Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Как му беше името на ЕС?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Evasion
05 Окт 2012 15:52
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
Нали?
P.S. Внимавай, нали помниш -
тъщолюб
05 Окт 2012 16:15
Мнения: 465
От: Bangladesh
Стърчишев много се интересуваше от и други работи на ЕС ама не можеше да ползва фондовете.
дън
05 Окт 2012 16:29
Мнения: 951
От: Bangladesh
тъщолюб,
Нека не набъркваме гей-чо в дискусията, моят въпрос е повече от конкретен и ясен:След като германската колониална политика на евро-подаяния, разруши нормалните пазарни отношения не само в Гърция, но и в много други страни вкл. и нашата, как си представяш, че където вече страната е деиндустриализирана и опоскана от брюкселските и немските скакалци и липсват нормални капиталистически пазарни отношения и конкуренция, и населението е икономически и социално дрогирано от евро-подаяния, евро-грантове и евро-програми, може отново да влязат в нормални стопански релси, като липсва реално конкуренция и действат кретенските брюкселски правила и идиотии и предприемачеството е мръсна дума....
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: дън
Тромпеткобуркарнобатски
05 Окт 2012 16:44
Мнения: 888
От: Bulgaria
Тоз матрял смайва с дълбочината на прозренията. Очевидно е плод на дълго-годишни журналистически разследвания.
Пулицър му е малко.
Rakita
05 Окт 2012 16:45
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
като липсва реално конкуренция и действат кретенските брюкселски правила и идиотии и предприемачеството е мръсна дума....
А ако към тази картинка прибавим и пагубната дейност на местната мафия и олигархия, ситуацията наистина става неудържима.
Гладиатор
05 Окт 2012 16:56
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Чул ли е някой досега каква е българската позиция по предложението на Германия за нов европейски договор? Той би засилил властта в Брюксел чрез отстъпване на още суверенитет от страните членки. Перспективата е някой ден България да стане 27-и щат на Съединените европейски щати, но равнодушието й е още по-голямо дори от някогашното й угодничество за превръщането й в 16-ата съветска република, което все пак е било съчетано с оживена дискусия на високо равнище.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Гладиатор
Evasion
05 Окт 2012 17:05
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
вече страната е деиндустриализирана и опоскана от брюкселските и немските скакалци и липсват нормални капиталистически пазарни отношения

Точно така. А родните мутри, "демократи", червени аристократи и т.н. само се въртят наоколо с гладен поглед в очите и ни лук яли, ни лук мирисали
hamer
05 Окт 2012 17:15
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Чудно е все пак защо ни приеха


Една от причините е да станем гето на азиатската и ислямската емиграция, защитен вал за цивилизизована Европа. Тя се опитва да поправи грешките си с гастарбайтерите от миналото, които постепенно се превръщат в заплаха. Е, не отчетоха циганското нашествие, ама то се ядва пред потенциалните емигранти от Изтока. Особено след постоянното миро и демократо налагане от Големия брат в тези райони.
Гладиатор
05 Окт 2012 17:38
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Хаоса и анархията случващи се по света -- космическите дългове на всички държави към наддържавната глобална банкерската мафия, пещерният материализъм, добрия здрав капитализъм -- мутирал във финансизъм, фалшивата ценностна система и моралната развала на Европа и САЩ, развала и поквара тръгнала от част от интелигенцията -- оная гнилата, чиито умове се поддадоха на Промивката, упрвлението на държавите от невежи и славолюбиви хора, всичко това е по програма изпълнявана последователно и целенасочено от векове.
Но във века на информацията и най-отличителното му явление -- ускорението, ускорение във всички области на битието, всичко започна да се случва със шеметна бързина. Това което преди десетилетия някои само загатваха, но не доживяха да го видят, сега става само в рамките на едно поколение.
Прочетете Протоколите --- става точно това което е писано там. Положението е било почти отчайващо и около 1920 г. когато първия милиардер в света -- Хенри Форд разкри глобалните мафиоти в оная книга и прозря дори Втората Световна Война.
Сега стотици неправителствени организации (разобличени от легендарната книга на българката Достена Лаверн -- " Експертите на прехода" ) и хората в НПО, ошашавени и не знаещи къде се намират и какво правят, провеждат именно ръководната роля на Протоколите, под димната завеса на магическата дума "демокрация".
Прочетете ги, бе хора -- Протоколите задължително трябва да се изучават за да се знае какво става. Прочетете и оная книга, дето и двете и издания са изкупувани направо от книжарниците и горени. Прочетете словото на един от най-великите умове живял на земята -- първия милиардер --- Хенри Форд. Прочетете Протоколите и оная книга на Форд и всичките дивотии по света ще ви се изяснят. Не се лутайте и вайкайте в догадки какво става -- отдавна се знае, но няма кой да чета.

Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Гладиатор
дън
05 Окт 2012 17:39
Мнения: 951
От: Bangladesh
"А родните мутри, "демократи", червени аристократи и т.н. само се въртят наоколо с гладен поглед в очите и ни лук яли, ни лук мирисали" под благосклонния поглед на Брюксел и Берлин, който си ги пази и кътка, защото те са тези, които им вършат мръсната работа и са готови на всичко за някой евро-подаяние....нека бъдем коректни, туземната мутроолигархия и мутрогерб управлява у нас само и единствено с благословията на брюкселските немски бюрократи и Берлин и точно затова е толкова нагла....
Meto ot Interneto
05 Окт 2012 18:31
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
"Българинът обаче е свикнал с мизерията си, защото се е сродил с нея, откакто се помни."
Това обобщение е невярно и обидно.

Добави мнение   Мнения:52 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3