Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Архонтисимо
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:43 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
щурчо
28 Ное 2014 19:18
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Не е изключено разчистването на сметки между Симеонов и неговия бивш любимец и настоящ кръвен враг Волен Сидеров да приеме законодателни форми. Впрочем забраната на партийните телевизии, каквато се явява атакистката "Алфа", е един от аргументите и на ГЕРБ за приемане на нов медиен закон.

Те тука е ключът от палатката.
Новините на турски език и талавизия Алфа.
С един куршум, два заека...
LeDoyen
28 Ное 2014 20:39
Мнения: 1,860
От: Bulgaria
Интересно и информативно четиво . Съгласен съм с констатацията на авторката за Хр.Мутафчиев - герой на няколко телевизионни реклами. Халтурата трайно и необратимо е превзела артистичните ни среди и техния съюзен председател.
Ганий
28 Ное 2014 20:49
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
Това не е ли работа на църковните среди, че ний, миряните, да се бъркаме!?

Много по-значим обществен и материален интерес представляват генералите, сдобили се с болтове от едното нищо...
И кви ли добавки получават за тия звания, кви ли облаги ползват, кви ли пенсии ще гушат!?

Не се сещам някога в проробовладелската ни преса да се е негодувало срещу многобройните административни генерали, които бъркат мнооооооого здраво в хазната, но пък за архонта терабайтове са се изписали...

Е, предполагам, ако архонтът беше очевиден проробовладелец (а той е скрит такъв!), страшни слова в негова чест щяха да се леят!

-----
заб. мнението ми за архонта отдавна е низпослано - за нищо не става, както и 99.999% от представителите на гюбрето!
renegad
28 Ное 2014 21:18
Мнения: 11,407
От: Kiribati
Много по-значим обществен и материален интерес представляват генералите, сдобили се с болтове от едното нищо...
ако обсъждаме болтовете,акселбантите и еполетите-то всеки швейцар на петзвездрн хотел е по-накичен.Обслужваща сфера,знайш.Третичен сектор,като третият пол ....дето иска да стане швестер че да е интелигентен.Пак да питам-кога сменят званията в армията един подпоручик става лейтенант,а кога милицията се девоенизира и старшината вече е полицай има ли мякой право да носи не само генералска униформа,ма и званието "генерал".Ще каже човек че Борисов е наравно с генерал Вазов!Я да оправят координатната система-тая плюнка война е водила само с един кокошкар (не броя съчетанията с ленти,бухалки и в по-късен етап и топки и Вучката в работно време).Несъотносимо е някак един национален герой до медиен изходен продукт да наредим.Не само по устав.Кипренето с униформа и звание кое нямаш право да носиш е най-малкото подсъдно,за морала няма да го разберат.
67AF
28 Ное 2014 21:19
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
Добра работа, припомня кой какво и кога, щото си падаме късопаметни повечето. Благодаря за което!

Най ме трогна
Освен на културата обаче Бинев се явява и парламентарен надзорник на медиите. А това вече звучи обезпокоително.

Майната й на културата, важното са медиите, иначе става обезпокоително. Ето, аз вече се обезпокоих на тази тема. Макар че някъде дълбоко в мен ми е жал за културата донякъде. За нея вече няма печеливш ход. Ако произведе нещо гениално - ще си го припишат, а после ще бъде речено, че се е подмазвала на властта. А не може да застане в опозиция, щото демокрация и архонство достъпни отвсъде и всекиму. Божее, колко е било хубаво да имаш на какво да застанеш в опозиция и да го громиш с великолепни, акъловземаеми произведения! Сега няма... Тъжни времена...
zdran
28 Ное 2014 21:35
Мнения: 5,272
От: Saint Kitts and Nevis
Това вече не е смешно.
Човек, който има проблеми с формулирането на свързано изречение - председател на комисията по култура.
И сега и аз като миналогодишен протестър, ще попитам: къде за протестърите?
Хулиган
28 Ное 2014 21:38
Мнения: 1,969
От: Bulgaria
Стадото на биороботите пак си избра мутра за министър председател и демократстващата интелигенция пропусна да се възмути, та за Слави Бинев ли ще се кахърим?
Nebol
28 Ное 2014 21:41
Мнения: 1,671
От: United States
Мила Галя,
Не е честно, ама никак даже, да сравняваш тази тъпа дебела гнида с Вежди. Рашидов си има своите кусури, ама забравяш все пак той какво работи, какво е завършил, какви признания има. Другият просто е издигнат на поредното си ниво на некомпетентност. Или - поредният тъп националист в управлението. Галя
Oraсle
28 Ное 2014 23:23
Мнения: 15,092
От: Bulgaria
Присъствието на "архонта" в НС само по себе си е едно голямо недоразумение, както и цялата група на т. нар. в медиите "патриоти".
Но какво да се прави, тези хора са в парламента защото български избиратели са гласували за тях. Оттам нататък председателството на комисията за култура и медии вече не е чак такова голямо падение, понеже този пост дава не толкова реална власт, колкото е поредната дрънкулка с която г-н архонта ще се закичи.
Не е първият "патриот"-председател на парламентрана комисия - и в предишното Народно събрание имаше един такъв, за съжаление е малко вероятно да е последният.
Meat
29 Ное 2014 02:36
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Архонт Бинев се заканваше да бие Боко Тиквата. СЕГА е моментът!
67AF
29 Ное 2014 02:45
Мнения: 17,775
От: Tuvalu
Meat
29 Ное 2014 02:36
Архонт Бинев се заканваше да бие Боко Тиквата. СЕГА е моментът!

Архонт Бинев като троянски кон? О, как!
fenomen
29 Ное 2014 06:29
Мнения: 801
От: Bulgaria
Тоя квазимодо без врат, несъразмерно голяма кратуна и тесни раменца не беше ли наплескания като дебил от георги василев в БИАД?
И това ми ти било бияч, ми той уродливо копие на Мамалев...
trunk
29 Ное 2014 08:53
Мнения: 891
От: Bulgaria
Щом Генерала Тиква е премиер не виждам нищо нередно Архонта Бинев да е председател на тази комисия.
mi6osp.
29 Ное 2014 09:57
Мнения: 5,428
От: Bulgaria
Явлението Слави Бинев- председател на парламентарната комисия за култура и медии е едно от преките следствия на явлението Бойко Борисов- министърпредседател на държава от ЕС.
В.Каменов
29 Ное 2014 11:17
Мнения: 2,523
От: Bulgaria
mi6osp.
„Явлението Слави Бинев- председател на парламентарната комисия за култура и медии е едно от преките следствия на явлението Бойко Борисов- министърпредседател на държава от ЕС.”

Тезе две комични фигури не са се появили без подобен електорат. Често използваме латинския израз „Vox pópuli vox Déi” – Глас народен,глас Божи, след което се отказваме да разсъждаваме,това е положението. Един учен от 8 в. – Алкуин обаче, разсъждава по-задълбочено и съветва Карл Велики с Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit – в близък превод означава нещо,като: Хората не трябва да се вслушват в тези, които казват, че гласът на народа е глас Божи, тъй като необуздаността на тълпите винаги граничи с безумие.
Много ми се иска да вярвам,без да съм сигурен,че не сме достигнали прага на безумието след като за втори път се избира един тиквеник - лидер на оказала се голяма партия за премиер ,който при това е с много опасните амбиции на полезния идиот за други! Ако беше и работлив, работата ни е спукана.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: В.Каменов
Firmin
29 Ное 2014 12:36
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Да, чалгата триумфира в културата или по-скоро над културата. Но то е, защото мутро-чалгата триумфира в политиката, държавното управление и в законодателството. Плодовете на този триумф ще берем с години напред.
Републиканец
29 Ное 2014 13:06
Мнения: 2,886
От: Bulgaria
Кой културтрегер тихо пусна Бинев да завземе подземието на Националната библиотика?
И вече 20 г. е там....
Кой културтрегер мълчи от гнусната атмосфера в подземието?
Значи когато Бинев дава рушвети - може.
Когато Бинев не дава рушвети - не може.
Убава работа, ама културтрегерска.
tatyana1
29 Ное 2014 14:26
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
Че то и в комисията по енергетика няма никой дето разбира от енергетика, в другите сигурно също има маса странни лица, пук всички се затюхкали за културата и медиите. Защо?
върлаков
29 Ное 2014 15:18
Мнения: 387
От: Bulgaria
Момчета, момчета - архонта ви бил кусур. Ами кой и за какво го направи архонт? поповете, поповете, тази непорината византийска воня/с/. Ако нашите владици не бяха къръщисани с ДС - щеше ли бинев да е архонт?Совест като няма в духовните ни първенци - как да я има в архонтите? Солта като не е солена - как ястието да посолим?
idproxima
29 Ное 2014 20:06
Мнения: 3,960
От: Czech Republic
Щом има архонт, винаги ще се намярят архонавти, които да потърсят и оскубят златното руно.
StrikeEagle
29 Ное 2014 20:17
Мнения: 21,073
От: Bulgaria
Скимтенето на "културните" е жалка картина!
Ми излезте бе!
И ние ще дойдем да помагаме.
Добави мнение   Мнения:43 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща