Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Крепостни гласоподаватели с формално право на кренвирш
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:31 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Yantar
29 Май 2014 14:10
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Впрочем ми е странно защо "прогесивните" сили искат ето това да се случи в Бобов Дол: Натисни тук Нали срещу това се борим?
Германец
29 Май 2014 14:19
Мнения: 2,234
От: Germany
Янтарчо, тоя твой социалистически капитализъм моиш да си го носиш към Сибир,Китай или Северна Корея,капиш?
Scandinavian
29 Май 2014 14:20
Мнения: 2,320
От: Botswana
Май нещо не сте разбрали - преходът беше от планова към пазарна икономика.

1. Преди да пишеш за пазарна икономика, първо се научи как да гласуваш. В кое поле да поставиш кръстче .. и т.н. В противен случай протежето на другаря ти Ковачки увисва.
2. Нещо съвсем бъркаш понятията "социализъм", "пазарна икономика"...... Аз като живея в социалистичека държава, какво??? Има си и пазарна иономика. Не се редим на опашки за 1 кг месо. С работодателите се разбираме. Те се грижат да няма стрес на работното място, хората да се чувстват щастливи. Ако на някого не му харесвва нещо, може да отиде да работи в конкурентната фирма (пазарна икономика). Ако му нарушат правата, държавата е насреща (това вие зомбитата наричате социализъм) ..... Защо да не може това да бъде и в БГ???
Чипа, в главата моето момче/момиче!!! (както казваше един бивш цар и премиер)
По-точно кофти мат'риала (както казваше един актуален национален кумир)
Stranger
29 Май 2014 14:22
Мнения: 2,674
От: Bulgaria
"Миньорите не са интелигенция, с тях така се работи. Да сте видели миньор да чете вестник?"

Според моето скромно мнение, основният ни проблем на нас българите е, че нямаме чувство за общност. Навсякъде другъде по света, тези онеправдани хора да са скочили и да потърсят сметка на феодалите си. Ние търпим и се спасяваме поединично. Слушаме разни недорасли и малограмотни политици да ни наливат лимонада в ушите и им гледаме сеира.Така преминава световната слава и ние си стоим на същото място, докато другите страни вървят напред.
vavilon
29 Май 2014 14:22
Мнения: 18
От: Bulgaria
Вчера прочетох статията „Бареков в парламента. А Азис?”, в която авторът нормално тръгва с цитат от Кен Киси „Обществото ни е лудница!” Днес ми се щеше да започна с една по-разхладителна струя към пирг-ова, но вие, хора, нямате край в шегите, моля ви, проявете малко естетика към нормалния етос, към нормалната нравственост. Вярно ли е, че агитаторката преподава философия в СУ „Климент Охридски”?!! Слушали сме на времето един „Трактат по етика за изпита по естетика” от Исак Паси! А на агитаторката ще й кажа „Виж ми оченцето, антроположке!” Николай Василев! Ама огън майка, ще речете. На кое място, казвате, че било момичето й? На 5 – то? То пък да вземе да спре листата до 4-то. Да спре до Достена! - Доста! Стига!
Струва ми се, че мернах още един философ от Бобов дол, пардон..- от Бояна, прилеп ли беше, лешояд ли, не помня, решил да приложи образованието си на практика..Ама аз не знам по-голям от Монтен в тази работа, затова ще взаимствам: „Ето с тази работа аз бих предпочел да се занимават колкото е възможно по-малко хора.” Ей, „балансьор”, „благотворителю” на порции, Боговете ще преразкажат на хората „от къра”, каквото им казвам: Не ние, а този и зам. –местановия му ви мразят и заедно пием катранени глътки от битието, но ДОСТА, Баста! Какво, ако поискал щял да си купи, че забравих - „ракетка за космоса?” Аз знам един Философ – Свети Константин Кирил Философ, който е умрял... прав! Истина ви казвам, хора, преди много години посетих една изложба на славянски икони, на бул. „Витоша” беше, и сред тях една моравска -„Смъртта на Методий” – прав!
А сега към Антон Тодоров – ход е, авторе, да напуснем всички, които не сме „гласували” за тази лудница, но предлагам да не е през Терминала, а пешком – по онзи килим-река.../видяхте ли го в интернет?/ , и не за да си изоставим земята, /ще се върнем на нея на бели коне/, но на кого да си оставим хората, авторе – на Ковачки ли, на вежливата прокуратура ли?....
Yantar
29 Май 2014 15:06
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
***
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
mamut
29 Май 2014 15:20
Мнения: 4,182
От: Bulgaria
снощи по идно време кога превъртах каналите , засокх предавенто Конфликти на маргарите димитрова(михнева) ,та тя си беше направила труда да отиде до бобов дол и да разследва. От това което гледох май не е това което дават по нова тв, хората твърдят че кадирет по нова са изрязани е не е всичко което е казано на оперативката, присъстваха и хората които са били на оперативката ,както и синдикатите и показаха списъка за който се твърди че по него следят кой ка е гласувал, а той се оказа ипетиция с която искат промяна срока на пенсиониране на миньорите. Дори предположиха от кого всичко е тръгнало и на кого е поръчка. Към резултатие в бобов дол 2014г. добавете и 800 или 700 гласа за бюреков . чакам да качат на сайтана К3 последното и предаване, много е интерсно, михнева даже е откирал в кого е била скритата камера и има интервю с него .
Slava
29 Май 2014 17:46
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
Работници на Ковачки на опашки за храна в Раднево и Стара Загора
Натисни тук
Как БДЖ си поръча студена вода за 5,7 млн. лева от Христо Ковачки
Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Slava
Nostradamus
29 Май 2014 18:20
Мнения: 3,641
От: Bulgaria
Феодализъм в 21 век в Европа ! Как да не се сети човек за съседната статия за Беларус, дето Батька иска да връща крепостното право в селското стопанство ? Българийо, Българийо, кой те в таз робска люлка люлее ? (феодалите - кукловоди като това гнъсно животно, Ковачки, някой да се съмнява, все още ?).
StrikeEagle
29 Май 2014 19:21
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Доколкото разбрам от постовете и непостовете ви, тавагишчи задунайци -
Ковачки е ваш!
"Страшно ваш - като блиндаж"

***
Не ви ли е срам, тавагишчи, и Валери Петров да цензурирате!!!
Помияри бехте, помияри останахте!
Ето го целия цитат:
"хем се пъчи, че е наш,
и то наш със дълъг стаж,
страшно наш като блиндаж
и на всичко наше страж!"
Добави мнение   Мнения:31 Предишна Страница 2 от 2 1 2