Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Видя ли Борисов Обама?
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:146 « Предишна Страница 5 от 8 3 4 5 6 7 Следваща »
Firmin
07 Дек 2012 09:59
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
А пък аз тази тема я мислех за отдавна изчерпана. При това ... семпло посещение как намирате какво да коментирате. Аз като попремисля, сал една интрига намирам. Някои упорито продължават да твърдят, че Америка натиска Борисов да посочи Хизбула за виновник, пък той, видите ли, удържа. Ама не е така, разберете го най-после. Какво се случва с разследването се определя не от българска страна. Дори Борисов в прав текст ви го казва. разследването е в такава фаза, в която по-нататъшното му придвижване е изключително под зависимостта на информацията, постъпваща от съюзническите служби. Все повече си мисля, че съм прав в една своя изразена тук преди теза - истината за атентата е ... неудобна. Свързана е с гаф на някоя съюзна служба. Може да се окаже даже на ... "най-съюзната". Очевидно е, че от политическа гледна точка моментът е неподходящ за оповестяването и. Ще чака!

Апропо, редакцията, повтарям предложението си да потърсите интервю с коментар по темата от ... наблюдаващия прокурор в Бургас. Интересно, дали господарят на досъдебното не е ръкоположен за ... господар на мълчанието. И ... странно. Точно този, когото законът посочва с право да говори по следствието, той мълчи. Що?
острилката
07 Дек 2012 10:07
Мнения: 1,157
От: Bulgaria
А пък аз тази тема я мислех за отдавна изчерпана

Е как изчерпана? Следва бодрия анализ "Видя ли Борисов америчко". Много леб има още..
Ловкия
07 Дек 2012 10:08
Мнения: 56,087
От: Ghana
Някои упорито продължават да твърдят, че Америка натиска Борисов да посочи Хизбула за виновник, пък той, видите ли, удържа.

Тези "някои" бяха още-повече преди срещата, но се изпокриха гузно след нея.
Засипаха ни с прогнози как нашоканата кратуна на Боку ще кима в съгласие и ще потвърди всичко, което искат САЩ от него. Долавяше се дори една злобничка наслада - ше признае, бе, ше потвърди тиквата, ше видите!
Е, това не се случи и не знам кой още продължава да го твърди - за мен темата също е изчерпана...
ivoto_sega
07 Дек 2012 10:11
Мнения: 133
От: Bulgaria
И какво от това?
ivoto_sega
07 Дек 2012 10:13
Мнения: 133
От: Bulgaria
И какво от това? Какъв е извода? Не става ясно. Само писане, думи и ...... нищо. Всичко си е по старому.
Raven
07 Дек 2012 10:13
Мнения: 3,662
От: Bulgaria
Добре бе хора, отиде, поговориха си глупости без цел и смисъл, видяха се, Обама декларира несъмнено че Боце е неговото момче......стандартна среща, нищо по различно .

Що ви е толкова кофти ?

Ей съдрахте се, то не бяха обяснения, то не бяха детайлни анализи и преводи на всяка публикация на английски , американски и клингонски и всичко водещо до извода че срещата е била незначителна, незабележима, безсмислена, унизителна, порочна, неефективна, излишна, срамна......

"Черевното перо" сега до коледа ще пише статия след статия в която подробно ще ни обяснява колко безидейна и незначителна е била тази среща, как Бойко си я е бил изпросил насила и с бой и директни заплахи /нали има черен колан, ако и Обама не беше черен щяха да се видят синините от побоя/ , какъв срам е за страната ни че премиера е отишъл на нея, колко аквариума разгледал, кво казал за гробищата, колко вреди ще нанесе това на Бг в дългосрочен мащаб, как нищо не бил изкрънкал и не ни бил донесъл ......нищо общо със срещата на мр. Клийн който от нея донесе договори за милиарди, свалени визи и по един безплатен биг мак за всеки пенсионер и всяка многодетна майка в Бг.....

Дълго след като Герб забрави за тази среща от опозицията ще я предъвкват и анализират с неизбежният извод че .....виж по горе........

....а беше хубава година, топла и суха, много подходяща за лозовите насаждения и гроздето пак кисело......
Rakita
07 Дек 2012 10:14
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
Очевидно е, че от политическа гледна точка моментът е неподходящ за оповестяването и. Ще чака!
Дори и така да е, трябваше ли Борисов да бие път до Америка, за да му кажат да мълчи и чака? Явно и друго е имало около това посещение.
Manrico
07 Дек 2012 10:16
Мнения: 31,153
От: Bulgaria
....а беше хубава година, топла и суха, много подходяща за лозовите насаждения и гроздето пак кисело....

Да де, ама в случая се гледа дрянът. Дренки няма и няма!
Ловкия
07 Дек 2012 10:23
Мнения: 56,087
От: Ghana
Raven
07 Дек 2012 10:13

Забрави само за телодържанието на Бойко и обширното му тълкуване - как почти се наакал от шубе, колко прост бил и къде и защо му били ръцете...
Cardozo e Sa
07 Дек 2012 10:23
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
Rakita,

Срещу народа, както казваш, е абсолютно сигурно, но струва ми се, че не си много прав за "политическата класа".

Мога да се сетя за един, който "ще отиде на стадиона". Тиквеника го нарича нежно Гаргамел. Розовият Станишев може да направи едно последно pas de deux на някое голямо спортно съоръжение (напр. зала Армеец). В "онова интервю" (пред ТВ Европа) пожарникарят обяснява защо е избрал СДС да внесе следващата кандидатура за КС: "ний със СДСьето сме сваляли комунистити, а кой да избера? Иван Костов? Този от Работническо дело?"

Оказва се, че 1990 г. Иван Костов е бил в СДС, по същото време Тиквеника е бил в БКП. Не, не, психиатър няма да му помогне, само инжекция.
БатВаню
07 Дек 2012 10:24
Мнения: 3,463
От: France
Тъй като на журналистите толкова се казва от официалните срещи, толкова могат да публикуват.

Да, така е, а което не им го казват - те, такова, от себе си го дават.
Неотдавна посъветвах Терзиев да излезе в болнични до 3 декември, той да вземе да иде в Брюксел на семинар (на разноски на Илиана Йотова).
Ето докъде води несъобразяването със съветите на лекарите.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БатВаню
Cardozo e Sa
07 Дек 2012 10:25
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
Ловкия,


Незнайни за мен.


Firmin
07 Дек 2012 10:28
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Дори и така да е, трябваше ли Борисов да бие път до Америка, за да му кажат да мълчи и чака? Явно и друго е имало около това посещение.


Rakita, нали я знаеш онази, за един, дето се питали ката ден какво краде. Пък той крадял ... ръчни колички. Целта на посещението е ... самото посещение.

Има динамика на спад на обществената подкрепа и доверие към Борисов. Трендът низходящ. Сахибите в ембасито в анализа си са определили като спорен въпросът обратим ли е този тренд или не е. И не защото са лоши аналитици - неопределеността в този момент е обективна. Заедно с това, преценили са, че една среща в Белия дом СЕГА и да не е в състояние да разколебае противниците на Борисов, то би оказала влияние на растящия брой колебаещи се негови поддръжници. Преценката е оставена на Държавния департамент и на Белия дом. И те взеха решение. Без изненади. Ще подкрепят в труден момент "своя кучи син" в София. Както са го правили винаги и навсякъде доСЕГА. За да знае всеки следващ кандидат за "кучи син", че те са лоялни към преданите на интереса им компрадори.
Rakita
07 Дек 2012 10:29
Мнения: 22,828
От: Bulgaria
Не, не, психиатър няма да му помогне, само инжекция.
Химическа кастрация ли визираш?
Cardozo e Sa
07 Дек 2012 10:31
Мнения: 3,429
От: Bulgaria
Rakita,

Химическа, ама не точно кастрация.


StefanST
07 Дек 2012 10:50
Мнения: 809
От: Bulgaria
Абе, Терзиев де, голям пророк се извъди! Щом още продължава да пише, значи нещо не е наред, защо ли не престане за 5-6 месеца? А на Острилката, евала за писанията!
Фандорин
07 Дек 2012 10:58
Мнения: 3,938
От: Bulgaria
Някои упорито продължават да твърдят, че Америка натиска Борисов да посочи Хизбула за виновник, пък той, видите ли, удържа.

Тези "някои" бяха още-повече преди срещата, но се изпокриха гузно след нея

Ловък, то вече се е случило това посочване с пръст на Хизбуллах, но не е Белият дом мястото, откъдето да се обяви. Но обявяването е неизбежно, както е неизбежен фаталният край на тежко болен човек - зависи кога "батковците" ще преценят за тайминга.
Firmin
07 Дек 2012 11:00
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Абе, Терзиев де, голям пророк се извъди!


Добре, нека Терзиев е ... "простак". Подвел се е по хода на събитията, прибързал е и е ... сгрешил. Бях казал и по-рано, недооцени ... динамиката. Но!

Остава едно "но". Ако коментатор като Терзиев, който следи темата и е добре информиран и подготвен, е заблуден, то не е ли логично да предположим, че това е елемент от ... пиарска антикризисна акция и нейна ... цел. Излиза, както ни внушава и Борисов, твърдейки че е чинил сеир на журналята по темата, че драма около посещението в действителност ... няма. Тогава защо беше този ... съспенс, все пак? За да ни продадат "филма"?

Е, какво пък, ако съдя по възторзите на въодушевения амбразуриат, акцията постига целите си - "филмът" се продава добре.

Но да не забравяме, както съветва и мъдрият Байърли, това е само ... филм.
Bubeto_ot_Sochi
07 Дек 2012 11:01
Мнения: 1,147
От: Russian Federation
той да вземе да иде в Брюксел на семинар (на разноски на Илиана Йотова)

А и на брюкселските семинари какви страшни мезета има в едни големи тави. Как да не драснеш някой друг ред по указание на другарката хранеща журналистите?
Justinian2
07 Дек 2012 11:02
Мнения: 8,033
От: Antigua and Barbuda
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Justinian2
Добави мнение   Мнения:146 « Предишна Страница 5 от 8 3 4 5 6 7 Следваща »