Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Гонзо освободи Мурсия и зае мястото му в "Левски"
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:46 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
ГъчоГъчев
04 Авг 2014 19:43
Мнения: 21
От: Austria
СИНИ ШАМПИОНИ!!!
Austin Powers
04 Авг 2014 20:01
Мнения: 9,220
От: 0
Тоа филм сме го гледали веке, и финала е ясен. Нали помак?
Austin Powers
04 Авг 2014 20:06
Мнения: 9,220
От: 0
Алекс Колев и Лъчо Балтанов са вече канарчета. Успех с жълто/черното рае.
tvirem
04 Авг 2014 20:17
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
За няколко жалонни случки в началто на дискусията:
В началото всички футболисти са във възхита от методите на испанеца. Няма да има сухо тичане, а всичко ще е с топка. Някъде в началото на вторият престой в Правец започват да се събират и тарторите на отбора и треньора разбира, че играчите му немогат да понясят натоварването от постоянната игра с топка. И се появяват и напомпаните гуми или платформите с пружини на които се тренира везна за устойчивост при баланс в неподвижно състояние. Я. Екимов е в царството си, а Пепе все по-често наблюдава облегнат на някой от стъбловете на вратите.
Идва денят когато дойде и подписа с отбора Наумовски. Още тогава журналисти съвсем гласно, пред административната къща огласиха, че Гонзо ще изгони Мурсия и ще стане и Треньор. А първенството още не беше започнало.
То "белята не идва сама",така поне гласи народната мъдрост...
ГъчоГъчев
04 Авг 2014 20:57
Мнения: 21
От: Austria
Я. Екимов е в царството си

До като това шкембе е в Левски, играта няма да потръгне!
ГъчоГъчев
04 Авг 2014 21:01
Мнения: 21
От: Austria
Тоа филм сме го гледали веке, и финала е ясен. Нали помак?

(снимка: натиснете тук)
Паисий
04 Авг 2014 21:30
Мнения: 3,940
От: Bulgaria
Някой може ли да припомни какви бяха резултатите от предното треньорство на Гонзо на Герена? А колко месеца треньорски стаж изкара?
Батков, защо настъпваш една и съща мотика?
David Coverdale
05 Авг 2014 00:26
Мнения: 955
От: Bulgaria
Драгой:
НИЕ СМЕ „СИНИТЕ БИКОВЕ“, А ВИЕ КОИ СТЕ?

Новоназначеният треньор на футболен клуб „Левски”, Пепе Мурсия Гонзалец, е вторият велик испанец, призван да влезе в историята на някогашното село Подуене.

Няма да коментирам колко и с какво е известен "великият" испанец в родината си. Няма да коментирам и факта, че Драгой не му знае името, но знае, че е "велик" - та Драгой не може да напише собственото си име, какво остава за нечие чуждо. Но ми е кеф да коментирам как все повече заприличва на "патрона" си Т.К.Б. Досега всяка прогноза на Драгой се сбъдва, но с "лека" ротация на 180 градуса. Само два месеца след появата на горните редове се оказа, че "великият испанец" е съвременен аналог на Санчо Панса (не знам откъде тази скромност у Драгой, че не споменава колко му отива на г-н Инженера да бъде Рицарят на Печалния Образ), а "сините бикове" - обикновени магарета. Впрочем, Драгой, помниш ли как се казваше магарето на Санчо Панса?
Austin Powers
05 Авг 2014 00:51
Мнения: 9,220
От: 0
Помак, какво искаш да кажеш с тази снимка? Усвоил си балконя?
mumoko
05 Авг 2014 03:59
Мнения: 3,365
От: 0
Неврокопе, не всеки треньор печели трофей или купа в кариерата си. Ако можеш да смяташ, изчисли реално колко от един шампионат да спечелят такива: 1)‌без да има промени на треьнорите, защото ако има процентът им/вероятността намалява; 2)‌ Провери колко долу-горе са безработните треньори и изчисли същото спрямо общия брой. Това като за начало.

Но след като пита за купи и трофеи: Достанич има купа с Цървена Звезда, успява да запази нововлязъл отбор в гръцката А група над чертата за изпадане. Не е малко. Йоканович още не е ръководил един мач след напускането на Левски.

Не че са наистина превъплъщение на Херера и Саки, но когато им се дава шанс само по около 10 мача, или както в случая с Мурсия - 4 мача, не виждам как ще се изгради каквото и да е било. Интересното е да речем с Цървена Звезда е, че след напускането на Достанич имат 6 треньори и нито един спечелен трофей.

Други въпроси?

Проблемът не е треньорът, а както става дума от коментара на тверим разчитането на стари кадри в подготовката на отбора - кондиционния и на вратарите, например.

А това залитвана по Лъчо Танев, не го разбирам. Уж са на нож със Сираков, а разчитат на агенция, в която Сираков май имаше някакъв дял.
engels!
05 Авг 2014 06:48
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
Батков, защо настъпваш една и съща мотика?

По-логично би било въпросът да е към Гонзо, а не към мнимия машинист.
ГъчоГъчев
05 Авг 2014 07:51
Мнения: 21
От: Austria
По-логично би било въпросът да е към Гонзо

Гонзо е с два грама мозък! Поемал отговорността за назначаването на Мурсия! Отговорност се поема, не само на думи, а като си тръгне и той!
nevrokop
05 Авг 2014 07:51
Мнения: 3,786
От: Bulgaria
mumoko-значи...след като така хубаво ми обясняваш постиженията на Достанич и Йоканович,то аз съм омаломощен от аргументите ти.Още повече,че Гонзо каза,че Достанич бил най-добрият треньор ,с който бил работил.Пък като прибавил и че не мога да смятам,то съвсем се съгласявам с тебе.Само още един въпрос,ако може,а именно:
-запознат ли си дали елегантният и с европейско излъчване Йоканович като е бил в третодивизионният Херкулес е искал минимум девет нови футболисти,твърдейки,че тези,който има не стават и как е постъпило ръководството на Херкулес?
Благодаря.
vasvas
05 Авг 2014 08:01
Мнения: 369
От: Afghanistan
а първи път ще го кажа- да, Гонзо вреди на клуба! давал пари, отзовавал се, бил лефскар. Пътя към ада е постлан с добри намерения! А Батков пак е в мрежите на "професионалистите". Така отбор не се прави! тия верно са си за пердах!
engels!
05 Авг 2014 08:26
Мнения: 8,710
От: Bulgaria
а като си тръгне и той!

Че тогава кой ще обира негативите на бай Ганя
__ve
05 Авг 2014 09:05
Мнения: 3,337
От: Bulgaria
САМО ЛЕВСКИ!
Честно казано не виждам как един сериозен и авторитетен треньор ще се съгласи да работи в Левски при Батков. Това е все едно да си плюеш на сурата.
tvirem
05 Авг 2014 09:33
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Бре хора, в началото ви казах няколко неща като предистория, а вие пак Батков на предна линия изкарвате. Така само омаловажавате вината на онези които забъркват кашата.
Веднага след мача с Локото от испанеца се е искало да си подаде оставката. Да ама така няма да получи компенсация. Спомнете си думите му, че "Гонзо го подкрепя". Май нарочно ги каза и то с усмивка?!
А инж. Г. Иванов не се похвали,че вече е и ст.треньор (за четвърти път) само защото е трябвало да обясни и убеди и Батков. Пък ТодАр като чуе,че може и да не вади пари, защо да не се съгласи.
__ve
05 Авг 2014 09:42
Мнения: 3,337
От: Bulgaria
tvirem, прощавай, ама доста загадъчно се изразяваш, поне за мен, и не ми става ясно какво точно се е случило в тази предистория.
За себе си разбрах, че "ръкводството" на Левски е "гола вода" още в момента, в който Ники Костов Лъвското Сърдце си подаде оставката за кеф на Йовов и прочее продажна пасмина.
хикса
05 Авг 2014 09:44
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
А това залитвана по Лъчо Танев, не го разбирам. Уж са на нож със Сираков, а разчитат на агенция, в която Сираков май имаше някакъв дял.


Не, отдавна вече няма нищо общо с нея.
tvirem
05 Авг 2014 09:47
Мнения: 11,844
От: Bulgaria
Защо да е загадъчно? Системата тика-така е с много къси подавания, много тичане за позициониране, а в германският вариянт и непрекъсната преса. Е те това го изпълняваха младите, но дзвездите показаха на треньора кой ще кара влака на игрището. И Гонзо естествено е зад тях, нали той ги е селектирал.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: tvirem
mumoko
05 Авг 2014 09:48
Мнения: 3,365
От: 0
Трудно ми е да те разбера. Ти казваш, ако говорим директно, че са некадърници. Аз ти казвам, че Достанич има някакви успехи и е трудно да се говори за абсолЮтен некадърник. Йоканович няма база за сравнение с резултати, да говорим за нещо.Но като се решил, че е така, и номера и цифри да ти давам, не може да си промениш мнението, та едва ли е проблемът у моя ТВ приемник.

Дали е европеец и дали има излъчване, е супер ненужен и безсмислен аргумент и няма място тук. Дали е искал 9 или 19 или 47 нови играчи, можем да гадаем. Важно са поставените цели, дали ще го подкрепят за постигането им и тогава да го съдим.

А другият аргумент е интересен - ако кажем само абсолЮтни некадърници идват в БГ‌ отбори, а нашите отбори имат някакви успехи - примерно Левски не толкова отдавна бе в групите на Лига Европа, да речем, защо като са такива успешни и кадърни нашите треньори в България, какво постигнаха Митов, Петров, Костов, Велев, Здравков, Топузаков и да не забравям някой? Петров е в Китай, води отбор с най-големият бЮджет в тяхната Б група и е на второ място. Другите?
Добави мнение   Мнения:46 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща