Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Левски" ще разчита на защитник от Израел
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:88 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »
nevrokop
28 Ное 2012 08:26
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Цитирам:
"...Малко грубо казано, но искаме да станем шампиони, макар и без хубава игра...."
Г-н Илиев,то и ние искаме така.Ама то няма никаква игра.Има ритнитопковщина на махленско ниво.
Недоволен
28 Ное 2012 09:01
Мнения: 3,567
От: Bulgaria
Добри утро, много остри влизания рано сутрин а? Аз първо да попитам Back удобно ли е да остана? А иначе виждам че са го намерили ...виновника.
фен
28 Ное 2012 09:05
Мнения: 1,724
От: Bulgaria
Естествено, че треньорът - бушон е единственият виновен. Както винаги. Иначе имаме уникални мега талантливи футболисти, купени за стотици хиляди евра и само отчайващо некадърният треньорът пречи да стигнат поне полуфинал в ШЛ.
Ех, само да се махне поредния бушон и какъв възход ни чака! Също както, когато махнаха предишните бушони! Почваме да мачкаме наред.
Само едно още не е ясно и темата срамежливо се отбягва от ганьовчетата - кой всъщност назначава все отчайващо некадърни треньори в ЛЕВСКИ вече 7 години поред? КОЙ? Мистерия. Тука има пръст Сираков, няма начин. Или друг враг с партиен билет.
tvirem
28 Ное 2012 09:37
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Да нашепна на,Бак и Фен,че от време на време могат да използват и българската дума предпазител вместо бушон,така де за благозвучие...
кой всъщност назначава все отчайващо некадърни треньори в ЛЕВСКИ вече 7 години поред? КОЙ?

Уважаеми и знаещ колега,ако си спомниш по колко треньори са превъртени и през другите отбори (в един май бяха 7-8 за един сезон),може и да се досетиш,че синята управа не е най-лошата при избор на треньори.Ако сматаш,че можеш да решиш нещата,тогава се кондидатирай за спортен директор на клуба,длъжността е вакантна.
Dokich
28 Ное 2012 09:43
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
По дискусията.
1. Рибата се вмирисва от главата. Бушон винаги лесно може да се намери и после...
2. Защо Херо, за мен идеалният бг треньор за ЛЕВСКИ пак отказа. Само не ми казвайте, че е заради здравословното му състояние. Причината е една. Не позволява никому да му се бъркат в работата.
Шампиони може и задължително трябва да станем. "Най-висши съображения" диктуват най-популярният отбор да е с
Спирам дотук. Кой разбрал-разбрал
tvirem
28 Ное 2012 10:06
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
[2. Защо Херо, за мен идеалният бг треньор за ЛЕВСКИ пак отказа./quote]
А сигурен ли си,че някой пак го е канил? Или така се разбра от агенция Тенев на уше?
nevrokop
28 Ное 2012 10:43
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
tvirem-преуважаеми...ние не искаме нашата управа да не е най-лошата.Ние искаме да е най-добрата.Но не е.И то се вижда с просто око.
Back to the future
28 Ное 2012 10:54
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
tvirem, по-добре не се опитвай да намесваш правоговора и правописа. Хем е отклоняване от темата, хем...

Не мисля, че се назначават само некадърни треньори. Не е това големия проблем. Проблемът е, че няма план, няма дори идея какво и как да се направи. Няма стратегия.

Кара, според мен Херо нямат и желание да го канят. Точно поради изброените от теб причини.
Dokich
28 Ное 2012 11:03
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Ами още по-зле. Защото ако не са обсъждали варианта Херо сами са стигнали до извода, че няма да могат да се удържат поне да опитат да му дърпат конците. Херо се е доказал не само с безспорните си треньорски качества на терена. Няма друг който в условията на пълна финансова разруха след проекта Балъков да намира абсолютни анонинимци с които да играе силен по родните стандарти футбол. И не само това. А и да стига максимално високо в крайното класиране. После да продава скъпо и прескъпо за "името" което си е извоювал бг футболен пазар.
"А вижте дали е по-различно при останалите" не работи. Още в древния Рим са казали "Сравнението не е основание".
Имам чувството и мисля, че не греша, че когато се търси треньор първо се гледа дали е удобен за бушон. Па ако има някави резултати, добре дошло.
В момента, при цялото уважение което изпитвам към Илиан Илиев той е поставен в положение да е абсолютно независим. Сиреч, нищо не зависи от него. На всяка пресконференция сам или по-скоро които трябва му подсказват как да сменя плочата. Стигнахме дотам преди срещата с тоталният опашкар Етър да говорим "играем мач за мач". Все едно слушам треньор на Монтана или Миньор. При цялото ми уважение към тези отбори. Докараха ме дотам, вече като гледам принципни мачове които "задължително" губим да не се ядосвам. Защото се оставяме безволево, без никакъм дух ни надиграват по начин който нямам спомен, а помня много отдавна да е било някога.
фен
28 Ное 2012 11:29
Мнения: 1,724
От: Bulgaria
Уважаеми и знаещ колега,ако си спомниш по колко треньори са превъртени и през другите отбори (в един май бяха 7-8 за един сезон),може и да се досетиш,че синята управа не е най-лошата при избор на треньори


Аха, значи от 16 отбора в А група ние все още не сме рекордьори по честа смяна на треньори? Нов, грандиозен успех на синята управа и лично на г-н Батков! Ура!
И все пак, кой назначава треньорите в ЛЕВСКИ? Треньорите нали, ония предпазителите, които са винаги виновни? мистерията остава.

Dokich
28 Ное 2012 12:53
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Да излезем за малко от вътрешно-клубната дискусия. Докато има ей такива ЛЕВСКАРИ надеждата остава водеща.
Натисни тук
tvirem
28 Ное 2012 13:02
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Бре хора!Вие усещате ли се какви ги пишете? Лошите началници в частност единият бил прост,но акъла му достатъчно сече да назначава този или онзи в ролята на бушон /предпазител/ та той да е добре. Това логика на дърт човек ли е? Отивате още по-напред във фантазирането си: назначават такъв знаейки,че няма да се справи,само и само да изхарчат някакви си не десетки,а стотици хиляди левове,да докожат неговата нефела и да турят друг на негово място.
Ама вие които ги творите тия теории сигурни ли сте в здравата си логика? Простете,но се държите като сърдити,разлигавени деца...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: tvirem
nevrokop
28 Ное 2012 13:26
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
tvirem-да разбирам ли,че трябва да смятаме приказката за добрият и умен батюшка,който деня и нощя мисли за народа и гадните и подли боляри,които го лъжат за всичко,е актуална отново.Божем си голям човек,видял и патил...не виждаш ли,че ЛЕВСКИ е настанало Брежневско време-седим е купето на вагона и се клатим.И си мислим,че нещо се случва.То се случва,ама вървежа е надолу.В момента при нас кипи безмислен труд-всеки нещо прави и накрая работата пак не е свършена или с триста зора е свършена през куп,за грош...Мача с Лудогорец гледах от момента,в който получихме вторият гол-такава безмислица като игра не бях гледал дори във втора гръцка дивизия.Повярвай ми-отборчето на Софлу играе с такова съце,че ако ни барнат ще ни сложат една ръчичка.Ако,че пътуват със самолети напред-назад.
nevrokop
28 Ное 2012 13:27
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
Да се чете-..ако че НЕ пътуват със самолети....
Dokich
28 Ное 2012 13:44
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Мотивите по които назначават Батков треньорите можем само да ги гадаем. Все пак, като се почне от ерата след Мъри Стоилов и си ги превъртам един по един, ето имената им, Вили Вуцов, Емил Велев, Ратко Достанич, разбирай Гонзо, Гонзо лично и начело, Ясен Петров, разбирай Гонзо, Николай Костов, Гонзо за малко, и сега Илиан Илиев с изключение на НК, то и за това е изключение, водещо, резИлтатите го показват ще да е било под ръка първо да имаме бушон. Ако се получи нещо, няма лошо. Защо така мистериозно си тръгна по никое време НК. Защото не позволи да му се бъркат, вдигна мерника на тарторите и те му спретнаха, пълзящ преврат. Първо отпаднахме "драматично" за купата от Локо Пд там, после склонният да удари рамо, това по свидетелство на Грийн Миньор остана безсилен пред "силата" на превратаджиите. Двамата капитани Йовов и Гаджев и Дарко. Помним, ей.
Сега, като правя преглед какво беше при останалите треньори, колкото и зле да сме били поне имаше желание. Създаваха се положения. Дори през есента на 2009г. в един продължителен период когато с който не играехме у нас и в Европа, той не ни биеше, изглеждахме по-прилично и като продукция и като воля и дух. Сега може и да зимуваме на върха но няма нищо което да разтупка положително сърцето ми. Е, това ми е най-големият дерт. Майната му на класирането и купите.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Dokich
tvirem
28 Ное 2012 13:48
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Не,Неврокоп,няма какво да смятаме,мнозина измуежду нас да се позамислят в правотата си преди да седнат и напишат нещо.Стана навик да изразяваме мнение което е равностойно на кадруване в отбора.Но то не зависи от нас и тогава идват и обеидни квалификации за един или друг работещ за отбора.Казваме,че този отбор е поне нещо като наша любов.А отправяме псувни и обиди към част от неговото съдържание.Така ли трябва?
Не съм съгласен,че нищо добро не се прави в този клуб.Прави се,но всичко струва много пари и става бавно,Неврокоп.Ето по-горе Докич спомена за Херо,че няма да стане треньор на "сините" защото му се месят.А въобще всички ние запалянковци даваме ли си сметка,че най-голям натиск и вмешателство упражняваме именно ние феновете със своето поведение?Та той беше тук,стана шампион и си тръгна,въпреки,че преди беше помолил да го спасяват от нац.отбора.
Малко са случайностите и във футбола и в него има закономерност.
Back to the future
28 Ное 2012 14:03
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Някои другари ще надминат и другарите при тълкуването на фактите - Димитров бил помолил да го спасяват от националния отбор?!? Димитров остави националния отбор заради "Левски", защото е голям левскар и пое отбора в момент, когато Петрович се врътна и за няколко юана в повече отиде да "търси нови предизвикателства" в Китай. После се оказа, че предизвикателствата не са му по вкуса и реши да се върне, заради което на Димитров му беше показана вратата, въпреки че направи отбора шампион.

Не трябвало да отправяме обиди към част от отбора ако сме го обичали... Тъкмо, защото си обичам отбора не искам лица като Батков и Тонев да имат нещо общо с него. Тъкмо затова не искам играчите да се мърдосват по игрището. Тъкмо затова искам да се дава повече шанс на момчетата от школата, защото те са израснали с идеята за този отбор и за тях не всичко свързано с него се измерва с получаването на заплатата. Тъкмо затова не искам играчите да излизат с различни екипи и да стават за посмешище...
tvirem
28 Ное 2012 14:04
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Защо така мистериозно си тръгна по никое време НК. Защото не позволи да му се бъркат, вдигна мерника на тарторите и те му спретнаха, пълзящ преврат. Първо отпаднахме "драматично" за купата от Локо Пд там, после склонният да удари рамо, това по свидетелство на Грийн Миньор остана безсилен пред "силата" на превратаджиите. Двамата капитани Йовов и Гаджев и Дарко. Помним, ей.

Много хубава черта имаш,че помниш! Няма мистерия в напускането на Н.Костов.Самият той е казал,че никой не се меси в работата му.Като разбира,че тарторите за свои си неща му играят контра той казва до тук! Много часове е уговарян да остане,даже и заплатата да му увеличат,но знаейки,че един или двама играчи може да отстрании от отбора,но повече няма как,защото така и така няма да изпълни поетото обещание си тръгва.
Сигурно за мнозина привърженици живеещи извън столицата и такива извън България всичко е загадка?Но в действителност няма нищо загадъчно.
tvirem
28 Ное 2012 14:15
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Някои другари ще надминат и другарите при тълкуването на фактите - Димитров бил помолил да го спасяват от националния отбор?!? Димитров остави националния отбор заради "Левски", защото е голям левскар и пое отбора в момент, когато Петрович се врътна и за няколко юана в повече отиде да "търси нови предизвикателства" в Китай.

Вак,може да си го мислиш,че е така,ала не е така!!!В професионалните отношения запалянковщината е много,много на заден план.
***Не прави кумир и никакво изображение на онова,що е горе на небето,що е долу на земята и що е във водата под земята,не им се кланяй и не им служи.***
Една от десетте божите заповеди,Бак,относно кумирите.За твоя жалост тя ме отдалечава от ДРУГАРИТЕ,които може на теб да са мили...
фен
28 Ное 2012 14:26
Мнения: 1,724
От: Bulgaria
Костов ясно каза защо си тръгва от ЛЕВСКИ
добрите играчи струват пари

в ЛЕВСКИ пари за селекция не се дават - т.е. в ЛЕВСКИ няма достатъчно добри играчи. Няма и как да има. Костов разбра, че няма начин с наличния материал да постигне целите, които винаги гони клуб като ЛЕВСКИ (титла+добро представяне в Европа). Времето показа, че е бил абсолютно прав.

Подозирам, че твирем съвсем скоро ще обяви и списъка със сменените треньори на ЛЕВСКИ (и техните "постижения" в последните 6-7 години също за "фантазиране".
Но нека се опитаме да приемем неговата "логична" теза за (по nevrokop)

добрият и умен батюшка, който деня и нощя мисли за народа и гадните и подли боляри /треньори/, които го лъжат за всичко,

И все пак - кой в ЛЕВСКИ избира и назначава гадните и подли некадърни треньори? Разбрахме, че Началникът е добър и умен, не е прост и не слага предпазители. Значи 100% някой друг, а не Началникът , разбира се има си хас да е Той, подбира треньорите, най-вероятно с цел да съсипе труда му.
Мистерията се задълбочава....
Добави мнение   Мнения:88 Предишна Страница 2 от 5 1 2 3 4 Следваща »