Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Фетел: Титлата вече е близо
Добави мнение   Мнения:2 1
Stern
19 Ное 2012 20:31
Мнения: 10,462
От: Bulgaria
Намирисва на интересен завършек. Засега дават 60% вероятност за дъжд, но не се знае до неделя. А в Сао Паоло обикновено вали. И най-добрият на дъжд е Алонсо.
Един подиум на Алонсо и още един повреден алтернатор в колата на Лимонадения или някой карамбол и току виж пак се повтори драмата от 2008 г., когато Маса пресече финала като световен шампион, но 3-4 завоя след него Чернев изпревари Глок и си взе нужните му 4 т. от 5-тото място.
Както и да завърши тази година определено беше интересна. Дано догодина Лотус добавят още малко скорост и Кими знае как да я използва, Мак още малко сигурност и бърза адаптация на Чеко, Ферари да вземат най-накрая да направят КОЛА, а не каруца и Алонсо да има какво да впрегне с хъса си, Мерцедес...е, те си знаят, че средата на колоната си е за тях, но пък Чернев понякога е доста невъздържан и арогантен на пистата и може да предизвика интересни моменти. Пък и дано има изненади от Уилямс и Форс Индия.
toronegro
20 Ное 2012 01:15
Мнения: 3,198
От: Spain
Ако този "трик" на Ферари помогне на Алонсо да стане световен,това ще бъде компенсацията за грешката преди 2 години.Иначе за този на който му е хрумнало идеята-и двамата пилоти минаха на чистата страна на пистата и спечелиха няколко места още при старта а накрая трети и четвърти-максималното кето можеха да постигнат,предвид ограмната разлика с втория и първия.
Добави мнение   Мнения:2 1