Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Книгата на промените на Новото Време
Добави мнение   Мнения:2 1
xilin
24 Апр 2002 08:27
Мнения: 0
От: China
EH, ne vsichko e taka kakto izglejda prez cherni ochila. Za razlika ot nas, kitaitzite pone se opitvat da napraviat neshto, da postignat neshto. I se spraviat zabelejitelno dobre, darja da otbeleja.Da, imat si gradcheta navsiakude. Da, promakvat se neusteno, prashtat si detzata v chujbina da uchat, i ne se mrashtiat kato te ostavat tam. Uvajavat obrazovanieto...spazvat zakonite.....do izvestna stepen. Exekutirat si prestapnitzite...Dali da gi narechem zverove? Za men Bulgaria bi bila mnogo po spokoina ako se varne smartnoto nakazanie.Fakt e, che Kitai vsiaka govdina se razviva s takiva tempove koito skoro shte go izravniat s razvitite strani, makar che vse oshte e razvivasht se.
V golemite gradove vsichki imat mobifoni, kato tova e neobhodimost a ne luks. Pochti vsichki znayat da rabotiat s komputer i pritejavat takuv vkashti. Srednata im zaplata e 300$ ...grijat se za zdraveto si, praviat zariadki, vecher izlizat da tantzuvat po ulitzite...peyat si dokato karat kolelo.......hranata e evtina, danutzite niski.
niakakvi paraleli da vi minavat veche? Kitai se vodi razvivashta se. A nie kakvo sme?
i kogato niakoi po zdravomisleshti pravilno se obrashtat kam tozi ogromen pazar, i tazi strana na neogranichenite vazmojnosti, koiato veche sasvsem moje dase kaje che otne tova ime ot amerikantzite, horata si slagat chernite ochila i pak zapochvat da nedovolstvat.
Na vashta raketa mai kosmosa i e kriv....
ясенево
24 Апр 2002 12:32
Мнения: 6,445
От: Russian Federation

Самое трудное в далеком и непредсказуемом путешествии - сделать первый шаг

Китайская пословица
Добави мнение   Мнения:2 1