Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Слънцето пак изгря на улицата на Волен Сидеров
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
tent
19 Мар 2013 13:56
Мнения: 1,145
От: Hungary
Няма начение дали ще се казва Сидеров или Атака- загубата на суверинитет и ограбването на България в името на демократичните ценности неминуемо щеше да роди някой като Волен или Атака.
Както колегите отбелязват - в следващите парламенти ще има винаги 1-2 патриотични формации с около общо 20 % влияние , като неминуемо е влизането им във властта независимо от заплахите от Брюксел и задокеанското лоби там.
Просто гладът на хората и инстинктът за самосъхранение се оказа по силен от Статуквото и наложената Система. Макар че засега Статуквото води с едно на нула.
Идва нов 10.11.
сандос
19 Мар 2013 16:52
Мнения: 1,068
От: Bulgaria
Той, Боко, вече го направи веднаж, ако някой следи нещата по-отдавна. Когато Волен Сидеров пишеше за вестник "Монитор" (преди сегашните му собственици) и "Атака" набираше сила, изведнаж се появи ГЕРБ която откровено си присвои голяма част от умерените позиции на "Атака' и ги комбинира с надеждите за членство в ЕС. (Сега вече знаем кой е написал сценария). Последва тотално изкупуване на медиите от западни и отвъдокеански фирми и насаждане на имиджа на "болен" и "фашизоид" на Волен от съшите тези медии. (Трябва да признаем че той също се поуля тук-таме, спомагайки за това). Явно, спасявйки си задника, Боко отново е решил да излезе със същия финт - крадейки идеите на "Атака". Не забравяйте, че този същия (Боко) 5 (пет) дена след изборите през 2009 заяви: "не мога да се коалирам с Атака тъй като нито от Вшингтон, нито от Брюксел не ми дават". Точка по въпроса за демократичните избори и за това какво е искал народа.
сандос
19 Мар 2013 17:19
Мнения: 1,068
От: Bulgaria
Това което направи Чавез няма нищо общо със социализма. ( подобен подход може само да издаде спонсорите на автора). Той взе от ръцете на американо-английски компании петрола и направи така че петрола да работи за Венецуела, а не за тях. ( автоматично си враг номер1 на прогреса и антидемократ). С тези петродолари помогна на други държави от южна америка да си стъпят на краката и се освободят от МВФ-та, СБ-та и тем подобни "демократи". Това направи , впрочем, и Путин при идването си на власт, оправяйки малодушните пияндурски бакии на Елцин, гонейки всички компании наредили се да сучат петрол в далечния изток на Русия за стотинки според "законния контракт сключен от Елцин".( друг антидемократ и рушител на "ценностите".)Според американците и англичаните това е социализъм. Пък и то говорейки за антируска пропаганда, да обяснявам ли пак защо?..
Herr_Muller
19 Мар 2013 18:15
Мнения: 1,002
От: Germany
Личност като Хитлер се ражда веднъж на 1000 години. Преди всичко интелектуалец, с множество таланти в изобразителното искуство и архитектурата, с изтънчен вкус относно музиката, Хитлер ни поразява най- вече с остротата на мисълта си, далновидността си и изостреното си чувство за справедливост. Тежките времена са наложили проявата на военния му гений, за сметка на архитектурния, което е своеобразна загуба за изкуството, но несравнимо по- голяма полза за човешката цивилизация. Ако не беше се родил Той, сега на планетата щеше да се говори на руски.
Личният му пример, жертвоготовността, решителността и мъдростта му поведоха германския народ и дадоха началото на необратими процеси в световната политическа сцена.
Дори сега, много години след смъртта му, неговата книга е една от най- четените книги на света , а националсоциализмът формира характера на национално отговорните елементи в различни държави по света. Всичко това дава надежди, че неговото дело ще се повтори с удвоена сила.

Волен Сидеров е неговото реинкарнирано проявление. Давай Волене!
Агоп
19 Мар 2013 19:54
Мнения: 406
От: Bulgaria
Де си бе, Господи ?...
paragraph39
20 Мар 2013 03:40
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
KONUR,
/:/ "paragraph39,да,но вие сте етнически(ограничени) националисти,което е равно на расизъм"
............................................................................
Колко пъти още трябва да ти обяснявам, че "Националност" и "Етнос" са две различни неща- и че в Нацията влизат всички Етноси в държавата!??
В "Атака" НЕ сме "етнически(ограничени) националисти", а сме НАЦИОНАЛНО разграничени "националисти"(ПАТРИОТИ)!
В "Атака" НЕ е забранено да членуват или да бъдат нейни фенове и гласоподаватели български Граждани(БЪЛГАРИ по Националност!) от НЕбългарски етноси(вкл. от турски, цигански или еврейски)!
Това, че български Граждани(БЪЛГАРИ по Националност) се чувстват или им е внушено, че са принадлежащи към ДРУГА Нация, а НЕ към българската, НЕ желаят или им е забранено от етнопартийни "вождове", "царе"( цигански), ходжи, равини..., е съвсем друг въпрос- и той няма нищо общо с "расизъм" от страна на "Атака"!
Друг е въпросът, че, ДПС, според думите на баш "либерала" Доган-"Сава", е баш "либерална партия" и електоратът й са баш "либералите" в България, а партия "Атака" и атакистите НЕ са "либерални"- поради което, НАЛИ(!), има идеологическо(а НЕ етническо или расистко!) партийно противопоставяне между "Атака" и ДПС+ Евророма и сие! Както такова има и между "демократи" и комунисти(социалисти), нали?! Което си е нещо съвсем нормално при Демокрацията! И което обяснява(нали?!) защо български Граждани-баш "либерали"(членовете, феновете и гласоподавателите на ДПС!) НЕ харесват и НЕ членуват в "Атака" и НЕ са нейни фенове и гласоподаватели! Ха-ха-ха!
П.П. "етнически(ограничени) националисти" е пълна Глупост! Все едно да кажеш "полово(ограничени) Граждани"- та нали и хората от двата пола(мъжки и женски) са Гражданите в държавата и Нацията! "Национализмът" НЕ е ограничен "етнически"- той разграничава една Нация от друга, а НЕ един Етнос от друг в Нацията! Национализмът е следствие от съществуването на Държавата, а НЕ на съществуването на конкретен Етнос в държавата! И докато съществуват държавите, ще съществува и Национализмът! Национализмът(ПАТРИОТИЗМЪТ) е защита на Нацията и държавата й от посегателствата на друга Нация и държавата й! Национализмът(ПАТРИОТИЗМЪТ) НЕ е насочен към някой или някои от Етносите в Нацията и държавата й- но е насочен към проявите на ЧУЖД Национализъм(реален или внушен) в държавата!!! Защото проповядването и проявите на чужд Национализъм в държавата са опасни за целостта на Нацията и държавата й, включително териториалната цялост на държавата! По тази единствена НЕетническа причина, вътрешният Национализъм(ПАТРИОТИЗЪМ) е против и се противопоставя на външния(ЧУЖД) Национализъм!
Схвана ли?!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: paragraph39
Oraсle
20 Мар 2013 03:51
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Какъв Хитлер бе, Сидеров е обикновен п*****с обслужващ чужди интереси.
Може би за наш късмет.
paragraph39
20 Мар 2013 05:32
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
/:/ "...Сидеров е обикновен п*****с обслужващ чужди интереси..."
.............................................................................
Тъй-тъй...!
Досегашните само и единствено българските интереси са обслужвали 23 години- тъй ли?!
И, до един, все хетеро мачовци са били?!
А сега Сидеров ги срита в кокалчетата и по-нагоре- и затова те и медиите(им) плюят по Сидеров?! А?!
Значи, такава била работата- на калпави "демократи" Сидеров и "Атака" им пречат!
Ама той велик тоз` Сидеров, бе! Един срещу всички досегашни- а те умират от страх и яд(и злоба)!
ПФУ!
konur
20 Мар 2013 12:27
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
paragraph39,аз много добре знам,кое е етнос,кое националност,кое нация,вие щом като не сте етническа партия,я тогава кажи колко депутати има в АТАКА от други етноси, щото в ДПС има депутати от други етноси??
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: konur
paragraph39
20 Мар 2013 14:01
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
KONUR,
/:/ "paragraph39,аз много добре знам,кое е етнос,кое националност,кое нация,вие щом като не сте етническа партия,я тогава кажи колко депутати има в АТАКА от други етноси, щото в ДПС има депутати от други етноси??
.............................................................................
Самото поставяне на въпрос за "етническа Квота(и)" в партии и/или в парламентарни групи, е НЕправилно, инфантилно и в противоречие с българската Конституция и с прокламираната от нея НЕпривилегированост на етническа основа!
По Конституция, в партия се членува НЕ поради етнически произход или самоопределение(с изключение на ДПС, Евророма и сие), а заради идеологически и политически пристрастия и интереси!!! Това, че в ДПС има и НЕтурци по етнос означава, че тези НЕтурци там са се хванали на въдицата(или се правят, че са се хванали), че ДПС е "либерална" партия на баш "либерала" Доган-"Сава" и електоратът й са баш "либералите" в България! А може НЕтурците да са в ДПС и просто заради келепир?! Но НЯМА пречки- даже е желателно!- турчин по Етнос да бъде член и депутат на "Атака", ако той се чувства, счита, казва и показва, че е БЪЛГАРИН(по Националност), а НЕ турчин(по Националност), и милее за целостта на българската Нация и държавата й България! Нека местните(съгражданите, съселяните) на такъв турчин по Етнос да имат местна организация на "Атака" - и те да го издигнат за депутат от "Атака"! Но НЕ очаквай от "Атака" да хванат за ръката някой НЕангажиран с "Атака" български Гражданин от турски етнос и да го издърпат в "Атака" и в парламентарната й група само по причина, че е "турчин"! Няма да стане- защото това НЯМА нищо общо с Демокрацията! Той първо трябва да е член на местна организация на партия "Атака" и оттам да го издигнат! Тогава, вярвай ми, "Атака" ще го вкара в листите й за кандидат-депутати- и каквото Н.В. Избирателят реши!

Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: paragraph39
konur
21 Мар 2013 12:29
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
Тинтири минтири,алабала.....
paragraph39
21 Мар 2013 17:53
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
KONUR,
/:/ "Тинтири минтири,алабала.....
.............................................................................
Това за твой "контрааргумент" ли (си) го броиш?!?
Как и защо си представяш , че партия ще издига за депутат човек, който НЕ е нейн член и фен и НЕ одобрява Устава и Програмата й?!
А?!
Отделно, пък, дали човекът има качества и образование и дали говори и разбира добре български език, и дали Електоратът го харесва!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: paragraph39
konur
25 Мар 2013 01:50
Мнения: 1,777
От: Bulgaria
Защото вие(АТАКА) предварително сте обявили,че сте етническа партия и етнически националисти,което вече ти писах,какво означава.ATAKA e най-етническата(ограничена) партия в България и затова нямате право да обвинявате ДПС .
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: konur
XGan4ev
25 Мар 2013 08:09
Мнения: 1,530
От: Bulgaria
Най-после !!! Давай Волене!
мик2
25 Мар 2013 09:05
Мнения: 420
От: Bulgaria
Личният му пример, жертвоготовността, решителността и мъдростта му поведоха германския народ

Странно, че на фона на интелектуалните си качества този човек нареди избиването на милиони себеподобни..Как бихте обяснили този факт, който е срамен за човешката история? Германците и до днес се извиняват на народите, понесли последствията от действията на този човек..
paragraph39
28 Мар 2013 04:09
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
KONUR,
/:/ "Защото вие(АТАКА) предварително сте обявили,че сте етническа партия и етнически националисти,което вече ти писах,какво означава.ATAKA e най-етническата(ограничена) партия в България и затова нямате право да обвинявате ДПС ."
.............................................................................
НЕ лъжи!
Или, НЕ манипулирай!
Или се дообразовай!
НЯМА такова нещо( освен в главата ти?!), като "етнически националисти"!
Нацията включва ВСИЧКИ граждани от ВСИЧКИ етноси в държавата й!
Това го запомни веднъж за винаги!!!
Девизът на "Атака", който вече за кой ли път (ти) разяснявам- "България- на БЪЛГАРИТЕ!" се отнася за "българи" по Националност(т.е., с българско Гражданство и паспорт), а НЕ за "българи" по Етнос!!! А "българи" по Националност са и(!) българските Граждани(по Гражданство, по паспорт) от турски, цигански, еврейски и т.н. Етноси!
Схвана ли?!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: paragraph39
Добави мнение   Мнения:57 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3