Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
За спазването на правилата от всички
  Мнения:4 1
GreenEyes
02 Ное 2012 23:34
Мнения: 4,538
От: 0
За спазването на правилата.

Наистина съм възмутен от поведението на жана д'арк. Моля модераторите да вземат отношение по този въпрос. Прилагам и линк към темата, защото смятам, че правилата във форума трябва да важат еднакво за всички.

Министър Дянков: В цял свят няма пари, и за БАН няма

Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: GreenEyes
sybil
02 Ное 2012 23:56
Мнения: 979
От: Bulgaria
Някои постинги бяха редактирани, отправено е и предупреждение.
GreenEyes
03 Ное 2012 00:12
Мнения: 4,538
От: 0
Имам въпрос. Защо на практика е наказан форумецът, който е повдигнал въпроса за спазването на правилата (изтрито е неговото мнение за несправедливи лични нападки и тролене) и по този начин е приравнен с форумеца, нарушил правилата? Да не говорим, че са изтрити всички лични обиди на жана д'арк, разводняването и на практика ликвидирането на дискусията за определен период от време(надявам се не завинаги) от въпросната участничка във форума.По този начин форумците не знаят какво е станало и на практика има двама наказани. iНе е моя работа да цензурирам и затова озаглавих темата така - или с други думи справедливост и правила за всички....Ето защо настоявам - правила за всички!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: GreenEyes
sybil
03 Ное 2012 00:28
Мнения: 979
От: Bulgaria
Правилата ясно указват потребителите да не се правят на модератори в сянка - ако нещо Ви притеснява или смятате за нарушение, това има място тук, в Помощ, не във форумните теми. Там подобни мнения кой и как да бъде редактиран или санкциониран нямат място, нарушават правило 1.2 и също разводняват дискусията.
А постинги, които нарушават правилата, подлежат на редактиране и триене по прценка на модератора.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
  Мнения:4 1