Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Генералният секретар на НАТО пристига на изненадваща визита
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:45 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
Stoqn_Trakiev
07 Апр 2014 15:48
Мнения: 57
От: Uzbekistan
Хм това не е много много на добре. Не е гот да ги виждаме тези в България в качеството им на натовци. По добре да беше дошъл да похарчи малко пари в Слънчев бряг за алкохолен търизъм. ( http://computersbgn.blogspot.com ) ( http://iconomicabg.blogspot.com )
Bradatko
07 Апр 2014 16:25
Мнения: 4,273
От: Bulgaria
Не знам дали България има полезен ход изобщо

Фърсте,
Не помня от кой филм беше репликата:
"... в момента най-доброто, което мога да направя е да дръпна спусъка!"
Репликата беше на един снайперист.
Комай това ни остава за да ликвидираме изброените от теб проблеми!
Лошото, обаче, е че няма с кого да ги смениш!
Кой от кой по-зле!
И по-вреден.
Скамейката ни просто ... е празна!
Спартак
07 Апр 2014 17:11
Мнения: 3,230
От: Bulgaria
Мисленето на средния българин е такова, че го избива винаги на ПАЗАРЛЪК. Кратката ни история след освобождението ни от Русия показва, че не сме губили битка на фронтовете, но сме губили ВИНАГИ от слаби и малоумни политици. В пазарлъците сме гарантирано губещи, следователно неутралната политика отговаря по- добре от всичко на националните ни интереси. Как пък не видяхме веднъж Швейцария да се вре в НАТО, да праща пушечно месо по военните полета на американските интереси, или пък да се зъби на някоя от “великите сили“, тези които разполагат с ядрени бомби. Докога насила ще се врем в ръцете на силните, с пословичното малоумие на Плевналиев “ ние можем да дадем още“ Какво ще дадеш бе Мъдрецо, мизерния си народ ли. Подарихме тонове военна техника, но на нас ни предлагат стари авиобараки на цени като нови. Наглостта и безочието на брукселските чиновници е без граници, ако не сме били в НАТО Русия щяла да ни притиска. Натискът от Бюксел и Щатите е ежедневен по всички възможни насоки, а резултатът от него неподлежащ на съмнение. Русия не е имала у нас никога военни бази, но далечните Щати цели четири .
маргаритка2
07 Апр 2014 17:19
Мнения: 21,348
От: Bulgaria


И понеже пак става въпрос за ПАЗАРЛЪК аз съм уверена, че ако някой от нашите изроди тръгне в тази самоубийствена посока, отново - както обикновено - ще ни обещаят падане на САЩ-визите.
Добави мнение   Мнения:45 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3