитват да пишат нова Балканска история. А на западняците да се припомни, че те със своите прекроявания на балканските граници балканизираха Балканите. Да си признаят грешката и да върнат обратно корекциите от миналото, за да отбалканизират Балканите. А тъй като едва ли ще искат и са самонадеяни и си мислят, че са вечни в своето надмощие ще припомня един факт. То и другарите в цял свят си мислеха, че Ленин не може да греши и според тази логика ще им победи световната революция и справедливост а пък после каква стана тя ...
Orlin
10 Апр 2002 11:04
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Българското правителство и президент да не се ослушват. Нали сте демократи.... Става дума за българи и български територии. Не сте сложени там само да вземате заплати. В такива ситуации се вижда колко струвате. Приказки е по-лесно да се приказват.
ori
10 Апр 2002 12:19
Мнения: 231
От: Bulgaria
ебати айде бе ваше величество айде другарю първанов свиквай те шумкарите и да тръгваме да си вземем тази изконна българска земя

Анонимен
10 Апр 2002 13:11
Мнения: 13,673
От:
Da, no kakvo mozhe da napravi Sofia ? Njakoi ot Vas zabraviha, che nashata armia ima chislenost ot 45,000, a srebskata 95,000.
Tova "reformirane" na voennite ni sili, obezkruvi Bulgaria ot personal i voenna tehnika.
Posle neka da ne zabravjame, che Gurcia i Serbia sa bili soyuznici ot razhdaneto na srebskata nacia prez 1200's, sled kato Chengis khan razbiva Ungaria, Polsha, Germania i zapadnite bulgarski zemi.Dneshen Belgrad, se zoval predi Bolgrad, Nish e bil bulgarski grad.Iztochna Serbia, do Belgrad e bol pod nasha dominacia, a ot Belgrad nazapad-ungarska.Rumania sashto e bola pod bulgarsko , dokato Bulgaria pada pod tursko-1396.
Pri sluchai na voina sus Serbia, ochekuvaite voina s Gurcia sashto, pa ne zabravjata i Romania-tia ima pretencii kum Yuzna Dobrudja.
Ne e momenta sega za voina...
Orlin
10 Апр 2002 14:36
Мнения: 6,333
От: Holy See (Vatican City State)
Момчета, да е ясно, не става дума за война и веднага. Войната е последното, което се прави. Нали Европа е демократична, има и институции и пари за да спре тези сърбежи. Какво стана с техните военни престъпници. Не изкаха да ги дават. Първо дадоха Милошевич а сега набързо спретват закон и останалите заминанват за Хага. Ако Запада е за демокрация, до една седмица сме забравили за случката и всичко се оправя. И сега е момента нашите политици да разберат дали Европа е демократична и охотна в името на демокрацията да падкрепи България. И някои са много накакани от Сърбия. Що се отнася да тази дяволска и измислена държава, то е все едно на полумъртво куче нош да вадиш. Ще видите, че сега и почва края. След като Гърция е съюзник на Сърбия, какво направи когато Албанците се надигнаха, нищо. И нищо не може да прави, защото по принцип това не е засяга и никой не и бърка в територията. А вие какво си мислите, че след като Гърция е съюзник на Сърбия и играта спи на 5 без коз. Пазнава ли някой Унгарците. Те няма да допуснат Войводина да остане в Сърбия никога. Войводина ще се отдели и това е въпрос на време. Да не говорим колко етнически немци са избити там и след Втората световна още колко изселени от Войводина. Кой немец ще им го прости, маже ли някой да обяни? Сърбите са тъпи, защото след време ще трябва български краката да мият и водата да пият. Те нямат нито един приятелски съсед. А някой мислел ли е за СС23? За тях няма реална пративоотбрана и за това се казва че са възпиращи. И за това и Гърция и Турция даже заедно няма да тръгнат срещу Б-я. Защото след нарушението на нашата граница Атина и Станбул са на пепел. За това пищят и чрез САЩ искат да ги режеме.
Анонимен
10 Апр 2002 16:08
Мнения: 13,673
От:
Болно ми е да гледам как нашите сънародници са подложени на мъчения в Западните покрайнини.Но аз вярвам , че ще има обединение на всички българи, някой ден.
Анонимен
10 Апр 2002 16:45
Мнения: 13,673
От:
Glupacii, Orlin e prav ama ne slu6ate viee!
Nikakvo rejene na raketite, a daje modernizaziq ako moje-4u li parvan4o i ti simeon4o!
Vra6tane na zemite i smart na psevdo darjavite kato sarbiq, glupazi prosti-te gledali nazionalnoto, oba4e ni6to ne pravqt
Анонимен
10 Апр 2002 22:19
Мнения: 13,673
От:
Vmesto da si unistojavame raketite SS-20, napravo da gi izsipem varhu Belgrada, hem ste spestim razhodite po unistojavaneto, hem i ste ottarvem niakolko miliona sarbi ot nestastnoto im sastestvuvane!
Добави мнение   Мнения:9 1