Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В мечтите няма цензура - бум, мадафака!*
Добави мнение   Мнения:5 1
Konsii
13 Мар 2014 19:53
Мнения: 95
От: Barbados
Нешка е жена с достатъчно (и безспорни) заслуги към България, айде няма нужда от евтини каламбури и безвкусна ирония на неин гръб.
Slava
13 Мар 2014 20:19
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
И нито дума за крадливата й партия
Petran
13 Мар 2014 20:22
Мнения: 21
От: Bulgaria
Нешка няма грешка. Нямам търпение да видя и този спектакъл на живо. До момента имам късмета да гледам всички нейни спектакли и вярвам, че и този ще е страхотен.
Пенчо бре
14 Мар 2014 07:50
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
Нешка май се мисли за Козетка, а вижда в лицето на Дудука и разузнавача втора степен "братчетата на Гаврош", едва ли не!
Никифорков
14 Мар 2014 13:34
Мнения: 227
От: Singapore
Нешка е жена с достатъчно (и безспорни) заслуги към България, айде няма нужда от евтини каламбури и безвкусна ирония на неин гръб.


Извинявайте, в какъв смисъл и защо трябва да се щади Нешка? Ако е заради успехите й в гимнастиката - да се занимава с гимнастика, а не с халтура, точно затова заслужава упрек. Голямото естетическо и нравствено откритие на Нешка Робева е да показва контраста между лукса и нищетата. Невероятна безсмъртна тема, по която баба Нешка бичи халтури вече 20 години. Да се рапират текстове на Ботев и Вапцаров е много приятна идея, но като си представя как ще го направят на Нешка юнаците, лошо ми става.
Другата й "безспорна заслуга за България" е, че стана бюречка и обикаля с него села и паланки и забавлява народа с великата си трупа, от която на мен ми се обръщат червата. Всичките й спектакли са буламач от патриотарство, приятна хореография (нейната специалност), кичозни костюми и претенциозни елементарни "послания", които поразяват плебса с "дълбочината" и патоса си.
Добави мнение   Мнения:5 1