Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
САЩ ще вземат отпечатъци и на излизане от страната
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:35 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Boatswain Spyder
22 Май 2013 10:54
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Boatswain Spyder
mini69
22 Май 2013 11:00
Мнения: 1,562
От: Bulgaria
Аз предлагам нашия посланик да отиде при Обама и да му набие обръчите за нарушени граждански права
DominusLitis
22 Май 2013 12:20
Мнения: 162
От: France
Това вече го има и в Европа на автоматичните гишета за влизане/изличане с биометричен паспорт - искат ти два пръстови отпечатъка

И е доста удобно за да се избягват навалиците по летищата

Колкото до личните данни, те така или иначе ги имат още при издаване на биометричен паспорт /т,е всички нови/
В.Каменов
22 Май 2013 14:47
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
„Едвам преди два-три дни конгресът гласува да свържат граничарите по капепетата с базата-данни за студентските визи - кой студент, кой сват, кой на булката брат, кой на Царнаев”

Явно до сега Конгреса не е знаел,че отдавна всичко е свързано и взел,та го узаконил,когато му съобщили от „капепетата”.
Boatswain Spyder
22 Май 2013 16:15
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Boatswain Spyder
Tweeg
22 Май 2013 17:31
Мнения: 8
От: Germany
Нямам нищо против ,но ще се радвам, ако се въведе и за американски граждани влизащи и излизащи от България същата процедура ..
В.Каменов
22 Май 2013 18:21
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
„....само в мозъчните гънки на ченгетата тип Цветанов-Борисов”

Стига,бе.Различни типове ченгета? Цветанов и Борисов са си просто ченгета - от същите, като предишните.Смешно е да се разделят на типове, просто защото ченгетата са само един тип.И си приличат,като две капки боза – липса на достатъчно гънки за свързване. Тази много интересна МЯРКА е приета и одобрена вчера не от Конгреса,а от Съдебната /не както е написано в текста от правната/комисия към Сената на САЩ. МЯРКАТА не е свързана с лошите имигранти, какъвто евтин опит за внушение се прави, а с всички чужденци! Разликата е огромна,но трябва да се направи връзка.И както противниците в САЩ на тази МЯРКА опонират, такова „взимане на отпечатъци” е прелюдия към още по-голям контрол. Капиш? Опира вече до казаното от Б.Франклин,който май беше американец “They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.”
Essential liberty! Всяко ченге обаче се радва на МЯРКАТА „Ми нека да се знае кой влиза и кой излиза, че то стана разграден двор.”.
Boatswain Spyder
22 Май 2013 18:32
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Boatswain Spyder
Boatswain Spyder
22 Май 2013 18:36
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Boatswain Spyder
Boatswain Spyder
22 Май 2013 18:41
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Boatswain Spyder
В.Каменов
22 Май 2013 19:33
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
„ Ченгето, тем паче подкупното ченге, не трябва да разполага с политическа власт. Защото започва да управлчва държавата както си управлява мафиотския бизнес.”

Приемам те за вярващ,че Цветанов и Борисов са по-различни от предишните управляващи в България т.н. „политици” понеже те не са били на щат в МВР.Не приемаш нашия български феномен.В Мадрид съществуваше в продължение на дълги години т.н. „задгранично правителство” на България.Подвизаващите се, като „министри”, около още малкия Симеончо та докато порасне, са милиционери от ДС,които въобще не фигурират в различните щатове на МВР.Още живия Цвятко Цветков се престраши към края на живота си да обясни това на широката публика – важните служители и сътрудници не фигурират в щата на службите на МВР. Това важи с особена сила за подготвяните и действащите „агенти за влияние”,каквито всъщност са Симо-ментата и...др.Т.Живков.Е.али им мамата къде ги съхраняват идентичностите им..... Знам само,че от нашия разграден двор са изхфвърчали по въздуха много документи и на Изток, и на Запад.А голямата и важна част от полицейския архив,взет от съветските СМЕРШ през ВСВ,няма да ни бъде върнат от Москва.Обявиха го от там за да е спокойно.Няма да ни бъде върнат и от USA.Сега в България те играят с общ отбор. И може би е по-добре,че иначе ще настъпи хаос и ще настане ужас в душите на електоралите мислещи си,че е настъпила лелеяната демокрация ...с избор на предлаганите „нови” политици.

„свободата да си пазиш пръстовите отпечатъци?”

Ами има пряка връзка,като се замислиш.Първото нещо,което „взимат” от престъпниците са отпечатъците им.
Boatswain Spyder
22 Май 2013 20:44
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 4 пъти. Последна промяна от: Boatswain Spyder
В.Каменов
22 Май 2013 22:02
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
„Мафията директно беше усвоила държавата.”

Аз пък не приемам за правилно да се говори,че мафията „си има държава” или че тя е усвоила държавата някак си „отвън” или „отвътре”. Може да се прави някаква разлика в смисъл „бели якички” и „улични мутри”.Споделял съм го във форума и то надълго и нашироко.Сега ще кажа накратко защо мисля така. Мафията винаги е извън закона,винаги е „на течение” и се бори срещу огромния ресурс на държавата за да оцелее.Защото държавата създава, повече или по-малко законов механизъм,който спазва, за недопускане масирана власт на мафията в държавата.Властта в днешната държава България ,обаче, всъщност е държавноорганизирана престъпност настанена в криминализирана в ръководствата си партокрация от която /смешно/ се избира властта – законодателна и изпълнителна.В същия властови екип е включена още преди настаняването на уж разноцветната партокрация и правораздавателната система, с малки изключения за съда.Тази държавноорганизирана престъпност във властта е централизирано въведена. В България съществува точно този феномен – „мафията” не загива,срещу нея никой не се бори защото ТОВА е самата държавна власт и никой не я ограничава,а тя не е луда да се самопребори. А и защо да го прави след като обществото продължава да избира,вече примирено /значи номерът е минал/, т.н. от голяма част от обществото „по-малко зло”. Обществото правеше това три пъти.Преди 10 дни го направи за четвърти път! Говоря за тези четири случаи,които всъщност доказват българския феномен.

"Сега в България те играят с общ отбор."
„- това не го приемам.”


Ами виж чий инженерен продукт е т.н. ББ,което сега означавало Бившия Бойко.
Boatswain Spyder
22 Май 2013 22:13
Мнения: 6,240
От: Bulgaria
.
Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: Boatswain Spyder
Добави мнение   Мнения:35 Предишна Страница 2 от 2 1 2