Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Израел маха паметника на Борис III и Йоанна
Добави мнение   Мнения:5 1
Атил
29 Сеп 2014 12:18
Мнения: 4
От: Bulgaria
Абе той Господ всичко вижда..И накрая Той ще реши кого да махне и кого да остави и кого да заличи...Един от най-черните грехове е неблагодарността и вероломството! Начело с Лъжата а бащата на лъжата е именно Сатаната. Милите ми те "богоизбрани и богопомазани"...
Атил
29 Сеп 2014 12:33
Мнения: 4
От: Bulgaria
Чакам да срещна първият евреин който ми се случи и да го попитам дали е съгласен с това решение. А на взелите такова решение и на тези, които така се отнасят с вчерашните и днешни българи по всяко време публично или насаме бих им го казал в очите...Интересно ми е какво мислят и защо имат такова "странно" отношение към нас тези хора?!
Неверния Тома
29 Сеп 2014 12:34
Мнения: 11,681
От: Bulgaria
Евреите може да изхвърлят плочите с благодарност към Техни Величества, ама ние си ги прибираме и ги слагаме в центъра на София с "благодарност от еврейския народ". Ние най-добре знаем на кого да благодарят загиналите в немските лагери. Та не се тревожете!
Атил
29 Сеп 2014 15:27
Мнения: 4
От: Bulgaria
За някаква грозна спекулация става въпрос, а вече такива от този сорт станаха много. Българският Цар и правителство тогава не са имали правомощия да решават какво да стане в присъединените формално, и заграбени преди това от съседите земи. По самият договор с Хитлер, този въпрос се отлагал за след войната.
Единствено Южна Добруджа била върната с междудържавен договор с Румъния.
Тия от Марс ли са паднали, тъпи ли са или необразовани, или нарочно изливат мръсотия?!
Коя друга страна масово си защити гражданите и поданиците от еврейски произход?! Коя голяма демокрация и култура в Европа има тази смелост?
Нищо нямаше да се случи без Царя, никакви попове, Пешевци и който и да е нищо нямаше да постигнат, ако Царя не беше взел решение и не беше го отстоял пред германците!!!
За това става въпрос, да я вземат тази плоча като я махнат и да си я начукат в тъпите тикви.
Явно нашите комунисти и демократи от такива като тях са се учили...
Или варианта на Неверния Това, който сега видях е пак приемвлив.
еуро Мунчо
01 Окт 2014 23:24
Мнения: 1
От: Bulgaria
Ако на 2 февруари 1943г.моят приятел и побратим от Конотоп /сега Украйна/ старши сержант Виктор Дановски със своя взвод автоматчици под командването на ген. Павлов не бе измъкнал от бърлогата му под Универмага в Сталинград фелдмаршал фон Паулус, а Хитлер бе направил своя "Парад на Победата" на Червения площад в Москва, светът изобщо нямаше да знае, че е имало евреи, а още по-малко, че някой ги бил спасявал!!!
Добави мнение   Мнения:5 1