Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ЕС иска да изолира Великобритания за бюджета
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:37 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Amazon
19 Ное 2012 20:48
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Не е заради бюджета, просто 26-те ги е страх от Камерън. Следя му фотографиите и от едно известно време се вижда как се превръща в зомби.
От горната снимка се вижда че е към краят на трасформацията. Скоро ще почне да хапе всичко дето мърда.
beagle
19 Ное 2012 22:08
Мнения: 20,732
От: Bulgaria
Вероятно се налага . Островът е щатен Предател на Идеята за Обединена Европа ...
щурчо
19 Ное 2012 23:37
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
"Островът" на Дейвид не е голям като територия. Но е обширно понятие.
Damage_case
20 Ное 2012 01:07
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
От горната снимка се вижда че е към краят на трасформацията. Скоро ще почне да хапе всичко дето мърда.Не ли малко тъпо и нагло това да излезе от устата на някой, който е роден по време на 35годишното управление на полуграмотен правешки сатрап( тип -каскет), в най- задръстеното и тъжно място в Европа ? И е имал за държавен глава Жельо Желев и Гоце. Все едно Христо Йовов да одумва Роби Фаулър. В Камерън има повече воля и интелект, отколкото в цялото генетично блато, от което изпълзява нашият "политически елит".
Lord Voldemort
20 Ное 2012 02:45
Мнения: 2,756
От: Holy See (Vatican City State)
Бих добавил - и от европейският елит.

Поради което след година - две Островът ще напусне потъващата гемия ЕС .
След което няма да има никакъв проблем да си увеличават разходите в бюджета.
И тогаз вече ония 10 милиарда от Латинска Америка тамън ще стигнат да попълват общио казан за три дена.
Amazon
20 Ное 2012 03:18
Мнения: 5,842
От: Congo, the Democratic Republic of the
Damage_case
20 Ное 2012 01:07
Мнения: 88
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Не ли малко тъпо и нагло това да излезе от устата на някой, който е роден по време на 35годишното управление на полуграмотен правешки сатрап( тип -каскет), в най- задръстеното и тъжно място в Европа ? И е имал за държавен глава Жельо Желев и Гоце. Все едно Христо Йовов да одумва Роби Фаулър. В Камерън има повече воля и интелект, отколкото в цялото генетично блато, от което изпълзява нашият "политически елит".

В Камерън наистина има много воля но далеч по-малко интелект (както и в цитираното мнение междо другото). Чесно казано на негово място хитрият прявешки селянин (който е всичко друго но не и сатрап) би се справил по-добре. Ако има сатрап в картинката това ще да е Камерън а не Тошо. България и българите строяха в тази кочина наречена Либия, а Камерън бомбардираше и убиваше. Според мен и двамата имат основания за действията си, ама Тошо не е страпа в групичката.
Освен това няма нищо тъпо в това българин да не харесва Англия и английската политика. И съвременната и в ретроспектива. Не мисля че има нужда да обосновавам последното, защото ако на някой и това не му е ясно, единственият начин да се стигне до него е чрез показване на цветни картинки, докато му бършеш с кърпичка лигичката потекла а в ъгъла на устата му.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Amazon
Lord Voldemort
20 Ное 2012 06:02
Мнения: 2,756
От: Holy See (Vatican City State)
Ще се изненадаш , ама Камерън е избран да провежда политика харесваща се на британците , не на "некой българин".
Така че споко- продължавай да не го харесваш.
StrikeEagle
20 Ное 2012 06:47
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Не вервам ДАВАЧИТЕ като Холандия да са за "изолиране" на британските идеи.
Damage_case
20 Ное 2012 09:29
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
Освен това няма нищо тъпо в това българин да не харесва Англия и английската политика. И съвременната и в ретроспектива.


Amazon- ски, една от причините идиограмата за БГ да е турски нужник и да има пред себе си около 20-25г. история(агония) е изключително интелигентния и прозорлив избор на съюзници и партньори въобще - и в ретроспекция, и сега, и щях да кажа в бъдеще, но такова едва ли ще имаме. Познанията ти относно отношението на UK към мамковината обаче подозирам, че са стъпили стабилно върху няколко екранизации като "Капитан Петко войвода", "Пътят към София", пиесата "Какво ? Весникар ли?" и още няколко подобни кита на необяснимата и абсолютно ирационална англофобия на част от племето ни, която ни е коствала толкова много. Но както и да е. Фактът, че виждаш повече държавническа мисъл в Тато, отколкото в лидера на английските консерватори, говори обаче, че непознаването на тази тънка материя въобще не е сред основните проблеми, които имаш.

Aranita
20 Ное 2012 09:47
Мнения: 3,339
От: Bulgaria
Освен това няма нищо тъпо в това българин да не харесва Англия и английската политика. И съвременната и в ретроспектива.

Rakita
20 Ное 2012 10:26
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
Британците съвсем го удариха на блъфиране - заплашват да излязат от ЕС, тъкмо за да го съхранят в сегашния му вид, тъй като крайната цел е не неговото разпадане, а напротив - неговото федерализиране, с общо правителство и обща външна и вътрешна политика, като поредна стъпка към НСР.
Damage_case
20 Ное 2012 12:10
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
Освен това няма нищо тъпо в това българин да не харесва Англия.....Aranita, мила, а вие засичала ли сте чисто сумарно, колко кофи сълзи повече сте проляла ,гледайки по десетки пъти сигурен съм, "Четири сватби и едно погребение", "Нотинг хил", "Наистина любов" и т.н., отколкото от безсилна девича ярост към хишническата неоколониална политика на UK към мамковината и беззащитните страни от Третия свят? Пак по същата формула изчислете какъв % от музиката във фонотеката ви е made in England и накрая чесно, пред самата себе си, признайте как се отразяват на либидото ви голите фото сесии на Д. Бекъм. Всичко това, естествено няма смисъл , ако Черната Златка не ви ужасява, идеалът ви за мъжественост е Гонзо, изгледала сте до края "Мисия Лондон" или пък сте над шейсет и пет години.
Aranita
20 Ное 2012 13:25
Мнения: 3,339
От: Bulgaria
Damage case


Водите се от остарели стереотипи както по отношение на това какво половете харесват, което в случая е маловажно, така и по отношение на начина на мислене като цяло тук във форума. Къде според мен грешите кардинално - налице е смесване от Ваша страна на геополитическия интерес на България, с чисто политически доктрини. Давам Ви пример, да видим дали ще ме разберете. Аз съм пристрастен към дясното индивид в чисто политически план, но не съм дотолкова идеологически заслепена, че да не виждам, че една Русия и Германия и исторически и към настоящия момент са по-полезни на България от една Англия с всичките й претенции, къде покрити, къде издишащи. Не ме разбирайте погрешно, не влагам емоции в горните съждения, а само здрав разум.

Колкото до английската култура (тук пак смесвате истинска култура с поп и субкултура) нямам нищо против нея. Лондон е прекрасен град и винаги, когато го посещавам се чувствам обогатена, но нека не смесваме понятията и нивата, и най-вече интересите в чисто геополитическа плоскост.

Фигурата на ТЖ. От далечината на времето, а и предвид тогавашните обстоятелства, не намирам да е бил толкова лош геополитически играч, даже напротив.

Фигурата на Камерън. Дали е добър политик за своите, историята ще покаже. Аз Ви показвам какво никога няма да му простя:
http://www.youtube.com/watch?v=epN-xlOyc8U

Нека си припомним фразата, че Англия няма вечни приятели, а вечни интереси. Това с пълна сила важи и за България. Ако пък България Ви е безразлична, то не виждам защо си губите времето да пишете по наши форуми, но това си е Ваш проблем.

Rakita
20 Ное 2012 14:40
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
една Русия и Германия и исторически и към настоящия момент са по-полезни на България от една Англия с всичките й претенции, къде покрити, къде издишащи.
Това е вярно. За последните 130 години от англичаните сме получили даром и от сърце само три неща: одобрение на Съединението през 1885 г. и то само защото това не се е харесвало на Русия, снарядите с отровен газ на Южния фронт през Първата световна война и бомбите над София през 1943/44 г.
Damage_case
20 Ное 2012 14:49
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
Aranita, като начало съм твърде млад, за да робувам на остарели стереотипи - нямал съм време да ги прихвана, камоли да си ги създам. Не мога да не отбележа обаче, че фриволното боравене с понятия като субкултура, поп култура и официална такава съдържа сериозен нафталинов повей. Субкултури проявления от 60-те и 70-те вече се третират като върхови постижения на официалната култура - "The Beatles" например. A времето когато сме били интересни на UK в геополитически план е безвъзвратно отминало- заставайки два пъти в анти GB лагера сме предрешили съдбата си завинаги.
Това което твърдя, е че твърдения от типа : "Мразя Англия и всичко английско ; премиерът им е зомб " и т. н. са дебилски и ирационални. Тази нация е дала на света жалоните във всяка сфера, за която може да се сети човек. А персонални нападки към политическия им елит по отношение на външен вид, държание, или не дай си боже ценз от страна на българи са меко казано безочливи.
Rakita
20 Ное 2012 15:25
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
заставайки два пъти в анти GB лагера сме предрешили съдбата си завинаги.
Да, но българи не са отивали да се бият на английска земя, а англичаните на два пъти се оказаха агресори спрямо нашата.
Aranita
20 Ное 2012 15:38
Мнения: 3,339
От: Bulgaria
Damage


Грешиш. Първо, може да си млад, но да мислиш по остарели схеми и обратното, може да си на възраст и да си гъвкав и съвременен, използвайти силата на житейския опит и натрупания социален запис. Много от форумците тук са чудесен пример за второто.

Остави сега ти дефинициите за култура. Темата е друга. Отговорих ти, доколкото можах и доколкото натовареността на деня ми позволява. Както знаеш, тук всеки изказва мнения. Не е задължително нашите да съвпадат. Бъди здрав.
мечо
20 Ное 2012 15:44
Мнения: 954
От: Bulgaria
Amazon и Aranita
Aranita
20 Ное 2012 15:54
Мнения: 3,339
От: Bulgaria
A времето когато сме били интересни на UK в геополитически план е безвъзвратно отминало- заставайки два пъти в анти GB лагера сме предрешили съдбата си завинаги.
Това което твърдя, е че твърдения от типа : "Мразя Англия и всичко английско ; премиерът им е зомб " и т. н. са дебилски и ирационални. Тази нация е дала на света жалоните във всяка сфера, за която може да се сети човек. А персонални нападки към политическия им елит по отношение на външен вид, държание, или не дай си боже ценз от страна на българи са меко казано безочливи.


Само последна отметка.

1. Нищо не е завинаги, особено в геополитиката и напротив сега сме особено интересни поради местоположението си.
2. Всеки може да казва какво мрази и какво обича, останалото са комплекси за малоценност.
3. Жалоните на света са зададени много преди тази нация да изпълзи от пещерите - задали са ги древните египтяни, гърци и римляни.
4. Персонални критики срещу всеки политически елит са наше задължение, живеем в гражданско общество, още повече, когато чужд политик бил той холандски или английски си позволи да засегне националното ни достойнство.
5. Никога не забравяй, че индиецът или пакистанецът ще са с много повече привилегии от теб в добрата стара Англия, независимо, че е възможно ти да си много по-стойностен и качествен индивид, не забравяй, че на граничния пунк още на самото летище, било то Хитроу или Лютън, вероятността на теб да ти преровят багажа е доста по-голяма
6. Иначе нищо против сладникавите филми на сладникавия Хю и до болка изтърканите песни на момчетата от жълтата подводница

От това, което пишеш оставам с впечатлението, че не познаваш родната си история, география, и си склонен да подценяваш родината си и интересите й. Толкова по-зле за теб.Damage_case
20 Ное 2012 16:39
Мнения: 1,839
От: Bulgaria
Драга Aranita, наивизмът ви , признавам , си е направо секси. Беглото познаване и приплъзването по повърхността на традиционно неитересни и трудно разбираеми за дамите теми (казвам го без помен от сексизъм)- също.
Aranita
20 Ное 2012 16:44
Мнения: 3,339
От: Bulgaria
Damage
дай аргументи, драги, иначе, ако се позоваваш само на пола ми, си оставаш на ниво комплексиран пубертет. Инфантилизмът в твоите разсъждения определено ме развеселява. Има още мнооооого хляб да ядеш. Много. Хайде със здраве.

Между другото, не се обиждам на жена, това е несериозно. Фактът, че го изтъкваш вече за втори път, говори, че не си уверен в себе си. Истинският мъж не прави подобни изказвания.
Добави мнение   Мнения:37 Страница 1 от 2 1 2 Следваща