Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
БФС наказа рефера Ахмед светкавично
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:196 « Предишна Страница 6 от 10 4 5 6 7 8 Следваща »
Тънката лайсна
15 Мар 2013 10:09
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
onzi, прояви малко повече безпристрастност, няма да ти навреди. Свирката на рефера съвпадна с шута на Бодуров, може би го предшестваше с няколко милисекунди. След като е имало съдийски сигнал безспорно играта трябва да бъде спряна. Но възниква въпроса защо АА наду свирката? Дали защото е видял нарушение в атака или защото изведнъж стана бая напечено пред вратата на Илиев и реши да ви презастрахова от изравняване. Според мен е второто, защото нарушение не се вижда, нарушение няма.
tvirem
15 Мар 2013 10:09
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Тънката лайсна15 Март 2013 09:47

Докич, престанете с вашите глупости. Стоичков не е родоотстъпник. Много българи са придобили чуждо гражданство, но значи ли това, че са родоотстъпници.
Това, че Стоичков е носил знамето на Каталуния не значи нищо, много българи носят знамето на САЩ, Германия, Франция, но никой не ги нарича родоотстъпници.


Лайсна,нарочно подчеправам изречението ти и ти заявявам,че просто си написал ...... ,ако го и мислиш така е много неприятно. Защото всеки може да носи всякакво знаме,НО само когато представлява себе си.Когато представлява дадена организация олицетворяваща държавата /какъвто е нацотборът/,капитана да носи чуждо знаме вместо българското е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо държавата.Това наистина може да го стори само родоотстъпник.
onzi
15 Мар 2013 10:14
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
лайсна,

не знаех, че можеш да измерваш милисекундите. трябва да те пратят да засичаш времето на състезанията по ски и на формула едно. ще засенчиш техниката.

а защо съдията е свирил - питай го него. а то сега кво - гледаш в тавана, чоплиш си носа, измисляш си два варианта и си избираш един от двата. класическа манипулация се опитваш да свъртиш.
onzi
15 Мар 2013 10:16
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
обаче ти по никакъв начин не отричаш фактологията, която съм изброил по-горе. дали са мили-, микро-, нано- или пикосекунди - все сигналът на рефера е преди шута.
tvirem
15 Мар 2013 10:17
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Лайсна,ти май само пишеш и последващи информации не четеш.Затова често изпадаш в неловки положения.Защо не прочете поради какви причини е наказан страничният съдия? И ти казвам - поради три причини! Втората от тях е,че не е отчел играта с ръка на футболиста на Литекс при фаула от който стана и голът.А това определено означава нещо...
Тънката лайсна
15 Мар 2013 10:19
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
onzi, Стоичков е избухлив, твърде честолюбив. И когато някой го обижда, той не му остава длъжен. Много от въпросните реплики, които си привел като "доказателства", са казани в момент на превъзбуда, когато е бил предизвикан от недолюбващи го журналисти.

Самият факт, че Стоичков е в България, че тренира роден клуб, говори много повече за отношението му към родината. Както се казва "не го слушай какво говори, а какво прави" или още "по делата им ще ги познаете".
onzi
15 Мар 2013 10:25
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
лайсна,

по какъв точно начин честолюбивостта на ицо го освобождава от отговорност за тъпотиите, които бълва? нормалните хора освен честолюбие притежават и чувство за норма, усещат кога прекрачват непозволени граници. и като усетят нещо такова, нормалните хора се извиняват. и понеже сме християни и знаем максимата "признат грях - половин грях", както и че прошката е висша добродетел, след искрено извинение и покаяние обикновено следва прошка.

ицо освен честолюбие какви други качества притежава?
ddantgwyn
15 Мар 2013 10:25
Мнения: 8,551
От: Bulgaria
@onzi
а защо съдията е свирил - питай го него. а то сега кво - гледаш в тавана, чоплиш си носа, измисляш си два варианта и си избираш един от двата. класическа манипулация се опитваш да свъртиш.

Ами то съдията си каза в прав текст какво е свирил, но на брат'чеда Лайсната явно не му оттърва на концепцията да го цитира. И не, връзки няма да пускам -- да си ги намерят сами
Тънката лайсна
15 Мар 2013 10:28
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Не са един или двама българите, които са спечелили олимпийски медали за други държави. Но никой не ги нарича родоотстъпници!!!

Очевидно омразата ви към Ицо е толкова голяма, че нищо не може да ви накара да промените отношението си към него. Следователно, може да го наричате както пожелаете. Само че по този начин си навличате гнева на всички българи, които обичат Стоичков. Бъдете сигурни, че те не са само цесекари! Вашето едноцветно мислене ви пречи да разсъждавате логично и се самоизолирате. После се сърдите, че има твърде много недолюбващи Левски запалянковци.
СИНИЯ ГРЪМ
15 Мар 2013 10:29
Мнения: 5,300
От: Bulgaria
Вашето едноцветно мислене ви пречи да разсъждавате логично и се самоизолирате


Лайсна, не знам дали ме недолюбваш, но определено ме кефиш !

Rince
15 Мар 2013 10:32
Мнения: 4,964
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Rince
Evasion
15 Мар 2013 10:33
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
Литекс беше закопан в мача с държавния отбор, твърдят го международни специалисти (виж статията долу),

лайсна, като си пишеш глупостите, недей да се оливаш в манипулациите. В посочената от теб статия техническият секретар на "Литекс" коментира какво били казали т.нар. "чуждестранни специалисти". Фаташ ли разликата, фаташ ли, или както обикновено?
onzi, Вертолейшъна не е наказан от синьото БФС за псувните си, защото дивотиите на простака са си в реда на нещата и не впечатляват никого. лОвеца щял да води невръстната си рода на спец курс при Вертолейшъна как да се надпсуват с каруцари. Много помагало при движението из Монтана
Dokich
15 Мар 2013 10:37
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Onzi, Сега чакам след Лайсната и Остин да те "опровергае".
Боже, колко мъка има на този свят, боже.

.
Тънката лайсна
15 Мар 2013 10:42
Мнения: 7,756
От: Bulgaria
Ами не е ли така? Плюете по Бербатов, плюете по Стоичков, постигнали най-много във футболната игра. Те са икони не само на ЦСКА, а и на националния отбор, те са прославили България много повече от който и да е бил роден политик! Но това не ви пречи настървено да ги оплювате, с което си навличате гнева на всички безпристрастни българи, които си казват "тия левскари мнооого завиждат, излагат се". Толкова ли е трудно да вденете?
СИНИЯ ГРЪМ
15 Мар 2013 10:57
Мнения: 5,300
От: Bulgaria
Плюете по Бербатов


Бербатов винаги ме е кефил бе, Ласйна, както и ти ме кефиш !

Добре, че не се отказа от футбола, когато на "Народна армия" феновете на цска му викаха "курва" и се появи майка му да го защитава. Цветистият и' език, между другото, много ми напомня този на stoikov. А с отказването си от Националния отбор на България се конкурира със stoikov по родоотстъпничество.

Та, аз Левскари да плюят по Бербатов не съм виждал. Виж, фенове на цска и то до като играеше при "червените" - да.

onzi
15 Мар 2013 11:04
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
Не са един или двама българите, които са спечелили олимпийски медали за други държави. Но никой не ги нарича родоотстъпници!!!


а бе, лайсна, аз ли грешно те питам, ти ли грешно разбираш, или се получава произволна линейна комбинация на двете

питанката ми беше за спортист, участващ на световно първенство от името на нашата родина, който да се кичи чуждо знаме. посочи двама-трима такива.
СИНИЯ ГРЪМ
15 Мар 2013 11:14
Мнения: 5,300
От: Bulgaria
Rince

форумната латерна няма начин да е истински. това е роля, персонаж. провежда се някакъв експеримент, колко време можем да обръщаме внимание на очевидно несвързани постове, и да му отговаряме, и оборваме и спорим.


Аз мисля, че форумната лайсна е истински форумен фен, който по мачове не ходи и е започнал да се интересува от Бг футбол, когато интернетът навлезе по-мащабно като средство за комуникация. Тогава се появиха манипулатори като га и пс. Лайсната, общо взето, е тяхна жертва, така че не бива да му се сърдим. Лошото е, че не може и да му се помогне.

__ve
15 Мар 2013 11:17
Мнения: 3,337
От: Bulgaria
Пауърз, ето за това ти говори Докич:
Austin Powers: 22 Авг 2012 13:41
Цитираш Лайсната: "Колкото до фаворизираните клубове - тук не споря - ЦСКА и Левски бяха витрина на соц. спорта и имаха привилегии в сравнение с останалите. Беше преценено, че България като малка държава не може да бълва безброй таланти и те трябваше да бъдат концентрирани в най-популярните клубове в страната, които да я представляват на международното поле." - край на цитата
Следва авторски коментар на самият теб, Пауърз:
Достатъчно! Спри! Отивам да повърна.

Пито-платено!
Хайде сега ако искаш и за "Школата" пак да поговорим!
Dokich
15 Мар 2013 11:20
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Ve, Благодарство!
Austin Powers
15 Мар 2013 11:20
Мнения: 9,220
От: 0
Единствен Ринцето призна че при гола на Литекс няма засада нито фаул, за което лично му се извинявам. Всичко друго е йезуитщина. Чухме вече 3 или 4 версии коя от коя по абсурдни, а от клипчето което "доказва" нещо си става ясно
1. Няма игра с ръка на латекса след страничното хвърляне.
2. Има фаул за Литекс секунди след това.
3. Няма засада при отбелязването на гола.
4. няма и нарушение.
5. не се чува никакъв сигнал преди топката да се озове в мрежата.
6. изчистването на топката от Карвальо заслужава номинация за нескопосаност. в един момент помислих че рита голяма медицинска топка
Добави мнение   Мнения:196 « Предишна Страница 6 от 10 4 5 6 7 8 Следваща »