Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Шефът на Спешна помощ в София ще бъде уволнен
Добави мнение   Мнения:5 1
Zaro
29 Май 2014 06:46
Мнения: 3,852
От: Bulgaria
Е, като смените този дирекгор новия какво ще направи с 11 линейки?? Ще ги клонира??
Как с тази материална база може да се обслужва почти 2 млн. град разположен на 1344 кв.км /по википедията/???
67AF
29 Май 2014 06:59
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
На разположение има по-малко от една пета от необходимите линейки, по-малко от половината лекари - обаче за това трябва да се уволни началника им, който вероятно и така е побелял от чудене как с наличните пет хляба и три риби да нахрани машини да обслужи столицата.
Е сега му е времето един журналист да сметне колко депутатски коли има на разположение на депутати софиянци и колко линейки могат да се купят с парите за онзи парк! А на депутатите да се дадат старите линейки, да се возят на воля! Даже и светлинните знаци може да не им сменят!
Кораво племе е българското!
tatyana1
29 Май 2014 08:33
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
Пречи и това че българите са свикнали от времето на соца да викат бърза помощ за всичко. Докато действаше тел 150 там разпитваха подробно за случая и обикновено не пращаха линейка, а казваха да отидеш на спешен кабинет, особено за хронични заболявания и болни над 70- тях и сега в болница трудно ги приемат. Единствения вариант е да минем на американския модел където спешната помощ няма доктор, само стабилизира пациентите и ги стоварва в болницата. Тогава ще писнат болниците.
popangelov
29 Май 2014 09:08
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Незабавно разпродаване на служебните коли на НС, президенството и МС и закупуване на линейки. Със служебни коли да се движат държавния глава, премиерът и председателят на НС, както и техните заместници. Останалите - на собствени разноски - със собствени коли, пеш, с велосипед, такси,градски транспорт - по избор.
Незабавно съкращаване на разходите за военни контингенти в чужбина, налагане на наем на американските бази и насочване на тези средства към спешна помощ.
Мерси!
popangelov
29 Май 2014 09:09
Мнения: 18,928
От: Bulgaria
Колите на Столична община също да бъдат разпродадени.
Служебна кола за кмета и няколко за инспекторите, които ходят на места, където няма удобен градски транспорт.
Останалите - по една карта за всички линии на градския транспорт.
Мерси!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: popangelov
Добави мнение   Мнения:5 1