Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Оправдан за убийството на Луканов осъди България в Страсбург
Добави мнение   Мнения:14 1
engels!
04 Дек 2012 19:52
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
За съжаление парите ще са от бюджета, а не от аверчитата на Тиквоний.
Yantar
04 Дек 2012 19:56
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
E хвала на такова правосъдие. Няма виновни и накрая данъкоплатците плащат. Ама да взема "топченгето" Ботев да ги плати тези пари!! Просто няма как да важат и осъдителната присъда от Страсбург, и оправдателната от българския съд. То вярно, че да се краде от данъкоплатците е най-лесно - ама поне да не се лъжем, че има някаква държава, някаква справедливост или въобще някакъв обществен ред.

reks
04 Дек 2012 21:25
Мнения: 152
От: Austria
Ботьо Ботев е извършил това издевателство при управлението на Иван Костов,т.е. по време на Великата българска демокрация! А кой плаща? Плаща българският народ! АШКОЛСУН, Но,дълбоко погледнато, не Ботев,и не Иван Костов _специалистът по Политическа икономия на социализма/каквато наука няма!/ са виновни! Отговорноста е на българските избиратели!Преди много години в печата излезе една кратка,но много поучителна информация, как един овчар в Швейцария си пасял стадото овце в алпите, и как се изумил,когато една от овцете,без да има някаква причина, се уплашила, и в бягството си се хвърлила в дълбока пропаст. А,след нея, това сторили всички останали 149 овце от стадото му!А кой хвърли България в блатото "ГЕРБ"?
Meat
04 Дек 2012 21:26
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Получаването на бюджетни пари след осъдителни присъди от Страсбург се е превърнало в бизнес. Но келешите които са попаднали в Парламента са заети да забраняват това и онова и да налагат задължителни застраховки, та не могат с два реда да задължат Държавата да повдига регресни искове към виновните лица, за да запълва множеството бюджетни дупки причинени от същите депутати и същата държава.
paklitibe
04 Дек 2012 21:47
Мнения: 7
От: Bulgaria
"великият" милицай Ботьо Ботев трябва да плати! Той заповяда това! мамицата им фашистка!
Half-caste
04 Дек 2012 22:06
Мнения: 1,497
От: Bulgaria
хайде сега героите в МВР от сагата да се разберат как да ги платят тези пари!
В МВР винаги е царяло огромното чувство за безнаказаност за всичките им простотии!
Born
04 Дек 2012 22:08
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Богата държава !!!
Gozambo
05 Дек 2012 03:57
Мнения: 7,892
От: 0
Ако беше гражданин от Западна Европа, обезщетението щеше да се измерва в милиони. Но тъй като европейският съд дели хората на първо и второ качество, на човека само дали само някакви трохи. Дали съдията ще е съгласен да изяде толкова бой за тези пари?
Европейският съд осъжда държавата редовно, но само на малки, незначителни суми. Въпросът за дискриминацията над българските граждани от този съд трябва да се постави от медиите.
!@#$
05 Дек 2012 09:26
Мнения: 1,467
От: Bulgaria
Gozambo е прав. Можете ли да си представите ако това се бе случило с поданик на `нейно величество` или германец ? Ами ако пък беше американец ?! Майко мила - човека на който са му набивали клечки под ноктите щеше да е милионер в долари от обещетения, да не говорим за адвокатските кантори които щяха да го защитават ....
kaily
05 Дек 2012 11:08
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
За съжаление парите ще са от бюджета, а не от аверчитата на Тиквоний.

Що намеси Тиквоний? Професионална деформация или партийна повеля?
engels!
05 Дек 2012 12:56
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Що намеси Тиквоний? Професионална деформация или партийна повеля?

Ами виж кой назначи "суперполицая" Ботьо на отговорна длъжност в столичната община. При това данните за побоя над задържания бяха станали вече публично известни.
Здравка
05 Дек 2012 14:40
Мнения: 16,150
От: Bulgaria
Едно нещо не проумявам. Знае се поименно кои са виновните във всички случаи в които нашите съграждани печелят делата си в Страсбург. Защо плащаме всички данъкоплатци за нечий персонален произвол, корумпираност, некадърност...? Защо не плащат конкретните виновни за осъдителните присъди в Страсбург? Едва тогава ще имаме относително отсъствие на полицейски произвол и вероятно, според общоприетите критерии, що-годе читаво правосъдие.
Ботев и подобните му няма ли поне от приличие и себеуважение да се пенсионират, или подадат оставки от държавна и общинска служба? Да се хващат с частен бизнес - хем да видят що е бачкане в реални пазарни условия, хем ще върнат на хазната похарченото за обезщетения на спечелилите ищци . За годишните заплати на колко приемни родители стигат 27 000 евро ? А парите от платеното за една само календарна година? Юрнало се е куцо и сакато да прави коледни благотворителни кампании. Ето ви пари.
Michael
05 Дек 2012 15:09
Мнения: 1,220
От: Bulgaria
Ами Здравке, щото те ГЕРБ са дошли на власт точно затуй - да ги фанат сичките такива, ама друг път. Те най-си ги назначават на отговорни длъжности - глей оня с античното месо стана министър, ти сега за един побой искаш да го оставят обикновен милиционер - работил е човека, полага му се!
Алабалов
05 Дек 2012 18:16
Мнения: 185
От: Bulgaria
"Детето чудо" Станишев да бръкне в партийната каса и да плати тия пари! Убийството на Луканов беше чисто вътрешно -партийна борба за надмощие чежду престъпните мафиотски кланове в БСП и българският данъкоплатец не трябва да плаща за това. Сташишев да вади парите и да ги приведе по сметка на Брюксел.
Добави мнение   Мнения:14 1