Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Профилактика по български - сега по един преглед, друг път повече
Добави мнение   Мнения:1 1
SvSophia
21 Юни 2013 09:05
Мнения: 36,140
От: Bulgaria
за появата на рака на маточната шийка специалистите сочат понижен имунитет, инфекции, предавани по полов път, тютюнопушенето и лошата интимна хигиена.
[рак на млечните жлези] Част от причините за появата му са фамилната обремененост, по-плътната гръдна тъкан, наднорменото тегло, консумацията на алкохол,
ракът на дебелото и правото черво … Освен фамилната обремененост, причини за развитието на рака са алкохолът, тютюнопушенето, липсата на физическа активност, диетите, богати на мазнини и белтъци, недостатъчният прием на плодове, зеленчуци и фибри.


Мдам, сред близките ми много хора починаха от трите вида рак (жени предимно) - до една непушачки и трезвенички, с перфектна лична хигиена и един-единствен партньор съпругът (от по-старите поколения понеже). Една - непушачка (и всички наоколо й), спортистка, активно живееща и заможна - почина от рак на белите дробове. С инсултите и инфарктите нещата стоят горе-долу по същия начин.
Изобщо, като търся причините за повечето болести - моите и на близките ми - в различен порядък вървят мантрите: алкохол, тютюнопушете, наследственост, стрес, наднормено тегло, кафе, само се разменят местата. И туй - за болести от ревматоиден артрит, през инсулт до рак на белите дробове. Ако медицината не знае (или по причина на алъш-вериша на фармацевтичните компании не й дават да каже) причините за най-разпространените болести, по-достойно би било да си мълчи, а не да залъгва хората.
Добави мнение   Мнения:1 1