Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР не взема никакви мерки срещу незаконното подслушване
Добави мнение   Мнения:7 1
aldycrown
22 Апр 2013 20:51
Мнения: 7,421
От: Bulgaria
Въпреки че от държавното обвинение обявиха резултатите от проверката си още в началото на миналата седмица, МВР шефът заяви, че не знае какви са те. "Изпратила съм писмо да ми ги изпратят официално", каза Първанова вчера.


Незабавно дисциплинарно уволнение и даване на съд "За тъпота с взлом", както би се изразил Великия комбинатор Остап Сюлейман Берта Мария Бендер бей. Не меньше.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: aldycrown
wreckage
22 Апр 2013 20:58
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Явно МВР е агенция, независима от премиера, президента, прокуратурата и обществото.
Като изключим тези субекти, остава цецо.
Meydger
22 Апр 2013 21:28
Мнения: 342
От: Bulgaria
Егати нахалството и безочието ...



Всъщност новоизпечената министърка добре се е научила от патроните си - ББ и ЦвЦв ...

duda
23 Апр 2013 08:41
Мнения: 146
От: Bulgaria
Първанова е най-лошото попадение в служебното правителство.
ninapi
23 Апр 2013 09:42
Мнения: 8
От: Bulgaria
Не взема, защото президентът ни не си тежи на мястото и не е издал нарежданията си по правилния начин. Ако беше достоен държавен глава този проблем отдавна да е решен, а той само протака във времето и си измисля извинения, за да не се задейства и прехвърля отговорността си на трети лица.
Bonjorno
23 Апр 2013 10:08
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
Абе, да го няма и нейното име някъде, та така се прави на неразбрала ? Каквото и да е и който и да е Плевнелиев, все пак не са всичките му хора с подсредната интелигентност. Май е страх !
ruff
24 Апр 2013 08:01
Мнения: 3,415
От: Bulgaria
аз пък се чудя, какво правят ДКСИ и ДАНС, че не са започнали проверка в МВР по ЗЗКИ и Правилника за приложението му. а също така защо Прокуратурата не визира този Закон, цитирайки извършените нарушения и при повдигане на обвиненията към длъжностни лица? нямали нормативна уредба?! ми да четат и прилагат пряко ЗЗКИ и Правилника за приложението му!!! и това ще е достатъчно.
от няколко дена, четейки информцията по скандала, оставам с впечатлението че ЗЗКИ не съществува за МВР. щом министърката и разни отговорни фактори /включително политици/ продължават да говорят глупости по отношения на работата си /работата в МВР/, които са в пълен разрез с разпоредбите на цитирания Закон. което на проктика означава, че МВР е държава в държавата. или по скоро "плод зеленчук", но в друга държава. щом бившия министър на МВР твърди, че там имало ред. явно редът не е този, който е предвитен в Законите на Р България...
Добави мнение   Мнения:7 1