Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
На вниманието на Модератора
Отиди на страница:
  Мнения:173 « Предишна Страница 8 от 9 6 7 8 9 Следваща
sybil
26 Юли 2013 15:59
Мнения: 979
От: Bulgaria
Този потребител беше наказан заради спам и тролене.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
Iezuit
28 Юли 2013 15:44
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
Щото сте лигльовци и глезльовци - колко пъти да ви го казваме?! Като се научите да уважавате законите и суверена, може и да се поприказва с вас за нещата от живота. И още, защото за разлика от вас, които нямате какво да губите, освен мозъците си (вече е загубено), ние губим време да се занимаваме с капризи.

От тук:
Натисни тук

Това мнение не съдържа ли директни обиди към форумци и ако да - следва ли да бъде санкционирано?
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Iezuit
Simрlicio
29 Юли 2013 01:27
Мнения: 211
От: Italy
Уважаема Sybil, съзнавам, че днес Ви се струпа доста работа! Предоставям на Вашето внимание едно пространно обвинение към мен, публикувано от ника Yowza (24 юли, 09:02, "Из Англия" :
Семпъл, забелязвам с неудоволствие, че не пропускаш мой постинг без да да пуснеш нещо язвително след това. Наранено самолюбие ли те мъчи? Предишното ти alter ego, което по понятни причини се наложи да зарежеш, беше обхванато от някаква форма на мания да ме преследва. Същите признаци на обсесия проявява и този ти ник. Какво, след някоя и друга седмица пак ли ще се 'отричаш, отричаш'? От ника си можеш да се отречеш не 3, ами триста пъти, но от себе си - никога. Ще ти помогна ли, ако ти подскажа, че колкото и да се опитваш да ми се навреш в полезрението - и тук, и с послания по личната поща - все ще си ми безинтересен. Затуй пасейки, пасейки продължавай с опитите да прилъгваш други - непретенциозни слушателки и слушатели ще си намериш, макар че в твоя случай това винаги е за обезсърчаващо кратко време. Но ти не унивай, де! При мен оабче удари на камък и само си губиш времето! От мен имаш , но от сърце!

Намирам, че цялото това обвинение е христоматийно нарушение на две точки от Правилника:
1.1 Постингите трябва да показват респект към другите потребители. Оскърбленията ще бъдат премахвани.
1.10. Потребители, които предизвикват спорове и скандали и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен бан.

Ще се мотивирам накратко. Обвинен съм, че "преследвам" ника Yowza и обвинението е въз основа на мое конкретно мнение в рубриката "Из Англия". Това е измислица: никъде не съм коментирал мнения на ника. Такива просто не е имало в рубриката. Подмятанията за "наранено самолюбие" и прочие отдавам на комплексите на автора на мнението и на собственото му наранено самолюбие. По-нататък, директно се говори за някакъв мой предишен ник, който освен всичко бил компрометиран. Позволете да Ви напомня, че именно Yowza беше уличен(а) в използването на втори ник Solitarius, при това с неблагонамерена цел. Крадецът вика "Дръжте крадеца!", що ли? Следващо: клюкарските подмятания за "лични послания" са направо долнопробни. Призовавам да бъде публикувано всяко лично писмо на Simplicio, изпратено от galileogalileilincei@gmail.com до Yowza, Solitarius или до който и да било друг неин/негов ник. Долнопробна интрига е и, че аз се мъча да се "навра" в полезрението на Yowza, като инсинуацията е очевидно сексуална. Добре, че поне от някои вторични белези личи, че Yowza е жена. И след като съм ударил на камък с нея, сега съм се бил опитвал да прилъжа други слушателки. Които обаче – при евентуален успех – ще подмамя за "обезсърчаващо кратко време".

Много Ви моля, Sybil, да прецените справедливо целия цинизъм на горните обвинения! Що за наглост е характеристиката, която ми е сътворила Yowza? С какво право? И защо изобщо ме е взела на прицел? Ей Богу, наистина недоумявам! Прехвърлих моите около 200 мнения и не видях нито един конфликт, който да съм предизвикал. Доста повече време ми отне да прегледам нейните мнения, които са над 3100, за да открия, че конфликтите са самата ѝ същност. Тя е автор на няколко скандала в темата за бомбардировките, в темата за Ябланица, в темата за протестиращите, в темата за Англия... Тази личност навсякъде раздава къчове. Ами погледнете, моля Ви, нейните доноси само в тази рубрика! Лични писма ли бяха споменати? Че дори повърхностният прочит на някои чужди мнения демонстрира, че те са инспирирани от лични писма на Yowza! Съжалявам, но това повече не се търпи!

Sybil, аз мога да не пиша във форума, но с мълчанието си няма да предотвратя скандалите, предизвиквани от групата никове "Yowza". Уви, един мълчаливец не може да заглуши един кресливец!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Simрlicio
sybil
29 Юли 2013 02:33
Мнения: 979
От: Bulgaria
Съгласна съм, че в този постинг има нарушение. Отправям предупреждение към потребител Yowza, че следваща подобна проява ще доведе до сериозни санкции.
Simрlicio
29 Юли 2013 06:56
Мнения: 211
От: Italy
Благодаря, Sybil, за бързата реакция. Приемам я като дан за оздравяване на форума. Дано!
Cruella de Vil
29 Юли 2013 13:12
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Simрlicio,
Ще се научиш с времето, че диалозите с някои никове трябва да се избягват на всяка цена, защото целта им е да се самоизтъкнат, а тебе да те обидят, унизят и ако успеят да ти скапят и деня.
dude3075
29 Юли 2013 13:21
Мнения: 3,462
От: San Marino
Cruella de Vil
Абсолютно вярно наблюдение !
mercury
29 Юли 2013 16:07
Мнения: 6,675
От: Bulgaria
Само да кача Глостърската катедрала и ще си кажа мнението.
mercury
29 Юли 2013 21:10
Мнения: 6,675
От: Bulgaria
***

Ако желаете да подадете сигнал за нарушение - направете това под формата на цитат/линк. Недопустимо е да се ползва тази секция за пренасяне на вражди и нападки - това не е сигнал за нарушения, а само по себе си нарушение на правило 1.10!


Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: sybil
sybil
29 Юли 2013 23:48
Мнения: 979
От: Bulgaria

Искам ясно да подчертая, че тази секция от форума е с цел подаване на сигнали за нарушения - с линкове, цитати. Всичко друго ще се третира само по себе си като нарушение. Това в никакъв случай не е място за пренасяне на лични вражди и отправяне на обиди и нападки към други потребители - било заради постинги в другите форумни секция, било заради това, че подават сигнали.


Геновева
31 Юли 2013 12:13
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
Сибил, струва ли си да се обръща внимание на поредната еднодневка - Ultrasin, вж. http://www.segabg.com/replies.php?id=226002&p=5,
но толкова е гаден, че ми спря дъха.
Виеш ли на умряло, Дмитри, виеш ли? :-) Всичките ти глупости се разбиват в един прост факт - след няколко месеца/години тебе я те има, я те няма, а 90% от протестиращите ще ги има. :-)

С пълното съзнание, че ще се възроди след евентуална санкция под друг ник, все пак, ако може поне тази гадост да се изтрие.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Геновева
sybil
31 Юли 2013 13:08
Мнения: 979
От: Bulgaria

Наложих санкции във връзка с това нарушение, постингът е изтрит!

Cruella de Vil
31 Юли 2013 13:21
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Под тази тема има и други за разчистване, но да не цитирам никове за да не ме обвинят в клеветничество.
Iezuit
01 Авг 2013 12:20
Мнения: 17,521
От: Pitcairn
и поведението на една т.нар. редакция, която от престараване в изпълнението на поръчката дори не мисли какво пише.

Това относно редакцията на вестник "Сега", ето тук:
Натисни тук
Влиза ли в противоречие с правилата?
mumoko
01 Авг 2013 13:35
Мнения: 3,365
От: 0
Здравейте,

В спортния отдел съществува потрибител с име "Казуса". В цялото му битие от този ник не е излязло едно мнение, което да стимулира дискусия(та), а постоянно предизвиква зяждания и директни обиди към даден потрибител или група потрибители. В тази тема днес Натисни тук той ме обвини дори в нещо, за което не предоставя никакви доказателства. В същата темя може да видите и няколко квалификации към мен като потрибител несвързани с мое конкретно мнение или позиция. Мисля, че същестувуването му подлежи на третиране под това правило на форума, особено ако се разровите повече във всичките му мнения:

1.10. Потребители, които предизвикват спорове и скандали и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен бан. Същото важи и за потребители, които открито обиждат или употребяват нецензурни изрази по отношение на модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка ще бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: mumoko
Hauptmann
01 Авг 2013 16:01
Мнения: 8,010
От: Bulgaria
спортният отдел не е пансион за благородни девици
в него може и да те напопържат
не че в случая е станало така
проф. дървингов
01 Авг 2013 19:44
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
...а аз мога ли да направя публично достояние мейл, пуснат от адрес Carl Linnaeus homorelictus@gmail.com до мен, съдържащ лични обиди относно написано от мен и спрямо трети участници в форума, пълен с анатомични описания и подобни гнусотии?
И дали това ще се приеме като разкриване на нещоси?
А най-паче дали ще има смисъл?
sybil
01 Авг 2013 22:56
Мнения: 979
От: Bulgaria
Това е по Ваша преценка, ако смятате, че съдържа информация, важа за форума и стига да не изнася лични данни за потребители.
Грациан
07 Авг 2013 23:10
Мнения: 4,060
От: Canada
Грациан
nedoubitia
07 Авг 2013 23:34
Мнения: 188
От: United Arab Emirates
Krivcho
07 Авг 2013 21:51
Мнения: 1,335
От: Gabon
Скрий: Име,IP

NATURAL
Очаквано Президентът постъпи като държавник, според правомощията си. Престъпната БСП/ДПС банда не бива да бъде улеснявана. Овации от страна на умните и красивите . Мафиотските ибрикчии ДГД!

Наистина си натурал!Ако скоро не си се виждал,виж (снимка: натиснете тук)

Уважаема sybil, мисля че това е прекалено (вижте линка)! Потърпевшия NATURAL си мълчи, а според мен не бива!
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: nedoubitia
  Мнения:173 « Предишна Страница 8 от 9 6 7 8 9 Следваща