Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Реферите зоват за наказание на собственика на "Левски"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:98 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »
engels!
09 Окт 2012 05:50
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Снощи бай ти Ганя се изявявал и по tv ("Пред банята". Въпросът с излъчването на "Левски"/Цецка щял да се решава при Бойко Борисов. Двамцата са си лика - прилика - мутропожарникарят и мутроадвокатинът
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: engels!
nevrokop
09 Окт 2012 07:49
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Петричев,Петричееев...ако не сте прави,няма да можете да се извините.Защото ще сте в небитието.Сигурно ще ви се даде още един шанс за атака на ШЛ и ако не успеете...тогава проекта се разпада.
Разгеле,че виждам колегата хикса...в броя на 29.09. беше извадил четири реда от мое писание-на син фон-с коментар,че открил 17/седемнадесет/ правописни грешки.При това ги открил само с бегъл прочит.Моментално го помолих да ги извади с цел ограмотяване-моето,а и на форумното присъствие.Вече 10 дни няма никаква реакция.Затова,ако почитаемият колега не извади минимум 17 правописни грешки от онези четири реда в моите очи ще бъде форумен лъжец и интригант и подмазвач в отношенията си към друг един форумец.
Ако ги извади и аз като Петричев ще се извиня.
ГЪЧО
09 Окт 2012 08:04
Мнения: 8,746
От: Bulgaria
Добро утро мили хора!
Тъмно пиво
09 Окт 2012 08:31
Мнения: 13,758
От: Canada
Ситуацията с червения картон на Гаджев е много интересна. Съдията е на не повече от 7 метра. Топката остана в ЛЕВСКИ и атаката на ЛЕВСКИ продължи. В първите 5-6 секунди след сблъсъка между Гаджев и локомотивеца / съжалявам - не зная името му/ съдията бягаше с вдигнати ръце по посока вратата на Локо - с този жест казваше: отсъждам авантаж, продължавайте играта. Но само около 5-6 секунди. После на съдията му хрумна нещо и спря играта. Върна се при Гаджев и му показа картона. СЕГА у мен остава съмнението, че някой се обади на съдията и му нареди да вдигне картона.
Моята оценка за ситуацията - жълт картон за локомотивеца и червен за Гаджев. Защо нямаше картон за локомотивеца не мога да знам. Това знаят само съдията и оня, който му нареди как да реагира.
А ситуацията всеки може да я види на сайта на ЛЕВСКИ. Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тъмно пиво
Ильо
09 Окт 2012 08:41
Мнения: 2,074
От: Argentina
Пиво, предполагам че на мача е имало и странични съдии.

Сега е интересна реакцията на БФС, която може да бъде много показателна.

Сега загледах гола на Карвальо. 3 локомотивци стоят мирно и той вкарва. Т**ак.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Ильо
Back to the future
09 Окт 2012 08:47
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Батков наистина трябва да бъде наказан. Не заради някакви си синдикални искания, чиито мотиви са определено смешни "съдиите не коментирали играта на футболистите", а защото ако БФС иска наистина да осигури по-нормална обстановка за съдиите трябва да е безкомпромисен към всички такива изказвания от официални лица. Има си журналисти, които могат да правят подробни разисквания и коментари на показаното от съдиите. Има си и запалянковци, които могат да дават и по-остри квалификации.

Колега Тъмно пиво, определено някой се е обадил на съдията - най-вероятно помощникът му от съответната страна. В края на краищата на тях това им е работата - да сигнализират на главния съдия ако стане нещо, което той не е видял. Виж, защо е решил да спести втория жълт картон на локомотивеца ще си остане на неговата съвест. Но оставането на "Левски" с намален състав ще тежи на съвестта на Гаджев.
Тъмно пиво
09 Окт 2012 09:00
Мнения: 13,758
От: Canada
Ильо, коментирай ситуацията с картона на Гаджев. Аз може да гледам със сини очила.
Бак, съдията беше на не повече от 7 метра и нямаше никой между него и Гаджев. Той ВИДЯ положението и , защото топката остана в наше владение, не спря играта. Той не видя нарушение на Гаджев. Даде АВАНТАЖ ЗА НАРУШЕНИЕТО СРЕЩУ Гаджев. След 10-на секунди си промени решението.
ATLETICO DE MADRID
09 Окт 2012 09:14
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Нали Райков и Карвальо ще играят ? Защо се притеснявате за Влади Джи ?

Нали нашите ще бъдат със сини фланелки в мача срещу Ц ? Нали играчите на Ц ще знаят, че играят срещу ЛЕВСКИ ?
Нали (поне от Сектор Б) ще се пее "САМО ЛЕВСКИ" ? Нали Сектор Г ще има К** в устата за "Уефски" ?

Защо се притеснявате за Влади Гаджев, не мога да разбера

САМО ЛЕВСКИ
Ильо
09 Окт 2012 09:14
Мнения: 2,074
От: Argentina
Пиво, нарушение с/у Гаджев може и жълт за буфера.
Ритане без топка на вашия - директен червен картон и >=3 мача наказание.

Дон Атлети, не е притеснението. Важното е принципа.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Ильо
ATLETICO DE MADRID
09 Окт 2012 09:21
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Ильо,

съгласен съм с теб.
Back to the future
09 Окт 2012 09:26
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Тъмно пиво, все пак първо е нарушението на локомотивеца, за което и съдията е преценил че трябва да отсъди авантаж и играта е продължила, след 5-6 секунди, когато съдията вече е продължил напред, Гаджев става и сритва локомотивеца без топка, помощник-съдията сигнализира на главния, той спира играта и дава червен картон на Гаджев. Аз лично не виждам нищо нередно в това. Дали е можел да покаже и жълт картон на играча на "Локомотив"? Най-вероятно да, но аз лично не бих търсил в това някаква конспирация и дълга ръка от Разград.
Тъмно пиво
09 Окт 2012 09:30
Мнения: 13,758
От: Canada
Добре, 3 и повече мача за Гаджев. А Локото докога така? Оставиха без халфове Славия за мача с ЦСКА. Опитаха да направят същото и с ЛЕВСКИ. Успяха само с Гаджев. На следващия мач Рамос с червен картон - не казвам, че е незаслужен или заслужен - не съм гледал положението. Ама в крайна сметка синдикатът на съдиите реве срещу ЛЕВСКИ. Защо?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тъмно пиво
Тъмно пиво
09 Окт 2012 09:33
Мнения: 13,758
От: Canada
Бак, аз си мислех, че Гаджев рита другия още докато е по гръб след нарушението срещу него. Не знаех, че положението има продължение.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Тъмно пиво
Back to the future
09 Окт 2012 09:42
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Нормално е синдикатът на съдиите да се оплаква от "Левски" след като Батков вече няколко пъти ги нарича "поръчкови чернодрешковци". Друг е въпросът, че, както писах по-горе, мотивите, които изтъкват са смешни. Все пак Батков няма право да прави такива изявления.
Ильо
09 Окт 2012 09:46
Мнения: 2,074
От: Argentina
Аз смятам че коментираме цирк, а не футбол.
Около БГ футбола постоянно и умишлено се създават скандали за
да държат вниманието на феновете върху него. То футбол няма, поне скандали да има.
Но феновете вече имат избор на качествен футбол. Много са ми смешни въздишките по
миналото, когато имало 60-70 000 на мач. Имало е защото са нямали друго какво да гледат.
ATLETICO DE MADRID
09 Окт 2012 10:01
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Пичове,

Силните отбори навсякъде по света си имат един кръг от "мразещи ги" минувачи - синдикати, фенове на други отбори и т.н. Това е така, защото, освен силни, има и слаби и посредствени отбори (посредствените са по-опасни и "по-мразещи".

Именно по тези причини силните отбори трябва да се държат на ниво - дори и когато са в криза или се превръщат в "проект" - случаят (поредният случай) с Тодор Батков не е такъв и по тази причина се обаждат всякакви минувачи, включително от далечната и вълнуваща североизточна част на Република България
Back to the future
09 Окт 2012 10:51
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Точно така, Дон Атлети, трябва да се държат на ниво. Лошото е, че нивото, зададено от Батков, е под морското равнище.
ATLETICO DE MADRID
09 Окт 2012 10:59
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Дон Депор,
Evasion
09 Окт 2012 11:50
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
Може и под морското дъно да е, но по конкретната причина адвокатинът казва така:
Ние имахме предложение от една телевизия да ни вземат всички домакински двубои. Доколкото знам, подобна оферта е била предложена и на ЦСКА. И ние, и ЦСКА спазихме думата си и в интерес на всички клубове отказахме

ATLETICO DE MADRID
09 Окт 2012 12:01
Мнения: 10,242
От: Cyprus
Evasion,

Стигнахме и до истинската причина за "разменените декларации" между Тодор Батков и ПФК Лудогорец АД, Разград, Република България - парите от ТВ права

Лично мнение - ТВ интерес с печалба в България могат да гарантират мачове с участието на ЛЕВСКИ, Цецка, Ботев ПД, Локо ПД и може би Миньор и Пирин (не от Гоце Делчев), т.е. - тези отбори "се гледат" - останалите са бизнес пълнеж от гледна точка на ТВ правата/ и печалбата от ТВ. Затова, може би, другите клубове искат ТВ правата да се движат "в пакет"

От тази гледна точка (за излъчването) Батков е прав и дори смел - ние ще си излъчваме нашите мачове, защото нас ни гледат. Сега, отделен е въпросът ако клубовете са се разбрали "джентълменски" да се движат в пакет по отношение на ТВ правата и Батков се цепи- но това е проблем на Батков, а не на ЛЕВСКИ - нас и другите отбори, които съм изброил по-горе ще ни гледат, а останалите - да се оправят

За другото не е прав - че се занимава със съперниците на ЛЕВСКИ и че ще "каже на народа".
Добави мнение   Мнения:98 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »