Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Парламентът иска президентът да публикува указите за помилване
Добави мнение   Мнения:4 1
внимателният
01 Ное 2012 19:59
Мнения: 3,095
От: Bulgaria
Владимир Тошев от ГЕРБ повтори вече известни факти, че са помилвани убийци, българско гражданство е давано за неизвестни заслуги, подалите документи да станат българи са принуждавани да чакат понякога години, докато при някои решението е взимано за дни.



От БСП отново обвиниха, че комисията е създадена с цел политическа разправа с предишния президент. Според Мая Манолова с предлаганите законодателни промени ГЕРБ цели да ограничи президентските правомощия.

BOLGAR
02 Ное 2012 09:07
Мнения: 5,074
От: Bulgaria
Ами Бългаския народ в крайна сметка трябва да знае :
1. Кой и за какво е осъден
2. Кой и за какво е помилван
3. Работят ли институциите в интерес на държавата и народа
Cruiser
02 Ное 2012 10:20
Мнения: 967
От: Bulgaria
правилно, нека има публичност, все пак президентската институция е на държавна издръжка, т.е. бюджетът й е взет от парите от данъците и други такси, плащани от целия народ.
Да се знае за какво и по какви причини се помилват дебили и идиоти престъпници!
Pasi
02 Ное 2012 13:57
Мнения: 1,948
От: Bulgaria
Категорично против преотстъпване на правомощието помилване от Президента / който и да е той/ на вицето. От къде го измислиха този пунт и пластика. Царската милост затова е царска защото е от Царя, не от друг. Чехльо трябва да помилва не друг. Той мисли различно от вицето, следователно не е едно и също. Против съм и огласяването на помилванията,както и даване на обяснения за мотивите на Президента. Конституцията трябва да се пази. Ако не Ви харесва-променете я. Толкова.
Добави мнение   Мнения:4 1