Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Мутренските времена се върнаха! Още по-мрачни от преди!
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
Brightman
30 Авг 2012 01:41
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Статията подменя форма със съдържание.
Винаги е имало, има и ще има пиянски сбивания в заведения, стрелби в тавана, че даже и на месо. Още сме много далеч от "цивилизования" свят, където се стреля само на месо, с автоматично оръжие, по кината или на улицата и жертвите са десетки нищо неподозиращи граждани.
-
Мутрите не са просто бандити, а бяха създадени целенасмено от ръководството на БКП, като замяна на "Народната милиция" във времена, когато тя вече не можеше да тероризира гражданите, защото уж бяхме преминали в "демокрация". Номенклатурата на БКП вече не можеше легално да упражнява властта и затова реши да създаде паралелна, която да неутрализира легалната.
-
Целта на мутрите бе проста - да контролират раздадените откраднати държавни пари и да пазят огромните и свободни тогава пазарни ниши от случайни предпремчиви граждани. Бизнесмените трябваше да бъдат назначени и никой не биваше да самовъзниква, като такъв, само защото има предприемачески качества.
-
За мутри назначиха спортисти, най вече от силовите спортове. Те бяха старшините, редовият състав на продължената нелегално "Народна милиция", а офицерите съвместяваха длъжностите си и с такива в прекръстената вече легална "Полиция".
---
Още Богомил Бонев озапти мутрите, а Костов прехвърли рекета от тях към братовчедите си назначени на държавната ясла. От тогава в общи линии няма мутри в смисъла до 1998 г., с изключения на някой инцидентни прояви, като опитът на криминалните остатъци да се преквалифицират от охранители през застрахователи до защитници на авторски права. Видно неуспушен, защото с простотия и алчност бързо просто унищожиха възможната си хранителна среда. Тогава (2001-2004) и мен се опитаха да рекетират, но просто затворих, а пари за "авторски права" така и не видяха.
-
Сега е съвсем друго.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Brightman
Ловкия
30 Авг 2012 01:46
Мнения: 56,087
От: Ghana
Внимателният, !
Brightman
30 Авг 2012 01:54
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Сега, Цецо Цветанов трябва единствено да бъде поздравен. За пръв път имаме, повече или по-малко успешна, но реална борба с престъпността. Не съм стерилен и имам контакти с всякакви хора. Тези, които го мразят са точно хората на които пресече криминалният "бизнес". И нямам предвид формалности, а реален криминален бизнес с източване на ДДС, наркотици и подобни.
-
Ако Герб има провал, то това е икономическата политика. И то е голям провал. Асоциира се и то основателно с името, представите и идеите на Дянков.
-
Ако има успех, то това е в сферата на антикриминалната сигурност и заслугата за това е на недолюбвания от засегнатите Цветанов.
---
В последните 23 години България е имала двама вътрешни министри, които са направили нещо реално срещу престъпността - Богомил Бонев и Цветан Цветанов.
Brightman
30 Авг 2012 02:01
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
И кога преди е имало арестувани служители на цяла фирма за събиране на дългове за това, че си служат с психически тормоз и заплахи ? Е сега го има. Преди два месеца бяха изпоарестувани. Какво е станало след това не съобщиха, но самият им арест е показателен сигнал от държавата, че няма да толерира такива криминални практики.
E6
30 Авг 2012 02:06
Мнения: 29,550
От: 0
За пръв път имаме, повече или по-малко успешна, но реална борба с престъпността.


Провалило се в икономиката??
Е, нищо.
В замяна на това, здравеопазването, образованието, земеделието, околната среда, културата, армията .... вървят с пълна сила.
Brightman
30 Авг 2012 02:12
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
В замяна на това, здравеопазването, образованието, земеделието, околната среда, културата, армията .... вървят с пълна сила.

Да не би в тези сфери да е станало по-зле ? В тях е много зле, но не от сега. Моделът там бе заложен от Иван Костов, а селското стопанство да благодари на Главната преговаряща Кунева. Трябва да се промени много, но никоя от лансираните по медиите партия не предлага промяна, която реално да подобри нещата.
intel_inside
30 Авг 2012 02:13
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
малей - в БГ престъпниците са слезнали от S класите Вече само доценти и професори се юркат с черните джипове по магистралите.

Майка плаче, грамофон вие - Цвинокио бори престъпността със зъби и бутонели, Брайтмен го фали
.......
Аве - да попитам.
Колко пари правят наште момчета от цигарите и бандеролите?
Това е хуманитарна активност де, нищо лично
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: intel_inside
Brightman
30 Авг 2012 02:23
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
Колко пари правят наште момчета от цигарите и бандеролите?

И кой умен и с познания по икономика и компютри точно колкото тебе вдигна акциза на цигарите ? И кой, като главен преговарящ договори акцизи на цигарите, като в страни с 2000 лв. минимална месечна заплата ?
-
Абе нещо две имена ми се въртят - ама Дянков и Кунева ли се казваха, Денчев и Пръмова ли, не се сещам.
intel_inside
30 Авг 2012 02:43
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
Не знам брат, ама да виеш дитиримби за крадливото пролетар борец с престъпността и защитник на слабите, граничи с фантастиката или на немаркирани двайсетачки от кака Фидоска.

Аз мога да се похваля - 3та поредна година разбиват вилата в софия (по време на ужасната тройна нещо бяха престанали) а тази зима ми се обадиха и наемателите на мойто жилище - да се похвалят че имало тараш по мазета. Блока ми е 2005-та в относително нормален квартал - сефте му се случва таз класическа комунезка красота.

Всъщност - ти кючека на бай цецо го играеш заради това че е от най пропадналите расови пролетари нали така?
Буквално ходещо доказателство на тезата за кухарката и единия тумбак, няма как.
Brightman
30 Авг 2012 02:51
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
дитиримби за крадливото пролетар борец с престъпността и защитник на слабите,

Ако не си разбрал още, за разлика от теб аз не мразя хората. Считам, че слабите трябва да се защитават, а престъпността да се бори. Това че Цецо е пролетар, само го издига в моите очи (а и на милиони други) и не може да бъде обида.
-
Кзазах ти - имаш проблем. Това, че мразиш народа, не те превръща в елит.
paragraph39
30 Авг 2012 02:53
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "... 3та поредна година разбиват вилата в софия (по време на ужасната тройна нещо бяха престанали) а тази зима ми се обадиха и наемателите на мойто жилище - да се похвалят че имало тараш по мазета. Блока ми е 2005-та в относително нормален квартал - сефте му се случва таз класическа комунезка красота..."
............................................................................
В голяма ГРЕШКА си!
Или манипулираш?!
При "комунизма" си държахме НЕ само мазетата, но и апартаментите и вилите НЕзаключени! И решетки по вратите и прозорците на първите етажи нямахме- нямаше нужда! Защото при "комунизма" циганите(те НЕ са "камунези", нали, или?!) повече работеха и по-малко крадяха, а и се страхуваха от Народната Милиция и Доброволните Отряди на Трудещите се! А и наркоманите и наркозависимите при "комунизма" се брояха на пръсти- а те са немалка част от крадците по домовете и вилите(заради пари за наркотици)!
"Емоциите са лош Съветник- те окатото сляпо правят!!!/§39/

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: paragraph39
Brightman
30 Авг 2012 02:57
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
на тезата за кухарката и единия тумбак

А ако някога зависи от мен, то в средното образование ще бъдат вкарани такива предмети и знания, че всеки българин с 12 клас образование ще знае повече от американски адвокат. Така, че всяка готвачка наистина ще има знанията да управлява държавата, които ти видно нямаш.
intel_inside
30 Авг 2012 03:12
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
цецо е пълен корумпиран келеш и леке.
Такива унтерменши да ги толерираш само заради това че сте от една черга и евентуално се надяваш ако днес Той, то един ден и Ти ще можеш да чопнеш е ..... повече от жалка история.

Толкова за цецо-то. Подвижно доказателство защо боклука трябва да си седи в канала, или в неговия случай на моторния пул на ведомството. Боклук които създава модел за боклуци.
Абсолютно нещастно перекенде. Това е толкова трагичен образ че наистина трябва изключително много сам да мразиш себе си за да изпаднеш до положение да защитаваш подобна отрепка и социален отпадък.
.........
БТЛ тук е момента да си повторя питането към калки:
1. колко повторения на "народ" изтриват моралното уродство на корупцията и на защитниците и, и
2. до къде се простира тази индулгенция? Само до рушветчиите, мошениците и обикновените бандюги, или има по широко покритие примерно до изнасилвачите, педофилите и пияните шофьори?
Трябва да изкараме някакво ясно правило: казваш народ публично и гепваш до сто иляди, или примерно обираш апартамента и казваш "жената гладно децата и то" и ти пускат още пее'се грама злато бонус.

Трябва да има някаква градация и математическа зависимост на магическите думи. Ако едното тракане на нелепици заличава пълното нравствено падение и морална извратеност - две тракания до какво водят? Три?
Трябва да я разработим тезата - хляб има в тази работа.
Brightman
30 Авг 2012 03:28
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
само заради това че сте от една черга

Ама разбира се, своите сме си свои.
-
Ако не ми е жал и ако съм гаден, то бих те пуснал пред публика, а не на безопасно разстояние и в цивилизован форум в който на всички им е ясно, че имаш проблеми и когато не прекаляваш ти съчувстват, да развиеш тезите си. Но понеже не те мразя и съм човеколюбив те съветвам да не приемаш.
intel_inside
30 Авг 2012 03:37
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
бих те пуснал пред публика
няма лошо - я съм си популярен - от раз събираме в пъти пъти повече глас от цялото либертас.

Кажи все пак брайте - освен че цецо е тъп като гъдулка и нещастна корумпирана душица, по кои други показатели възникна привличане? адрес 4000
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: intel_inside
Brightman
30 Авг 2012 03:43
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
я съм си популярен - от раз събираме в пъти пъти повече глас от цялото либертас.

Верно ли ? С "Другата България" и Томалев, дето ви искаше по 50 000 лв. да ви пише в листите и събра 1000 гласа за цялата страна ?
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Brightman
intel_inside
30 Авг 2012 03:48
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
не бе, сам. Възгласа "Еди Кой си президент" съм го чувал повече пъти и в повече ситуации отколкото ти си чувал името на зитц председателя на либерата.
Но стига толкова за мен - аз съм красив, млад, умен, скромен и сам по себе си изключителен.

раздуй каква е врътката на привличане с ВИФ-аджийския галфон?
Покрай тъщите нещо?
Да си случил на човечка да оправите нещо имотния въпрос или ...?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: intel_inside
Brightman
30 Авг 2012 03:48
Мнения: 23,083
От: Bulgaria
При тази новина не мога да се въздържа да не те поздравя с една чалга съчетала елементи от цялото източно средиземноморие Натисни тук .
intel_inside
30 Авг 2012 04:05
Мнения: 8,642
От: Bulgaria
малеей - пропаднала работа. дивна.

байти имали ли си нокия 150? онова бяха телефни - да знаеш че имаш нещо в джоба.

мноо върви с такава музика, ританки адибас и модерен аНцуНг. прочие по липса на ританки се приемат и обикновени цървули - душа да е широка, няма да сме формалисти
Дорис
30 Авг 2012 04:10
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
Има вопиеща нужда и и от това.Натисни тук

Също и от

"Beer For My Horses"

Well a man come on the 6 o’clock news
Said somebody’s been shot, somebody’s been abused
Somebody blew up a building
Somebody stole a car
Somebody got away
Somebody didn’t get too far yeah
They didn’t get too far

Grandpappy told my pappy, back in my day, son
A man had to answer for the wicked that he done
Take all the rope in Texas
Find a tall oak tree, round up all of them bad boys
Hang them high in the street for all the people to see that

[Chorus:]

Justice is the one thing you should always find
You got to saddle up your boys
You got to draw a hard line
When the gun smoke settles we’ll sing a victory tune
We’ll all meet back at the local saloon
We’ll raise up our glasses against evil forces
Singing whiskey for my men, beer for my horses

We got too many gangsters doing dirty deeds
We’ve got too much corruption, too much crime in the streets
It’s time the long arm of the law put a few more in the ground
Send ’em all to their maker and he’ll settle ’em down
You can bet he’ll set ’em down ’cause


Деца, деца..
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Дорис
Добави мнение   Мнения:135 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »