Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ДКЕВР е сламено човече, което изпълнява поръчки
Добави мнение   Мнения:4 1
Калмука
23 Мар 2014 20:20
Мнения: 191
От: Bulgaria
От дълго време ме гложди един въпрос. Защо на така наречените ЕРП-та не се разреши да продават ел.енергия в цялата страна,а им се разрешава да тероризират населението ,и да безчинстват цените. От начало щяхме да настигаме Европа /намразихме старата Европа не толкова заради нейните недостижими цени и още по недостижими заплати / За сравнение ще посоча разпространителите на Интернет и кабелна телевизия. Да не би техните разходи да са по-малки от тези на ЕРП-тата .Още повече , кабелните оператори сами изграждат мрежите и инфраструктората и докато бяха зависими от БТК не можеха да си позволят ниски цени.След освобпждаване на пазара цените ги регулира конкуренцията и подобряване на качеството на услугите.
С освобождаването на пазара и поява на конкуренция държавата ще се освободи от опекунството си над доставчиците на ел.енергия ,ще се появят нови по умни и по-гъвкави доставчици и тези които чакат на готово или ще си подобрят услугите и ще направят цените по достъпни за населението
бонго-бонго
23 Мар 2014 21:01
Мнения: 26,313
От: Swaziland
Само двама от сегашния състав на комисията - Еленко Божков и Илиян Илиев, са електроинженери. Но дали са неподвластни на политически внушения?

Еленко Божков подвластен на политически внушения?! Сакън
KIRMAN
24 Мар 2014 09:07
Мнения: 259
От: Bulgaria
Наистина ли не разбирате ,че ЕРП-тата разпределят САМО 10 % от произвежданата в България ел-енергия?!? Не че са безгрешни,но не там е заровено кучето!
Пикачу
24 Мар 2014 09:33
Мнения: 8,152
От: South Africa
Техни работници бяха арестувани за това, че са изключили нередовен платец. Със сигурност и чехите не са били идеални, но все пак...

Те затова ли не смеят да пипнат нашите мангали от Северозапада и от Самоков ? И лепят техните сметки на гъза на редовния българин- потребител.
Дори създадоха нова междинна структура - цигански брокер на ток, Бат Сали от Самоков, който е вече и депутат и се вихри по телевизиите ?!
Добави мнение   Мнения:4 1