Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Когато "убийците" на Пеевски разнасят едни "чували с пари от КТБ"...
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:29 Предишна Страница 2 от 2 1 2
bobone
15 Юли 2014 10:42
Мнения: 848
От: Bulgaria
Браво на автора. Абсолютно вярно.
Какъвто и да е олигарх Цветан Василев, банката е стопанисвана добре. Това, че тези 206 милиона са източвани цели 3 години без да се разбере са малоумни тъпотии. Както и предишната версия за изтеглянето им в брой без документи точно преди банката да поиска подкрепа от бнб. Същото малоумие е и за "изчезналите" документи за 3.5 млрд. И тук прилагам една статия от колега която изцяло съвпада с моето мнение как не могат да се зативат всички следи от електронни и хартиени архиви съхранявани на различни места. Просто прокуратурата, бнб и държавата играят за противниците на мустака.
Натисни тук
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: bobone
toly
15 Юли 2014 10:42
Мнения: 4,974
От: Bulgaria
От ден на ден фактите се проясняват. Прави чест на Цв. Василев , че е оставил българското общество само , без негово суфлиране да стигне до някакви умозаключения. Добре е след преминаване на обществения махмурлук да има наказани за профилактика на рецидиви.
браун
15 Юли 2014 14:03
Мнения: 3,755
От: Bulgaria
Нещо повече - оказа се, че прокуратурата не разполага с никакви обективни доказателства, върху които да гради обвиненията си. Тя просто се доверява на сигнала на БНБ, в който е описан сценарият с чувалите с пари.

Да има изненадани? В случая "Костинброд" прокуратурата не разполага с никакви обективни доказателства, върху които да гради обвиненията си. Тя просто се доверява на сигнала на БНБ Капута и МаМан, в който е описан сценарият с чувалите с пари бюлетини и самолети с двойни дъна!
Де ги сега червенушките, дето скандираха "Да подкрепим Главния прокурор"?
Асол, Жана, оная дето се самопровъзгласи за светица, де сте, бе?
Nostradamus
15 Юли 2014 14:31
Мнения: 3,641
От: Bulgaria
От недоверието по-страшно няма.

Доверието се гради с години, цял живот, а се срива за секунди дори !

ПовервАхме на Желю, че ще изчистят България от червения тоталитарен вирус и - не би ! Съешиха се на Кръглата маса и разделиха пАрсата. Нито едни червен башибозук не влезе в затвора за 45 годишния мор.

Църният Ваньо Костов и той така - спазари се с червените кхмери и косъм не падна от главите им, само дето пак разпределиха остатъка от баницата.

През 2001 мадридският мошеник казА: "ВЕрвайте ми !". ПоверВахме му и после знаем, ко' тана - яка сеч на гори и износ на дървен материал, неправомерно присвояване на недвижимости, и като връх на падението му - братска прегръдка в тройна коалиция с убийците на чичо му, и куп други магарии след това, по схемата 8:5:3 !

После пък повервАхме на Генерала - бодигард на Първия от Правец, който уж щеше да търси отговорност от еничарите на тройната за всичките им диващини и безобразия, и пак нищо такова не се случи ...

Управляващата Мафия и нейните политически марионетки доказаха само за краткия исторически срок от 25 г., че не може да им се има АБСОЛЮТНО НИКАКВО доверие. Те са една гнусна, лъжлива, корумпирана сган - каста, злокачествен рак-тумор в тялото на държавата, убийци на страната и населението й чрез системно прилаган де-факто геноцид, със "законни" средства - избори, закони, Конституция, всичките ушити по тяхна мярка и в техен интерес. А избирателите-електорат и предполагаем суверен гледа и го духа !

Това е положението, накратко казано.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Nostradamus
XYZxyz
15 Юли 2014 16:43
Мнения: 26,211
От: Antigua and Barbuda
Прокуратурата е в играта и е част от пробелема, който уж трябва да разследва. Колкото прокуратурата извади на бял свят истината за костинбродските бюлетини на ГЕРБ, толкова и сега ще извади на бял свят истината за насила фалираната КТБ. С фалшифицирането на изборите беше ясно - никоя политическа партия нямаше интерес истината да излезе наяве и истината беше потулена. Сега е нещо подобно - силните демократи на деня нямат интерес истината за КТБ да стане публично известна и пак ще ни залъгват с някакви неизвестни хора, както стана и при бюлетините на ГЕРБ.
VOCI
16 Юли 2014 05:28
Мнения: 28,177
От: Antigua and Barbuda
Braun
поп Кочо
16 Юли 2014 06:18
Мнения: 1,103
От: 0
Де ги сега червенушките, дето скандираха "Да подкрепим Главния прокурор"?
Асол, Жана, оная дето се самопровъзгласи за светица, де сте, бе?

Пропуснато е едно туловище дето викаше на шопара шериф
borony
16 Юли 2014 09:27
Мнения: 1,984
От: Bulgaria
Снощи по БНТ1 в "Референдум" стана интересен разговор за КТБ. Само "малката секира" зачекна въпросът-кой в края на краищата ще "лапне" БТК/Виваком, Булгар табак и т.н... Ама не се чу отговор. А Там е заровено кучето.
Добави мнение   Мнения:29 Предишна Страница 2 от 2 1 2