Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В Украйна не е важна истината, а какво се представя за истина
Добави мнение   Мнения:20 1
_SK_
25 Май 2014 22:51
Мнения: 817
От: Bulgaria
Иво Христов: Европа реагира на казуса „Пуси райът”, а мълчи при 40 живи изгорели в Одеса
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1260624

„Какво виждаме днес - Европа, която е призвана да осигурява мира, сигурността, просперитета на континента, предизвиква тъкмо обратното. В Украйна тя инжектира допинг на западноукраинския национализъм, постигна тотална дестабилизация и хаос.

„Европа с катастрофалната си политика в Украйна, натисна спусъка. Преди да говорим за Крим, имаше преврат в Киев. И до ден днешен Европа подкрепя този преврат без всякакви условия.

Да си спомним и как реагираха европейски лидери след аферата „Пуси Райът”. Заради три пишман музикантки прие възбудено цялото световно обществено мнение. При 40 живи изгорели преди седмица в Одеса, не чухме дори позиция”
hamel
25 Май 2014 22:58
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Иво Христов
Dekers
26 Май 2014 01:09
Мнения: 1,357
От: Canada
Този Христов изглежда на мъжко момче. Работи му главата . Реалист.
Ако се включи в политиката и се научи да се усмихва от време на време - ще успее.
генек
26 Май 2014 06:26
Мнения: 36,327
От: Bulgaria

-------------------------------
Сайтът на Генек
RumenS
26 Май 2014 08:16
Мнения: 6,895
От: Bulgaria
При 40 живи изгорели преди седмица в Одеса, не чухме дори позиция

Ми изгорели са руснаци. За западняците славянина не е човек, защо Меркел да има позиция. Само Станишев май се обади.
Simplified Solutions
26 Май 2014 08:26
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Елена и Иво Христов, !
tatyana1
26 Май 2014 08:35
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
Доси
26 Май 2014 09:00
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Елена Йончева е задунаец. Иво Христов вероятно е и рубладжия. Въобще, всеки който си позволи безпристрастно да види и коментира събитията, като прояви разбиране и съчувствие към хората на Украйна Е задунаец и рубладжия! А ако случайно е омерзен и отвратен от дивият национализъм и неонацизъм на Бесен сектор... то той със сигурност е и путинофил...
Не може много дълго да се живее в тази илюзорна лицемерна действителност!
trend
26 Май 2014 09:15
Мнения: 1,119
От: Bulgaria
Иво Христов, Елена Йончева
Асол
26 Май 2014 09:24
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Браво на Редакцията за материала!
водопроводчик
26 Май 2014 09:46
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
"Чудовището избяга от Елба"
"Корсиканският човекоядец стъпи на европейския бряг"
"Тиранинът е в Лион"
"Узурпаторът е на 60 часа от Париж"
"Наполеон е пред стените на Париж"
"Вчера негово императорско величие Наполен организира празненство, на което цареше всеобща радост"
Доси
26 Май 2014 10:43
Мнения: 11,509
От: Bulgaria
Браво на Редакцията за материала!

И статията "Украйна - на ръба на пропастта" е доста добра. И за нея браво!
Иначе Елена Йончева повдига едни МНОГО ВАЖЕН ВЪПРОС, а именно - за отговорността на журналиста! Отговорност пред обществото, пред бъдещето, пред справедливостта, пред себе си... и пред човещината. Не знам колко журналисти се замислят върху това? Не знам, ако се замислят, как го разбират?
Юнкер
26 Май 2014 11:04
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
Тука една снимка от изборите в Украйна Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Юнкер
Banshee
26 Май 2014 12:31
Мнения: 8,236
От: Bulgaria
за Елена Йончева!
Eisblock
26 Май 2014 12:36
Мнения: 9,157
От: Iceland
Работата на Йончева заслужава адмирации! Тя не казва по-различни неща от тези, които се изнасят и в този форум и биват защитавани априори от всеки нормален човек.

Ако местните в Украйна, имат в някаква тяхна част объркани мнения и от там неадекватни действия (про-западно ориентираните), е разбираемо заради безогледната пропаганда, промиване на мозъци и агресия в лицето на изпълнителите и организаторите на събитията там.

Другояче стой въпросът, защо има и се появяват някакви "хора" застанали на анти човешки позиции, при това намиращи се извън врящия котел в Украйна, не обременени от конкретиката там, при това без да осъзнават че в същност се подготвя и нашата гибел?! Отговорът би бил много комплексен. Той не може да се поднесе чрез само една, две щрихи - би се перверзирал смисъла му. Каквото в същност виждаме в драсканиците на поръчкови или други слабоумни, тролове.

От тук нататък видеоматериалите на г-жа Йончева добиват многократно по-голяма тежест и експресивност с тяхната достоверност, многопластовост и документалност. Проблем пред разпространението им и съответно представяне пред най-широка зрителска аудитория, би била истеричната русофобия в сериозна част от самоназовалия се "елит" и негласната цензура налагана в медийното пространство чрез зависимите от чужди централи, политици и управляващи.
vavilon
26 Май 2014 16:02
Мнения: 18
От: Bulgaria
Прекрасна Елена! Винаги е държала ОБЕКТИВА на АНАЛИЗА вдигнат високо, като онези фотографи от онази статия - "Истината е възможна!" А Бе /В/ хора, личен бяс изпитвам, че не мога да намеря именцата на онези хомункулус- чета, вероятно облечени в обвивката на интелектуалци, под подписката срещу Петър Волгин, които днес Янкулов по радиото спести от толерантност или...от съображения за...тяхната сигурност... / за чулите го, ще е ясно./ Добре, че изчетох интервю на Александър Кьосев пред "Дойче" веле"...Та, мисълта ми е, не е ли крайно време да си "припомним" способността за Съединение, не е ли крайно време да изострим Сетива и Разум за разграничения, не е ли крайно време да сме на Конете, Феникси?!
/Откраднах го от Радослав Янкулов днес, той каза: "От днес с единият крак съм на земята, с другия във въздуха..."/ А аз, преди да си направя ЛОЗА.., астмич-ка, /откъде ли падна?/, ми се иска да има ХОРИЗОНТИ - ЗА ДЕЦАТА!
valldi
26 Май 2014 19:20
Мнения: 138
От: Bulgaria
Кога западните "свободни" медии са казвали истината? Няма такъв случай, просто защото те служат на правителствата или на собствениците си, което е едно и също.Примери безброй за отстраняване на отклонилите от "правия път" - последният беше с уволнението на главната редакторка на такъв флагман на "свободния" и либерален печат като "Ню Йорк Таймс", именно заради това, че се е отклонила от правителствената линия за Украйна. Независимо от професионализма и наградите й. Та който вярва в свободата на словото и демократичните медии, или е много наивен, или прекалено облъчен, или в крайна сметка просто глупав.
Посейдон
26 Май 2014 19:26
Мнения: 2,453
От: Bulgaria
Елена Йончева и Иво Христов

Само някои допълнения:

В Украйна не е важна истината, а какво се представя за истина


Отдавна и не само в Украйна! Виртуалният свят на новините такива, каквито "трябва" да бъдат съществува още отдавна. Сирия, "Арабските пролети", Ирак, Афганистан, Югославия, Лат. Америка и много, много други. "Който плаща, той поръчва музиката новините".

и

„Европа с катастрофалната си политика в Украйна, натисна спусъка. Преди да говорим за Крим, имаше преврат в Киев. И до ден днешен Европа подкрепя този преврат без всякакви условия.


Това е абсолютно вярно и е коментирано сигурно милионократно в този форум, но се пропуска решаващата роля на САЩ.
А идеята за Европейски съюз като пазител на мира вече рухна, след като за първи път в историята му се направи опит за неговото териториално разширяване чрез преврат и впоследствие (гражданска) война.

ЕС няма и не може да бъде никога повече с предишния си авторитет. Вече е в клуба на завоевателите и отново в клуба на кафяво оцапаните.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Посейдон
tupakmango
26 Май 2014 21:43
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Глори,глори алилууя!
akira78
16 Юни 2014 14:09
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
Смятам, че журналистите са вид съучастници със случващото се в Украйна

И аз смятам така !
Добави мнение   Мнения:20 1