Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Разходите на бизнеса за разплащане с хазната ще нараснат
Добави мнение   Мнения:3 1
myrmorko
07 Фев 2014 10:55
Мнения: 3,230
От: 0
Съдът постанови, че събирането накуп на данъци и осигуровки и автоматичното прехвърляне на платени осигуровки към по-стари данъчни задължения е противоконституционно.

"Запознахме се с решението на съда. В момента работим по два алтернативни варианта - сметката да остане една с четири подсметки или да се раздели изцяло на четири", обясни Чобанов.

Ами самото решение на съда подсказва, че е достатъчно сметката да се раздели на две - "данъчни задължения" и "осигуровки". Пък че разходите на бизнеса щели да нараснат - сори. За сметка на това нали приходите на банките ще нараснат - това също е бизнес. Да се разберат кой бизнес е по - по - най!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: myrmorko
Пенчо бре
07 Фев 2014 12:34
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
В Алианц банк таксата за платежно с електронен подпис е 0.80 лв, в ОББ - 1 лев. Мисля, че разход от 3 лева няма да сринат бизнеса даже на леля Мара в магазина за 1 лев, но пък това дянково недоразумение единната сметка ще изчезне. Вярно е, че вече се посвикна, а сега наново... Не знам защо съсът се бави толкова с решението си или пък е бил сезиран късно? Сега, който знае каква боза е с декларирането да ДОД в декларация 6, мани, мани!
sega_007
07 Фев 2014 17:24
Мнения: 3,510
От: Bulgaria
Този финансов министър удивително ми напомня за един друг финансов министър.
Този на Жан Виденов. Същият мухъл, дечко, мамин убавец и послушко.
Бая беше напълнил гащичките в един бял автобус.
Добави мнение   Мнения:3 1