Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Лошите идат, Mr Bean - на амбразурата!
Добави мнение   Мнения:1 1
ex-centric
03 Фев 2001 11:18
Мнения: 2
От: Bulgaria
Кои са тези "групировки"
Приказките за "групировки" са само вятър, който ни пуска Режимът Костов, уж за да отговори на естественвия въпрос: "Какво става в България". За да се измъкне от логичния въпрос Самодържецът Костов вчера рече "групировките са". Питаха го кои са тези групировки, а ДрагаЛевски рече: "СИК, ВИС и ТИМ". Мими срича след Командира си: групировки, та групировки. И лъжата ръми, ръми, накисва промитите мозъци.
ВИС и СИК отдавна са в миналото и всеки много добре знае това. Аз ако бях на мястото на ТИМ щях да съдя и Ювиги хан Иван и Мимето Му за клевета. Известно е, че господата отдавна са си откъснали опашката. Сега са честни бизнесмени.
Та кои групировки са се "сблъскали"? Убиецът-полицай от коя "групировка" е? Убитата Елеонора от коя "групировка" е (простете, че споменавам името на невинното дете в този срамен контекст, който ни поднасят Иван І и м-р Бийн).
Опитите да се припише на някакъв неведом зъл враг безсилието на държавата да се справи с престъпността няма да минат покрай ушите ни като поредно заклинание на ПолитИкономиста. Самата държава е престъпна, а днешните групировки се водят не от Картофа и Паяка, а от съдружниците на Иван Славчов Христов Костов . Днешните групировки са Олимп (на придворния Му готвач Христов) и Сръбска скара (на придворния Й готвач Ристич). И те не се блъскат, ами са си разделили баницата и лапат. А Ваньо Теменужков и Мими лъжат.
Добави мнение   Мнения:1 1