Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Поправката на Волен Сидеров срещу хомосексуалистите се добра до пленарната зала
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:72 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4
paragraph39
30 Яну 2014 00:43
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
А защо никой тук НЕ защитава правата на нудистите(на нудистКИте, най-вече!) да провеждат ежегоден нудипарад?
Защо за гейове и лезбийки може, а за нудисти(нудистКИ) не може?!
Някой тук бърка правото да бъде гей(лезбийка) с "правото" шумно, ексхибиционистично и публично да демонстрира това И ПРЕД ДЕЦА!
Защо за гейове и лезбийки може, а за ексхибиционисти НЕ може(арестуват ги моментално!)?!
А?!
Maximus II
30 Яну 2014 01:07
Мнения: 9,741
От: Bulgaria
Заглавието е манипулативно, очевидно е че поправката не е срещу хомосексуалистите, не дори срещу хомо сексса, а срещу гей парадите, (или прайдове нз.), сексуалността е интимна и не виждам защо трябва да се демонстрита публично, каквато и да е тя.
проф. дървингов
30 Яну 2014 02:05
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
...кис, кис ... това си е направо поправка "Анти-Борисов", нали се сещата защо?
Учителю Параграфе, нали?
Hitokiri_Battousay
30 Яну 2014 02:10
Мнения: 461
От: Vanuatu
Педерастията избуя с избуяването на фашизоидната демокрация и "дясното", къде 20 лета назад. Нормално е оцелелите любители на дясното тук, да се обявят в защита на своето отроче, така както защитават и други свои уродчета.
paragraph39
30 Яну 2014 04:00
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ПРОФ. ДЪРВИНГОВ,
/:/ "...кис, кис ... това си е направо поправка "Анти-Борисов", нали се сещата защо?
Учителю Параграфе, нали?
............................................................................
Да!
Поправката "Сидеров" е заради парадите и парадирането на гейовете и лезбийките!
Нали?!
проф. дървингов
30 Яну 2014 04:16
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
Да, учителю, аз питах за педерастията в политиката - сиреч срещу "пидалите" ? Нали?
paragraph39
30 Яну 2014 04:30
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
ПРОФ. ДЪРВИНГОВ,
Сидеров, "Атака", атакистите и аз сме "Против!" ПУБЛИЧНОТО демонстриране и демонстрации(ПАРАДИране) на "педалство"!!!
А ти?!
Както Законът забранява и наказва публичното демонстриране и демонстрации(ПАРАДИране) на Нудизъм и Ексхибиционизъм, тъй трябва Законът да забранява и ПУБЛИЧНОТО демонстриране и демонстрации(ПАРАДИране) на "педалство", на Хомосексуализъм!!!
Нали?!
Или?!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: paragraph39
проф. дървингов
30 Яну 2014 04:42
Мнения: 14,308
От: Bulgaria
...учителю, и аз съм против публичното демонстриране на педерастията, хеле пък даването на някакви специални привилегии, но не за това иде реч - ВолСид предлага криминализиране на това деяние, нали?

Относно нудизма не ми е известно да е криминализиран и забранен, ексхибиоционизмът е друга бира, няма нищо общо с нудизма, нали ще ни пуснеш съответните препратки към закона(те) досежно нудизма с компетентно тълкуване, Благодаря;

За мен винаги е била загадка тази неприязън на ВолСид към педерастията, питал съм се защо не скача срещу педофилията (май имахте депутат-педофил), или пък срещу порнографията?
Защо не скача срещу скритата проституция ми е ясно - защото ще трябва да подкрепи Ахмед Д., предложил преди време легализацията й, ще дадеш ли компетентни разяснения, все пак си по-близо до ВолСид, благодаря и затова;
златна
30 Яну 2014 09:21
Мнения: 374
От: Bulgaria
ха ха ха
златна
30 Яну 2014 09:23
Мнения: 374
От: Bulgaria
Брей , не мога да повярвам
Aliya
30 Яну 2014 11:54
Мнения: 12
От: Bulgaria
Тук изобщо не можем вече да говорим само за прайд гей паради, защото не иде реч за прадиране само, а за нещо много по-мащабно и зловещо. Става дума за задаващите се мракобеснически години на най-страшния фашизъм и геноцид, които човечеството е познавало досега - геноцидът срещу човещината и човешкото естество чрез налагането на лъжата на хомосексуалната "любов" и насилствено отклоняване на човечеството към хомосексуалната перверзия.
Наистина е проява на нечувана арогантност от страна на господа посланиците да маршируват по улиците на София в подкрепа на хомосексуалната перверзия при положение, че в нашата страна са останали една шепа млади хора. Явно и на тях господа посланиците са хвърлили око!
Хомосексуализмът е антиприроден и неестествен и е анти-любов по своята същност. Хомосексуализмът издига в норма насилието над човешката личност и унижението на човешкото естество. Хомосексуализмът се основава върху военновремевата агресия на мъжките индивиди и е отрицание на чистата женска енергия на любовта и всеприемането.
Чрез насилствено насаждане на хомосексуализма завоалираните интереси целят налагането на един агресивен мъжки свят на анти-любовта, на нетолерантността и немилостта, където водещи да са единствено икономическите интереси, насаждани чрез сила и принуда. Децата насила ще бъдат отнемани от техните майки и ще бъдат поверявани за отглеждане в мъжки гей-семейства, където ще бъдат превръщани в новите еничари на човечеството.
Жената ще бъде сведена до подчинената роля на биологически донор и ще й бъдат отнети икономическите права именно защото жената е по-естествена и природна от мъжа и по-трудно се поддава на манипулация от завоалираните интереси.
ГЕРБ вече направиха първата крачка към това мракобесие над жените, като приеха Закон за узаконяване на сурогатството, който превръща жената в платен донор на утроба. http://aliya.blog.bg/novini/2012/07/01/za-sofiia-praida-na-gordelivite-politici-mejdunarodnici.974429
Добави мнение   Мнения:72 « Предишна Страница 4 от 4 2 3 4