Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Молба към Сибил
  Мнения:3 1
Пръч2
27 Юни 2014 07:19
Мнения: 2
От: Bulgaria
Уважаемa Сибил,
Бих искал да се обърна към Вас за Помощ.

Обезпокоен съм от случилото се с псевдоним PRA4A*bg във форума на вестник СЕГА, а съм редовен читател и участник във форума от дълги години.
Получил бан по неясни за мен причини.
Кратка хронология: преди няколко дни ми се развали компютъра като хванах всевъзможни вируси. Дадох го за оправяне, при което ми се изтриха всички запаметени пароли, включително и за СЕГА. Пробвах се да вляза с пароли, които да налучкам по памет - безуспешно. На всичкото отгоре не помня 2003-тс какъв мейл съм се регистрирал, та затуй регнах нов ник "Пръч" само и само да не изпусна срока за прогнозите за мачовете (последните големи първенства имам шанса да съм първи в надпреварата със съформуците и си е гъдел . Викам си - после ще питам от новия акаунт как да ми се възстанови паролата за PRA4A*bg. Влизам вчера и какво да видя - ник "Пръч" се е сдобил с бан, а на всичкото отгоре и PRA4A*bg и то за година и половина!!! Някакво объркане сигурно е станало, иначе не виждам причина за подобно действие. Не съм регистрирал нов ник, че да заобиколя бан, нито пък има причина или повод да го правя. Писах до Вас/редакцията като използвах формата онлайн, но нямам отговор. Писах и до няколко форумци, но получавам мейл, че мейл адресите са им невалидни.

СЕГА регистрирах трети ник "Пръч2" само и само, за да успея да Ви пиша тук и да разясня обстоятелствата и да моля за намеса - премахване на бана на ник PRA4A*bg и генериране на нова парола.

Моля за разбиране от Ваша страна.

Поздрави,
PRA4A*bg
Пръч2
29 Юни 2014 12:44
Мнения: 2
От: Bulgaria
Виждам, че модераторите взимат мерки по сигнали на форумци, а все още не е нямам обратна връзка относно моя казус. Ето защо си позволявам отново напомня за молбата си.
Много моля да получа отговор защо съм баннат и да се премахне бана на никовете и IP адреса ми.
Не мисля, че заслужаваам подобно отношение, без дори да има конкретен повод, защото смятам, че винаги съм бил добронамерен и сравнително умерен откъм изказ участник във Форума.
Поздрави,
PRA4A*bg



sybil
29 Юни 2014 13:08
Мнения: 979
От: Bulgaria

Влизането във форума на едно лице с различни никове не е желателно, а при наличие на санкция е грубо нарушение - което Вие явно сте направил многократно, включително с този пореден ник. При проблеми можете да се свържете с модератора, а не да се заобикалят санкции с нови никове, което води до санкции. Ще бъде наложен общ период на бан за трите ника от месец, може да продължите участието си във форума след това, но опити да се заобикаля за пореден път наказанието ще доведе до бързото му удължаване.

  Мнения:3 1