Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
За натрапваната обич към "Лудогорец"
Добави мнение   Мнения:9 1
engels!
20 Ное 2013 05:49
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Хубав и верен анализ. За автора
martinstz
20 Ное 2013 10:45
Мнения: 1
От: Bulgaria
Браво! Едно голямо БРАВО за най-после некупена и истинска статия и малка надежда, че има все още добри журналисти, не обслужващи нечии интереси!
miki13a
20 Ное 2013 11:43
Мнения: 1
От: Bulgaria
Само така, трябва да се казва и показва истината! футбола не е само Лудогорец / ЦСКА и Левски.... С пари се постигат една част от нещата, за другата е нужно да можеш да играеш. Всички видяхме колко игра Лудогорец в Ст. Загора тази неделя, то не беше лежане по тревата - балет, а не мач. Само ,,уговорения,, съдия и нелепия автогол им помогна. Докато има наши и ваши из БСФС-то и някой да си купува положението, малките отбори ще бъдат ощетявани, класна игра няма да виждаме, а само платената и купена ,,любов,,!
rorik
20 Ное 2013 12:03
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
Мммм даа,

Старозагорецът не се е продал и трябва да подаде оставка ли?
Падали , ставали по терена . Много баласт.
А само аз ли да викна директно."Лудогорец" не е футбол, а много пари , мръсни пари. Не само на национално равнище.
Пак ли ще сме учудени , ако ни го кажат някой чужди банки?
Светльо
20 Ное 2013 13:08
Мнения: 567
От: Bulgaria
Много точна статия, благодаря.
И все пак всеки отбор е хубаво да има самочуствие и да прави всичко възможно в свой интерес. Може би за първи път виждам футболен проект с ясни цели и с верен път до тях, но, според мен, грацината на нармалното е премината. С малко, но е премината. Малко повече скромност няма да е излишна, че срив винаги може да се получи. В крайна сметка другите отбори действат по подобен начин, само резултатите им липсват. ДоСЕГА, който отбор е вазимал преднина пред другите у нас, все успява да се провали и да падне до нивото им. Да се надяваме, че това няма да се случи с Лудогорец. Ще видим...
OJJIVKO
20 Ное 2013 13:14
Мнения: 1
От: Aruba
Типична Ганьовско-обективна статия. Резултатите са тия които определят успехът. Определено най-големият успех на тази статия ще бъде одобрението от определен кръг засегнати субекта от успеха на Лудогорец, което я прави и субективна. Поне авторът и електронното издание ще са напред с парите взели за тази статия. Трудно се приема личният неуспех, знам го по себе си, понеже и в мен тече Ганьовска кръв, но поне си го признавам и не търся причината някъде другаде.
RoyalSperm
20 Ное 2013 14:41
Мнения: 169
От: Netherlands Antilles
Прекрасна статия! Респект за автора!
Dokich
20 Ное 2013 16:02
Мнения: 20,970
От: Bulgaria
Свилене, шапо и от мен! Най-сетне се намери автор който без ни най-малко да подценява постигнато от проекта Лудогорец да каже какво се крие и зад бляскавата витрина която упорито се опитват да ни натрапват.
Banfield
21 Ное 2013 00:04
Мнения: 1
От: Bulgaria

"Ми ни може да се пише така. Бхаси.
Пък всичко е вярно, не може да бъде."
Помислил си получовека, полудекларатора Петричев за добре похарчените пари за журналистическа развой(д)на дейност, преди пак да не може да заспи.
Браво, Свилен, браво, Кириловски!
Добави мнение   Мнения:9 1