Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ДАНС се хвали със закъснение за разбит канал за износ на бежанци
Добави мнение   Мнения:14 1
Патагонец
17 Ное 2013 19:35
Мнения: 13,267
От: Bulgaria
ДАНС се хвали със закъснение за разбит канал за износ на бежанци.

А кога ще се похвалят с разбиване на каналите за внос на нелегални имигранти?
kenken
17 Ное 2013 19:50
Мнения: 402
От: United States
Ние им плащаме и ги чакаме да ограничат тази пандемия на всякаква паплач от югоизток, те работели основно по въпроса някой примат да не избяга от нас и да притесни страните от западна Европа. От там да не са на втора заплата случайно ?
RumenS
17 Ное 2013 19:53
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Не бе, на заплата са при нас, а началниците им са на запад.
Dekers
17 Ное 2013 20:17
Мнения: 1,357
От: Canada
Абе, стига сте ги ругали тези момчета от ДАНС . И тяхната не е лесна.
Първо, няма приемственост - кадърните спецове ги издухаха БСП и СДС с кампанията срещу ДС още в началото на прехода, та да не им пречат като крадат.
Второ, най-вероятно, следващото правителство пак ще върне ДАНС в МВР, а това е пак рокади и несигурност за хляба . Защо ли? Друга тема.
Трето, всякакви чужди резиденти им баят на главите и те се чудят на кой дявол да служат.
Малко по-търпеливи трябва да сме и да им даваме кураж да работят тези момчета , щото с тези бежанци, дето ни ги натрисат, някой ден можем да осъмнем с бунтовници и територия от България , искаща независимост./Недай, Бог/
При правителството на Станишев се случват странни неща накуп - несъразмерен за икономиката, територията и демографията ни наплив на бежанци, връщане на имоти на мюфтийства, закон за разпродажба като нахут на българска земя ? Кво става ?
Стайнбек
17 Ное 2013 21:18
Мнения: 21,409
От: Bulgaria

Малко по-търпеливи трябва да сме и да им даваме кураж да работят тези момчета , щото с тези бежанци, дето ни ги натрисат

Чакай, бе човече! Кой ни ги "натриса"? Защо ги пускат през границата? Няма такава история "бежанец"! Те в Турция са бежанци, колко пъти се повтори това?! Гърците вдигнаха стена, нали? А нашите дадоха 300 млн. за хрантутене на нелегалници, вместо с тези пари веднага да затворят границата! Още колко стотици милиона трябва да похарчим за "бежанци"?
А на пенсионерите – 50 лв. за Коледа! Как може такава подигравка! От два месеца – "ще има", "няма да има", "ще има, ама не се знае колко"... Срамота! Границата за бедност е 250 лв. Значи 1 милион пенсионери живеят под границата на бедността! Това ако не е срам за една държава, здраве му кажи!

Ще ми говорят Йовчев и Орешарски, че тези бежанци не били техни, и затова трябва да ги приемем... Точно техни са! Защото ги пускат, за да вземат едни пари!!!
Като са техни, да си ги настанят по вилите и хасиендите, а не да ги натрисат на разни бедни селяни и да си измиват ръцете! Такава диктатура се пръкна с това правителство, че думи нямам! Продажници!
paragraph39
17 Ное 2013 22:45
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
И защо България(ДАНС) ограничава Правата на тези "бежанци", като НЕ ги (про)пуска да идат нелегално в Европа( а ги пуска да влизат нелегално в България- сякаш България НЕ е в Европа и НЕ е член на ЕС?)! Защо в България тези имат(имат ли?!) права и привилегии на "бежанци", а след България, в Европа и ЕС, НЕ им признават такива права и привилегии?! А?! Май, "староевропско" Лицемерие пак?!
cisco
17 Ное 2013 23:13
Мнения: 7,737
От: Italy
Аз като ви разправям че вместо да ги изнасяме ние държим тук бежанците насила вие не вярвате!
За каналджиите изнесли имигранти да се даде по един орден стара планина , а за тези от ДАНС - незабавно освидетелстване в ТЕЛК като малоумни или съд, за държавна измяна!
paragraph39
17 Ное 2013 23:20
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Турски военни застреляха трима сирийски граждани при опит да влязат незаконно в страната
17 Ноември 2013
Турски военни застреляха трима сирийски граждани при опит да влязат незаконно в страната, съобщи информационната агенция Догу хабер ажансъ (ДХА). Официалната информация е, че това е станало на 16 ноември към 01.30 часа, когато трима сирийци са се опитали да преминат покрай минните заграждения по турско-сирийската граница в района на околия Нусайбин на провинция Мардин... Неоспорим факт е, че стрелбата по тях е извършена от бронирана военна машина... Според Валийството в Мардин, стрелбата срещу нарушителите на държавната граница е открита именно от полицейските части за специални операции, посочи още информационната агенция Догу хабер ажансъ (ДХА).


kenken
18 Ное 2013 05:50
Мнения: 402
От: United States
Не бе, на заплата са при нас, а началниците им са на запад.


Не считам, че темата е уместна за да се правят примитивни русофилски намеци. Няма нужда държава която дори въпросните примати не искат и да помиришат да ни обяснява кой ни е началник и кой не е. Естествено е поради засилващите ни връзки със запада да ставаме все по-желана цел за примати от югоизток, но това не означава че трябва да се откажем от връзките си с най-развитите страни в света, а че трябва да се справим с конкретния проблем.
KaraKoliu
18 Ное 2013 06:51
Мнения: 2,142
От: Bulgaria
paragraph39
17 Ноември 2013 23:20

Турски военни застреляха трима сирийски граждани при опит да влязат незаконно в страната...
Параграфе, това дето си го цопи-пеистнал да не е намек, че и нашите граничари трябва да разстрелват преминаващите през границата?
RumenS
18 Ное 2013 08:09
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
Па за кво са им на граничарите пушки? Ми да си земат захарни петлета в кобурите, като не бива да стрелят. Таман ше посрещат с шекер мигрантите
kenken
18 Ное 2013 11:13
Мнения: 402
От: United States
И турците и гърците си пазят реално границите, държавите си и себе си и с по-крути мерки щом не остава друго. Там няма криворазбрана "хуманност" или "ксенофобия". Или някакво митологично "западно влияние" - в САЩ при толкова емигранти от цял свят араби почти няма. Лошо е, че някакви като Плевнелиев и Кристалина Георгиева (учила се на култура и подмазване в Москва) дето от вчера са видели власт считат, че да поговорят за "ксенофобия" ги прави и малко по-цивилизовани, по-хуманни, по-модерни и по-западни. Имат пари, да приберат по две многолюдни имигрантски семейства в къщи, иначе поведението им трябва да се обяви официално за "ксенофобско".
axsbf67
18 Ное 2013 18:43
Мнения: 1,052
От: Bulgaria
5 месеца проспали тълпите всякакви нелегално навлизащи, сега канал разбили. Това е като ... вицът с радио Ереван - ама много хубав коняк правим
emo1971
18 Ное 2013 19:17
Мнения: 6,620
От: Bulgaria
Стайнбек
Човек започва да придобива впечатлението, че почти цялата ни политическа класа (БСП, ДПС, ГЕРБ и РБ) се е наговорила да не допусне дори минимално повишаване на доходите на м@тряла, да не вземе последния да му хрумне да започне да се катери по пирамидата (на Маслоу пирамидата имам предвид). При Бойко- замразени доходи, криза било. СЕГА нужда от средства за т.нар. бежанци. Те "скакалците" от Югоизток досега са 8-10 хил. за ~ 4-ри месеца, а вече са стрували над четвърт милиард. Догодина ко прайм? Ще слушаме оправдания, как държавата внезапно е изправена пред непредвидени разходи за имигрантите ли?
И защо напоследък някак изчезнаха съобщенията по колко "бежанци" са преминали границата ни? Съмнително ми се струва такова затишие, времето все още не е застудяло до степен да препятства незаконната инвазия/ напаст!
Добави мнение   Мнения:14 1