Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Тв ARD: Корупцията в БГ процъфтява, а Борисов не е разследван
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:69 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »
bloody mary
10 Окт 2012 16:12
Мнения: 4,698
От: Bulgaria
Хехе Песът в действие по всички фронтове
Scandinavian
10 Окт 2012 16:13
Мнения: 2,320
От: Botswana
От нелегална дейност годишно в България се правят 1,8 милиарда евро, е изчислил ......

Скромно.
Ще се обидят другарите мафиоти.
E6
10 Окт 2012 16:14
Мнения: 29,550
От: 0
Бойко Борисов с шерифска значка от малък
Д-р Красимира Иванова, сестра на премиера Бойко Борисов, разказа за борбата си с рака и за това как помолила брат си за помощ. Неонатологът от Първа градска болница си спомни и някои интересни случки от доброто старо време, свързани с брат й.
Пред bTV каката на премиера се сети за няколко детски истории на Борисов. Като бил на 2 години, той си засадил едно влакче играчка в земята, с надеждата да порасне отново, както растат доматите.
Сестра му пък му изрязала от фолио шерифска значка, която той си носел и много обичал да си играе на полицай. Правел детски бели, веднъж минал “като бизон” през лехата в градината.
По стечение на обстоятелствата първата учителка на Бойко училището в Банкя била майка му. Първокласникът много се обърквал и наричал майка си ту “мамо”, ту “другарко”.
По-интересното е, че бащата на Борисов го запалил по колите. Научил го да кара като бил на 11-12 години. Подрастващият Борисов решил да се повози и веднъж задигнал оранжевия “Москвич” на баща си. Докато бръмчал из Банкя, обаче, бил засечен от милицията, която веднага го докладвала на баща му.

Натисни тук
Атанас Димитров
10 Окт 2012 16:14
Мнения: 23,428
От: Palestinian Territory, Occupied
германската държавна АRD


Оппа, другарката Меркел дали знае за бъдещи разследвания срещу Борисов
Rogatia
10 Окт 2012 16:16
Мнения: 8,949
От: Bulgaria
Марето пак е в цикъл...
Mr.Self-Destruct
10 Окт 2012 16:18
Мнения: 1,670
От: Bulgaria
Веднага фрау Меркел да се обади на тия там от телевизията и да им каже да спират с клеветите.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Mr.Self-Destruct
otvrat
10 Окт 2012 16:20
Мнения: 22,522
От: South Africa
"Името на българския премиер се споменава и във връзка с нелегални дейности като търговия с дрога и горива, пране на пари и дори убийства."
Гърби, Бочка! Щом и германските червени прашки пискат - начи си точ, браточка.
Ловкия
10 Окт 2012 16:23
Мнения: 56,087
От: Ghana
Да подкупиш държавен чиновник или да оставиш на лекаря пари в плик - това се смята за ежедневие в България.

Това е повторено в матрияла и който не е наясно, ще остане с погрешната представа, че подкупваш и лекаря да ти свърши работа, както държавния чиновник.
Всъщност и държавният служител, и лекарят ти искат пари в плик.
Тънката разлика е, че чиновникът може и да не е длъжен според длъжностната си характеристика да свърши точно това дето го молиш, докато лекарят се е заклел да те лекува, теб и майка ти, да изроди дъщеря ти...
Ловкия
10 Окт 2012 16:25
Мнения: 56,087
От: Ghana
Името на българския премиер се споменава и във връзка с нелегални дейности като търговия с дрога и горива, пране на пари и дори убийства.

И с нелегални цигари, с цигари!
Бах тва досие, ше се пръсне вече от факти...
ablepsia
10 Окт 2012 16:25
Мнения: 26,566
От: Bulgaria
Ролф Шлотерер, съветник на вътрешния министър Цветанов, българското общество и администрацията не проявяват достатъчно нетърпимост към случаите на корупция по високите етажи на властта

Кой тоз и защо той не проявява нетърпимост към апартаментите от тъщата на шефа си?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ablepsia
kempes
10 Окт 2012 16:28
Мнения: 4,716
От: Argentina
01.01.2007, сега сме 10.10.2012 г.
Германия сега ли разбра, че сме в ЕС ?
И сега ли разбра, че нещо не е наред ?
Къде спа тези близо 6 години ?
Ако са знаели, че нещо не е наред, защо са мълчали досега ?
Или, ще кажете, ама те предходните не бяха такива.
Атанас Димитров
10 Окт 2012 16:28
Мнения: 23,428
От: Palestinian Territory, Occupied
Небръснатия ще се самосезира ли в края на мандата си?
MB
10 Окт 2012 16:29
Мнения: 7,003
От: Bulgaria
Тея що не кажат направо коя мома де требе се сложи, ми се напинят.
Казвал съм и ще го повторя. Немците от само една "сделка" правят целия ни "корупционен оборот" че и отгоре.
Кой не верва да види от едно СД що милярди изкараха
Па и ДБ йощ преди Горбачов, па мое и по негово време да е било, не помня точно, бе издала брошурка с инструкции за инвеститори как да контактуран с "администрациите" "на изток"
Tasmania
10 Окт 2012 16:31
Мнения: 981
От: Bulgaria
Ето го премиера като млад и напет гангстер, в компанията на бандитите от СИК:

SIC духна свещичка под звуците на роял

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/1995/11/27/1045108_sic_duhna_sveshtichka_pod_zvucite_na_roial/

Година след създаването си известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете с известни приписания шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. (Червеният цвят може да се окаже емблематичен за групировката, тъй като с него е оцветен и нейният символ.)

В интервю за в."Стандарт" изпълнителният директор на СИК Димитър Попов заяви, че на празненството са поканени изпълнителните директори на всички застрахователни компании, включително и на "Корона инс". "Който желае, нека да присъства", демонстрира гостоприемство г-н Попов. Престой в ареста обаче възпрепятства ключовата фигура в "Корона инс" Иво Карамански да се весели с колегите. Любопитен е фактът, че в категорията поканени, но неприсъстващи, влизаха не само конкурентите застрахователи, но и премиерът Жан Виденов.

Доста естествено за някои от споделилите компанията на СИК-аджии изглеждаше отсъствието на ВИС-2. Все пак организаторите демонстрираха доста звездно мнение за себе си и своя купон, след като предприеха непопулярни мерки по отношение на любознателните журналисти. Хората на перото, дори тези от тях, които имаха покани от СИК за коктейла, с влизането си в хотел "Интерконтинентал" биваха немедленно отбивани в уютна ниша, зад тлъсто червено въже. Оттам репортерите имаха уникалния шанс да наблюдават пъстрия поток от гости и да чуят протоколните реплики на сърдечните домакини, надигайки се на пръсти от дъното на кюшето. (Липсваше само табела "Не хвърляйте храна на журналистите!".) Върволицата, преодоляла автоматичната врата, потъваше в полифонията на мобифони и цитрони. За да опази неприкосновеността на знаменитостите, охраната, която се оказа по-многочислена от гостите, запрети на фотографите да документират мигове от пристигането на поканените.

За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и е охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Въпреки надеждите на фотографите да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо той се оказа недостъпен. Очевидци твърдят, че Маджо не е пожелал да бъде сниман. Някои волно изтълкуваха това като жест към Красимир Маринов-Маргина, който прочете с микрофон в едната и папка в другата ръка семпло приветствие.
woogie
10 Окт 2012 16:34
Мнения: 1,121
От: Bulgaria
Другари, поддръжници на ГЕРБ! Вижте си премиера. Германската държавна телевизия го съобщава, не тия от Тройната. Покрай вас, другари от ГЕРБ, се срамуваме и ние, които мразим комунистическа партия ГЕРБ. Защото сме българи, а българи, като вас са го избирали и поддържат все още.
демокрад
10 Окт 2012 16:41
Мнения: 797
От: Aruba
Бойчето е стабиляга, а германските червени прашки да вият - толкоз много открито метро и магистрали наведнъж и в Германия не са виждали
kempes
10 Окт 2012 16:43
Мнения: 4,716
От: Argentina
Вижте си го бе, за нищо не става, кадър на Симеоново, дървен шоп по рождение, комунист по убеждения и мутра по призвание.
Пенчо бре
10 Окт 2012 16:44
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
Тоя БОРЧВОР не е заработил въобще освен дето мъкнаха мебели служителите му за бонуси, ама тая Елица (пардон Елеонора) въобще не я виждам вече по клоните. Използват гадовете от ARD, че Ангелка се мятка при Комара и хайде безконтролно дрънкат, като при най - голямата демокрация, за която Боцата отвори дума днес пред шефката.
Rakita
10 Окт 2012 16:50
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
машините не са подкупни, припомня Шлотерер и дава следния пример: камери за видеонаблюдение и автоматични радари биха могли да заменят корумпираните катаджии.
Бай Шлотерер, тъкмо поради тази причина не се бърза със слагането на камери. Все пак, избори ще се правят и пари трябват за тази работа
проф. дървингов
10 Окт 2012 17:06
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
германската държавна АRD,
За протокола, води се обществена телевизия, не държавна...като Анал 1 у нас...
Една Пешка
10 Окт 2012 17:07
Мнения: 5,738
От: Bulgaria
Абе гледам Ловкия много се е разстроил нещо.... Що така?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Една Пешка
Добави мнение   Мнения:69 Страница 1 от 4 1 2 3 Следваща »