Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Сигнали за нарушения
Отиди на страница:
  Мнения:986 « Предишна Страница 50 от 50 48 49 50
неизвестенизвършител
29 Мар 2015 10:32
Мнения: 3,045
От: Bulgaria
***
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
akira78
29 Мар 2015 14:20
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
коментарът е лицемерен и гнусен
Абсолютно съгласен , прави впечатление използването на идентични коментари и от други форумци , след което започват да валят банове , използва се гнусна лъжа за провокация , на директен въпрос "как трябва да реагирам на подобни коментари " към подобен форумец в присъствието на други застъпници на провокацията , зададен три пъти не ми беше отговорено . Гази се се с кални ботушки по границата на т1.1 и т1.10 .
sybil
29 Мар 2015 16:51
Мнения: 979
От: Bulgaria

Коментар, който не ви харесва, може да бъде игнориран или оборен - което не означава чрез нападки към написалия го. Темата е за сигнали, всичко друго подлежи на триене или санкции - включително ползването й за нападки под различни форми към други участници - ако не желаете някой да пише тук, не нарушавайте правилата на форума! Сигнали за нередно поведение винаги ще има - дали тук или на мейлите на модератора/редакцията.
За мен е важно има ли наистина нарушение - и ако има, то подлежи на санкциониране. Ако няма - подаващият може да бъде наказан по т. 1.10.


akira78
29 Мар 2015 17:12
Мнения: 2,449
От: Bulgaria
Сибил , трагичните събития в Одеса и коментарите към тях Ви докараха доста работа напоследък , въпросните коментари са оборени , но въпреки това се повтарят и водят отново до банове , след такъв рецидив в тази рубрика и лъжците би било справедливо да получават бан т 1.10. от сега нататък .
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: akira78
sybil
29 Мар 2015 17:12
Мнения: 979
От: Bulgaria

Допълнение: тъй като явно наличието на тази тема се е приело като проблем за форума и е повод за допълнителни разправии и нападки, както в самата нея, така и на други места, тя сега ще бъде затворена.

Тя беше създадена от мен с цел удобство, защото подобни теми се появяваха често, пускани от самите потребители, но се отклоняваха в друга посока и се алагаше затваряне/триене, така че моята цел беше да се улесни процеса и ако има оплаквания, да са на едно място и да се отстраняват офтопиците.
След като това се ползва за поредния повод за разправии и взаимни нападки, по-добре да се приключи с темата в този й вид, след като днес отново хора бяха наказани за постинги в нея.
С което напомням, че ползването на форумните теми за оплаквания от други потребители и наричането им нарушители, което постоянно се прави и отчасти се надявах да се пренасочи към тази тема, е нарушение на няколко форумни правила и ще бъде санкционирано.


  Мнения:986 « Предишна Страница 50 от 50 48 49 50