Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Докато прокуратурата се бави, Борисов и Цветанов ще се правят на жертви
Добави мнение   Мнения:11 1
Mladya hqsh
15 Яну 2014 21:07
Мнения: 7,050
От: Bulgaria
Бай Ставри да стяга южното крило!
mick
15 Яну 2014 22:31
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Че те са точно жертви на политическа поръчка. Особено Цветанов, то не бяха какви ли не обвинения.. то не бяха обвинения в медиите.. само и само отнякъде да излезе нещо. От друга страна защо НАП не разследва Сидеров да речем, за бързото му забогатяване? за билбордовете вече 6 месеца.. за десетки милиони вече сигурно.

Че и при Борисов, то не бяха данъчни ревизии, то не бяха комисии за полетите.. прокуратурата ако сама плащаше за загубените и забавени дела.. досега да беше фалирала.
с-на Варадин
15 Яну 2014 23:49
Мнения: 494
От: Bulgaria
повечето талефони били корпоративни, та ми стана интерсно на какво основание прокурори, депутати и магистрати ползват фирмени телефони. Това не е ли конфликт на интереси и доказателство за зависимост
FuFighter
16 Яну 2014 07:27
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
Ама обичате си го тоя Цветанов, нали? Милият той, жертва на репресии! А всички житейски драми и десетки разбити съдби заради поръчковите му дела и натиска от най-високо ниво!? Или защото не сте вие, не ви пука? Лично позавам човек, който стана жертва на политическо скалъпено дело. Какво от това, че обвиненията паднаха? Три години му разбиха живота, семейството, не може да започне никъде работа... Млад човек със семейство и деца... Чукайте на дърво да не ви стига...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: FuFighter
alin
16 Яну 2014 07:44
Мнения: 10,233
От: Bulgaria
Час по-скоро трябва да стане известно кои са били обект на незаконното подслушване по време на управлението на ГЕРБ

Е хайде, де! Откога чакаме.. Ама Цацаратурата само заяви, че между подслушваните не е имало прокурори и съдии и - дотам.
А вчерашните твърдения на Патрашкова за това, че разполагала със записи на разговори между едни трима висши политици? Дали пак Цецоу не ги ѝ е предоставил?
mick
16 Яну 2014 08:36
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
FuFighter 16 Януари 2014 07:27 - МВР е просто изпълнител. Прокуратурата е тая която е отговорна.
KIRMAN
16 Яну 2014 09:18
Мнения: 259
От: Bulgaria
В България определено действа "Стокхолмският синд ром"! Искате примери? Моля: пргръдка между монарх и комунисти / тройната /;БСП и ДПС;АТАКА и ДПС; все жертви,прегърнати с палачите си,или най-малкото,с най-голямия си политически враг! Сега,ако се прегърнат и "опонентите" Гоце и Боце,картинката ще бъде пълна! Чакайте си нормално развитие на България,ако си нямате друга работа!Най-лошото,обаче,е когато има прегръдка /само че като скрита зависимост / между хора като Цацаров и Гергов,например! Тогава вече ще настъпи пълното тържество на.........БАНДИТИЗЪМА!!
FuFighter
16 Яну 2014 10:58
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
mick, не мога да си представя, че може да има човек с такава къса памет! Прокуратурата по времето на Цветанов беше придворния му пудел. Нека не забравяме какви щуротии натвори прокуратурата, за да задоволи егото на Цветанов. В т.ч. му разреши да чете срс-та, което е един правен абсурд, неумело замазан наскоро...
Dodger
16 Яну 2014 12:45
Мнения: 2,881
От: Bosnia and Herzegovina
Преди тези двамата - Борисов и Цветанов, има една дъъъъълга редичка от клиенти на прокуратурата. А тя все се бави.
tsombain
16 Яну 2014 15:01
Мнения: 1,804
От: Bangladesh
И тука червената агитка е много вяла - че в статията пише точно всичко за което Цветанов е толкова лош ...
След големия списък с корпоративни телефони (много ясно, да не искате сами да си плащат сметките разни общественици), които бяха намерени в оперативните тефтери, всичко замря ... защо? Защо в оперативните тефтери има "незаконно" слушани телефони? Да не смятате че тези оперативни работници са малоумни и в официалните документи са вписали тези телефони, просто за да не ги забравят?
FuFighter
16 Яну 2014 17:22
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
tsombain, къде прочете, че телефоните са вписани в официални документи!? Обажда се министъра на шефа на СДОТО и казва - закачете еди кой си телефон. Шефа на СДОТО пуска разпореждането устно надолу, след това предава получената информация. В МВР все още се изпълняват устни заповеди, пък и едва ли ще се намери някой с толкова големи топки, който да откаже изпълнението на устна заповед, та дори и да е околозаконна. Щом началството разпорежда - махаш крачоли, щото иначе си аут.
Добави мнение   Мнения:11 1