Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Пиронкова извоюва четвърта победа за 2013 г.
Добави мнение   Мнения:2 1
Back to the future
11 Юни 2013 08:25
Мнения: 4,336
От: Kazakhstan
Сега срещу румънката ще си проличи дали наистина Пиронкова ще се опита да спаси сезона или тази победа е била просто един епизодичен проблясък.

Димитров снощи изпокъса нервите на всички - и собствените си, и на Шарапова, която беше умряла от студ и й личеше как иска час по-скоро да се прибере някъде на топло, но най-вече на момиченцата, които връщат топките и преживяваха всяка точка. Особено на онова, с което си поговори миналата година на корта и то горкото явно бе чакало с огромно нетърпение този мач. Само дето не се разплака на няколко пъти.

Да не говорим аз колко кафе трябва да пия сега, за да си държа очите отворени.
Suomi
11 Юни 2013 08:39
Мнения: 13,732
От: Finland
Най-после победа за Пиронкова. Но само с няколко проблясъци на трева няма да стане, дано все пак после и на твърди кортове вземе някоя друга победа, че... Добри шансове и срещу Кристея - дано си повдигне малко самочувствието. Има нужда.
Григор снощи го гледах първия сет. Много разсеян и чакаше явно Села сам да се бие. Не се би. Обърнал го е все пак(тук вече нашето момче явно започва да взима някой мачове с рутина :rolleyes, но срещу петкратния шампион на Куйнс Лейтън Хюит няма да стане с ходене. То че и Камон-а не е вече същия играч - не е, но поне откъм сервиз е доста над израелеца.
Добави мнение   Мнения:2 1