Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Резултатът в компроматната война между Борисов и Доган е 1:1
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
galfonizator
15 Мар 2013 15:24
Мнения: 1,286
От: Bulgaria
[Ми Лютвито е прав за това - показа подписано от шефа на НРС писмо от 1 март, че информацията е СС и няма как да му я покаже.
Сега Цацата казва, че не е, щото нямал атрибутите и е напълно прав. А генералът просто е излъгал. Най-вероятно Боко е осъзналщо за клевета е изрекъл и му е разпоредил да го пази.
/quote]
Stern, генералът изобщо не е излъгал, че информацията е класифицирана. Чети Приложение 1 към ЗЗКИ, "Списък на категориите информацията, подлежаща на класификация като държавна тайна". Там в раздел II, "Информация, свързана с външната политика и вътрешната сигурност" има една точка 13: "Класифицирана информация, обменяна с международни организации или държави, маркирана с гриф "Строго секретно", "Секретно" или "Поверително".A за морала и професионализЪма на този генерал ( защо точно сега вади информация отпреди години), както и за достоверността-всеки сам да си прави изводите, но май и двете са много ниски. Не е ясно само как така главпрокурора на републиката не познава ЗЗКИ. Не знам как се дават линкове, но мога да му покажа как се влиза в Lex. bg
А за това, че една информация не е класифицирана, ако няма "атрибути" - и тук бъркаш. Ако не вярваш, напиши (може и на ръка) някаква инфо, попадаща в посочения списък, без подпис и печат, и я занеси на шефа на ДАНС с думите " Е т'ва му го дадох на оня пич, иранския посланик"
valbi
15 Мар 2013 17:23
Мнения: 1,444
От: Bulgaria
Доган и Борисов предварително си се бяха наговорили. Борисов така се е засегнал, че Доган му е отнел всичкото медийно внимание, че веднага е изфабрикувал тази история. Как може някакъв си Доган да измести фокуса и вече никой да не се интересува от Бойко?
Dodger
15 Мар 2013 20:45
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
Кирякстефчовщината продължава да манифестира с пълна пара!
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3