Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Въпрос относно коректността на два поста (посочена е статията)
Добави мнение   Мнения:4 1
карагьозов
23 Дек 2012 13:45
Мнения: 3,770
От: Bulgaria
В България употребата на мозъците не е обичайна за все по-широки слоеве от населението.

Тидо, за колегите плюенето по САЩ без значение за какво има само автотерапевтични функции - истината няма никакво значение. Редакцията знае добре това и прави нужното да задоволява непрестанно нарастващите потребности на трудещите се нейни читатели от автотерапия.


Въпросът ми е относно тези два поста на участник в дискусията под статията "САЩ са на ръба на фискална пропаст". Не ги ли намирате за обидни и не нарушават ли 1.1 Постингите трябва да показват респект към другите потребители. Оскърбленията ще бъдат премахвани.
Същото се отнася за обидни коментари относно вестника, редакцията или издателя;
?
Защото политиката на редакцията едва ли е такава, каквато се вменява по-горе (това би било унизително за читателите), пък и едва ли над 50% от читателите се нуждаят от терапия и не употребяват мозъците си.
Благодаря!
Yowza
26 Дек 2012 18:30
Мнения: 5,380
От: United Arab Emirates
Уважаема Сибил, моля да вземете отношение към следната проява на ник Ловкия тук

Поведението на въпросния ник започва да прилича на обсесия заради непрекъснатото му 'ходене по петите ми' (да не кажа преследване). Опитах да се откача от настоятелното му внимание и очевидното желание да се предизвика кавга - както с лек хумор, така и с игнор. Нищо не помага. Ще се радвам, ако успеете да съдействате на колегата да концентрира вниманието си върху коментар по форумните теми, а не на форумците. Искрено благодаря.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Yowza
sybil
26 Дек 2012 20:18
Мнения: 979
От: Bulgaria

Под посочената от Вас статия не откривам Ваши мнения, съответно и такива на Ловкия, насочени към Вас. Посочете точното място или цитат, вероятно става дума за друга тема!

Yowza
26 Дек 2012 21:19
Мнения: 5,380
От: United Arab Emirates
Сибил, mea culpa. Статията е, но Вие вече така или иначе сте отреагирала. Благодаря!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Yowza
Добави мнение   Мнения:4 1