Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Българите пазаруват рядко и със страх в интернет
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2
len
09 Дек 2013 14:37
Мнения: 5,045
От: Bulgaria
Права е Геновева, цената на доставката доста оскъпява. Имаше един момент, когато си поръчвах книги онлайн, не помня вече коя онлайн книжарница, но доставката беше мисля без пари, сигурно са зарибявали клиенти. И в един момент си поръчвам книга за 4 лева, а доставката 5! И така, отказах се от онлайн покупки на книги. Като видя някоя нова книга, че е излязла, отивам в книжарницата и моля да ми я доставят, ако я нямат. Що се отнася до друг вид стоки - пазарувала съм и пазарувам, но наистина има сметка, ако нещото е над 50 лева цена, та да не те е яд, че си дал 6 лева за доставката. И от чужбина съм си поръчвала неща, отново като си направя сметката, че даже с доставката ми идва по-евтино отколкото е същата стока в България. При нас - плащане с наложен платеж, щото знае ли се знае ли се. От реномирани западни сайтове - с кредитна карта. Досега не съм имала проблем. Онлайн банкиране имам сигурно от пет-шест години, изключително удобно е.
OLDMAD
09 Дек 2013 14:43
Мнения: 45,665
От: Bulgaria
А относно пицата, и досега пазарувам от "бакшишите" - таксата им е 1 левче връз таксиметъра.
Геновева
09 Дек 2013 14:49
Мнения: 24,361
От: Bulgaria
В София такива щедри бакшиши няма, затова пък кварталният ресторант Слънце, с много прилични цени, особено обедните, доставя в рамките на квартала без пари.
Но никога не съм му ползвала услугите по този начин, щото кефът от консумацията на тъмното с клюкарските вестници, кафето с коледната сладка и прочие не може да се достигне с никаква доставка....
Nickolas
09 Дек 2013 17:34
Мнения: 8,500
От: Bulgaria
книги онлайн,

Книги вече само онлайн. В Амазоните има нови, "неразрязани" книги, продавани за смешни цени - даже за "от 2 цента". Във всеки случай поне на половината от цената на нова книга от книжарницата.
преместихго
09 Дек 2013 17:57
Мнения: 1,420
От: Angola
Преди 5-6 години имаше някакъв, дали пак не се казваше Е маг, интернет магазин за хранителни стоки

А преди..ехейй години.. имаше един друг - социалистически "Е маг", който се казваше БИТУР.. От него пазарувах агнешко за Гергьовден и партукали и банани за нова година...
Тогава Коледа беше западна изгъзица
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2