Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Само БСП не иска актуализация на бюджета
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2
WOOOW
08 Юли 2014 09:13
Мнения: 273
От: Netherlands Antilles
Преди хората се самозапалваха от отчаяние и липса на пари. СЕГА хиените от БСП убиват хората, защото не дават пари за лечение, и дори не разбират, че режат клона на който седят, защото най-нуждаещи са техните избиратели - RIP
metamorph
08 Юли 2014 12:27
Мнения: 3,699
От: Bulgaria
Личностни критици, които изобщо не ме познават си имам доста и не ми трябват нови. Не ми пука какво мислите за мен, и без това никой не ме харесва, та свикнала съм. Ако искате да критикувате, критикувайте написаното не автора.

Добре дошла във форума. Хубаво е да има многообразие и различни мнения. Като например тийнейджърски. Не се притеснявай от критиките - те могат само да те мобилизират. Чети, пиши, спори, убеждавай, защитавай мненията си... аргументирано. Наблягай на четенето- винаги има какво да се научи тук(и аз така правя ). Но винаги подхождай с критичност към всичко, което четеш, защото мотивите на пишещите са различни, а дори и дребнавите заяждания издават лични пристрастия и/или неприятни черти на характера...
П.С. Един съвет - не си публикувай публично мейла, освен ако не искаш да прекарваш голяма част от времето си разчиствайки спам.
Invisible
08 Юли 2014 12:48
Мнения: 510
От: Bulgaria
Когато написах това бях на 17, но когато си под 18 ти е забранено да мислиш пък камоли да говориш за политика.


Това не е вярно. Поздравления за смелостта и продължавай да пишеш щом имаш мнение по темите тук. Дъщеря ми беше на 15 когато спечели литературния конкурс на "ОВЕРГАЗ" с есе на социална тема. Но да те предупредя да внимаваш и никога да не противоречиш на няколко ника от форума. Ще те накажат без да се съобразят с младостта ти.
DSagent
08 Юли 2014 13:56
Мнения: 26
От: Bulgaria
ednateenagerka,
Имаш поглед върху нещата и собствено мнение, за твоите години това е сериозна работа. Продължавай!
valbi
08 Юли 2014 16:47
Мнения: 1,444
От: Bulgaria
Прави са да е я искат тази актуализация, голямата яма зейна заради великият финансист Дянков, който е време да върне парите!
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2