Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЦСКА прави трети опит за Платини пред БФС
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:58 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Тънката лайсна
25 Сеп 2012 12:45
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Драгойчо, много си зле. Пишеш колко да не заспиш. И си смешен, смешен. Сопри се малко, бре Байко, аман от твоите измишльотини.
Dokich
25 Сеп 2012 12:56
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Лайсна, да оставим настрана форумните закачки. Смисълът на препечатки като горната е, поне за мен, не е да кажем очевадно. ПФК ЦСКА ЕАД е бил, е и докато го има е просто програмиран да е родният футболен Франкенщайн. Та, да си дойда на думата. Цесекарите към които предполагам се числиш и ти вместо да губите енергия да защитавате "неудържими каузи" и поемете пътя на Дукла Прага трябва да се хванете за ръце но без гаовци и дучетата и да намерите решение което да позволи на любимият ви клуб да заприлича малко от малко на оригинала в Москва и на комшийската Стяуа. Т.е., клубът от градинката да влезе най-сетне в час с 21 век. Каквото било-било. Както я карате сега единствено живуркате благодарение на влиянието на говедото Боби пред Президента на УЕФА Мишел Платини. Бах ти резила, бах ти чудото. И докога, питам аз и отговор не чакам.
Тънката лайсна
25 Сеп 2012 12:58
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Dokich, най-накрая дочаках една нормална, човешка приказка!
Dokich
25 Сеп 2012 13:08
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Лайсна, цялата енергия насочена към днешният ден.
Rince
25 Сеп 2012 13:22
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rince
Тънката лайсна
25 Сеп 2012 13:38
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Rince,
винаги съм се стремял да бъда обективен по отношение на титаните. Това, че няколко пъти съм написал и добри думи за тях, съвсем не означава, че подкрепям политиката им. За мен в бедна България голям клуб като ЦСКА много, много трудно, може да се издържа от един бизнесмен. Не обичам да се люшкам от осанна до разпни го и обратно, не съм привърженик на крайностите.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Тънката лайсна
Мейджъра
25 Сеп 2012 14:03
Мнения: 3,256
От: Bulgaria
Лайсна, за лъжицата може и да си прав, но не знам защо не си даваш сметка, че всъщност защитаваш, не любимия си клуб, а мутренските похвати на гърнетата? Как титаните да не са виновни за фалита на Пирин! Врътката с Делев забрави ли я? Колко взеха от продажбата му в Турция? Ами за другото орле, дето го продадоха на Ботев? За каква сума изхвърлиха Пирин, помниш ли? Ами за Анусе, колко дадоха? Ами Платини? Черноморец не бяха ли на косъм от фалит? Ами Ботев, колко дължаха на Христолов и за колко изхвърлиха пловдивчаните? Ами т.н. Казанска афера? Тогава се подигравахте на Батков, какъв бил глупак и какви тарикати са гърнетата. Е, сега кой е глупака? Да си чул нещо за т.н. финансов феърплей? За теб не съм сигурен, но титаните явно не са!
Така, че изобщо не пиша наизуст, напротив, бях сигурен, че така ще ми отговориш.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Мейджъра
Evasion
25 Сеп 2012 14:07
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
без гаовци и дучетата и да намерите решение което да позволи на любимият ви клуб да заприлича малко от малко на оригинала в Москва

Докич, как точно си представяш риба да плува без вода? га и дудучето са еманацията на два типа чорбари - единя го играе интелектуалец, просветен демек, а другият олицетворява силата на ал сеска - да се изплюска на аванта където каквото може. Има и трети тип - префинени подлеци, дето плюят най-просташки по отдавна починали хора напр., а после обясняват на наляво и надясно с кой се били видели на панахидите на същите тези хора. Разбира се, от тези три типа има изключения. Колокото да не е без хич.
Dokich
25 Сеп 2012 14:17
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Evasion, имаш големи основания да напишеш горното. Същевременно имам доста познати, вкл. и приятели-цесекари които прекрасно си дават сметка, че просто така не може и не бива да се продължава. От друга страна на почти всички от тях им писна агонията. В момента, останали без сили са заели позицията на кибици. Каквото им било писано да стане, да става. Още нещо. Форумите не са представителна извадка на привържениците на футбола у нас. На всичкото отгоре, форум с форум не си приличат. Едно са затворените форуми, само за фенове на клуба, друго са тези на спирт 1 и топспорт, трето на гонг и тукашният. Има и други. Но както каза на последната си пресконференция в България Бербатов "да се оправят".
Тънката лайсна
25 Сеп 2012 14:52
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Мейджъра, всякакви неща съм чувал за Батков... Например, че финансите на Левски минават през офшорка, в която се въртят престъпни пари, част от които на Майкъл Чорни. Ама като нямам доказателства! В крайна сметка има органи, които трябва да се занимават с проверката на подобни слухове. Въпросът е вършат ли си те работата и ако не, защо?


Колкото до Пирин, чувал съм, че в договора за трансфера на Спас Делев сумата била подправена. Но защо не са сезирани компетентните органи, които да извършат нужните експертизи? Дори да приемем, че е избегнато плащането на част от трансфера, точно това ли е причината за фалита на Пирин? Истината е, че собствениците на Пирин се изпокараха, правиха си мръсно един на друг, първоначално намалиха финансирането, а след това го спряха. И до сега не са се разбрали кой е крив, кой прав.


Колкото до карето от Сливен, мога да ти кажа, че това бе една чудесна сделка за Лечков, но не и за ЦСКА. Използвайки приятелството си с Любо Пенев, той ни пробута четворката (от която единствено Иван Стоянов бе що годе добър играч) срещу "скромните" за българските стандарти 2 милиона лева! Може и със закъснение, но титан се разплатиха с Лечков (странно, какво прави Данчо във футболната централа, след като има две осъдителни присъди, т.е. признат е от съда за престъпник!). Най-странното е, че плюят ЦСКА за значима по обема си сделка, каквато в България изглежда не е имало.


Що се отнася до Анисе, много пъти съм писал, че нямаше да се стигне до скандала, ако БФС не беше приел за нормални договорите за изпитване, сключени от Черноморец с новопривлечените чужди състезатели. Това си бе една голяма врътка, последвана от друга такава.


С две думи, не одобрявам това, че титан сключваха договори за закупуване на футболисти без те да са финансово обезпечени. Но съм и против крайните изхвърляния срещу тях, защото много общини и държавни структури им дължат милиони. Към тах принадлежи община Бургас, съсобственик на Черноморец.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тънката лайсна
tvirem
25 Сеп 2012 14:55
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Тънката лайсна25 Септември 2012 12:05

Докич, когато твърдите, че ЦСКА е фалирал Пирин, вие трябва да посочите доказателства, не да повтаряте до втръсване сините си мантри.

Ето заради такива писаници те обичам,Лайсна!Просто си момче чудо за полемика която всеки застанал срещу теб ще спечели.Някой ден можеби ще разбереш защо.
Нещо което от много време го казват и твърдят много хора,доказват го и журналисти със своите анализи,няма защо да го доказваме отново.
И второ,Лайсна: хайде ти дай тук дефиницията на това каво е мантра.И ако си прав даси вземем бележка и да спрем да те безпокоим.Нали разбираш?Пишеш дефиницията всичко си идва на мястото.
Тънката лайсна
25 Сеп 2012 15:00
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Твирем, това че някой е написал нещо, а след него сто заинтересовани са го повторили, не означава, че твърдението е вярно. Капиш?
sasoss
25 Сеп 2012 15:02
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Отдавна твърдя (от 2 г. насам), но очевидно не си чел, че ЦСКА не е лъжица за устата на гърнетата

Бързо си забравил, как тази пролет хвалеше Титаните, че плащали на НАП. Но простено ти е, те ако теб не заблудят, кой друг?

sasoss
25 Сеп 2012 15:05
Мнения: 6,068
От: Bulgaria
Зарков кога се е боядисал на левскар? А аз го мислих за болен чорбар, с леки оранжеви отклонения...
Мейджъра
25 Сеп 2012 15:12
Мнения: 3,256
От: Bulgaria
Лайсна, бях сигурен, че е безсмислено, но все пак опитах!
Ильо
25 Сеп 2012 15:19
Мнения: 2,074
От: Argentina
Драгойчовците се загрижили за ЦСКА, титаните, нас феновете и т.н. Добронамерени съвети
откъм Подуене се сипят като есенен дъжд. Много трогателно. И колко искрено.
При тях сигурно всичко е ОК та дума не обелват за собственик и отбор.
Алооо, колеги, ние си знаем дереджето. А вие вашето? Смятате ли че агент Борат
ще ви отведе към светли бъднини?
Тънката лайсна
25 Сеп 2012 15:27
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Мейджъра, ако имаш нещо конкретно, можеш да споделиш. Иначе с общи приказки и заклеймяване, спор не се получава.


Ильо, дава парички и те му целиват ръка. Страх ги е да не стане по-лошо без него! И си трайкат!

Dokich
25 Сеп 2012 15:30
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Тука, една лайсна се прави на ощипана момичка що сме "одумвали" це-се-ка-а. Щото е форум!!! Колкото до притесненията защо не сме коментирали Великият ЛЕВСКИ само да кажа. Простено е, има и такива потребители които помнят колкото маймуните. До 3 минути. Тука, такива люти разпри "за" и "против" собственика и начина на управление на ПФК Левски АД е имало в рамките само на един ден и то много, ама много пъти, че ако се съберат всички препирни от началото на СЕГА няма и да са една десетинка. Който не вярва, вади едни 15 лева и се забива в архива
Мейджъра
25 Сеп 2012 15:33
Мнения: 3,256
От: Bulgaria
Айде и другата радиоточка да не остане по-назад. Изобщо не сме се загрижили , напротив обвиняваме ви за мурренски похвати и липса на финансов феърплей, заради което трябваше отдавна да бъдете изхвърлени. Ноо, понеже БФС е говеждо, продължавате осмърдявате и без това достатъчно вмирисаната ни футболна действителност с разни директиви,ревове срещу съдии, срещу комисии, срещу БФС и други Плоски номера от селски вечеринки.
Ильо
25 Сеп 2012 15:41
Мнения: 2,074
От: Argentina
Драгойчо, "Левски" се пише.
Надявам се че говорите за смешния отбор от кв. Подуене, а не за Апостола.
Много обидни епитети някои подуенци използват във виртуалното пространство.
Маже Големци.
Добави мнение   Мнения:58 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща