Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР търси... себе си
Добави мнение   Мнения:13 1
axsbf67
11 Дек 2014 19:45
Мнения: 1,052
От: Bulgaria
то при такъв главсек като Лазаров щом не са почнали да си търсят и централната сграда, пак добре
Zmeja
11 Дек 2014 20:54
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Когото и да назначат за министър и главен секретар - се тая.
----------------
По едно време Борис III решава да смени по някакви причини началника на отделение „А“ на Обществена безопасност в Дирекцията на полицията Никола Гешев. Гешев предава на новоназначения: "Маса, канапета, каса..." и тръгва да си ходи. "А агентурата - пита новият?" "Агентурата си е лична. Вербовайте си."
След една седмица връщат Гешев на старата длъжност.
---------------
22. В древността възходът на Ин се дължал на И Ци, който преди това служел на Ся; династията Джоу дошла на власт чрез Лу Ю, слуга на Ин.
Чан Ю: "И Ци бил министър при Ся, след това преминал на служба при Ин. Лу Ван бил министър на Ин, който отишъл да служи при Джоу.
23. Затова само просветеният владетел и достойният генерал, които използват като агенти най-интелигентните хора, ще постигнат велики неща. Тайните операции са важни при воденето на война; на тях армията разчита за всяко свое действие.
Ча Лин: "Армия без тайни агенти е като човек без очи и уши."*
------------------------------
* Сун Дзъ, "Изкуството да побеждаваш".
Slava
11 Дек 2014 20:55
Мнения: 10,564
От: Bulgaria
axsbf67
11 Декември 2014 19:45
След "Лясковец" някой друго ли очаква? Лазаров има още непоказана некадърност, тъкмо шанс най - после и слепците да я видят.
Дърто_Мекере
11 Дек 2014 21:24
Мнения: 1,247
От: 0
И Василий Митрохин изчезна така и веднага КГБ се саморазпусна и преименува. Хората си признаха резила. Бяха им отмъкнали целия топ-секретен архив - от Ленин до Горбачов ерата - събиран в продължение на 40 години, складиран в дуралуминиеви контейнери на вилата на предателя и отнесен със специален чартърен самальот от MI6 към Стокхолм и оттам от браЦка ВеликА Британия.

Говори се, че Петко и неговите хора са имали нещо подобно предвид, което никога няма да стане явно.
НЕ търсете Пецата в БГ !
маргаритка2
11 Дек 2014 21:38
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Аз не разбрах защо го търси полицията, а не бившите му колеги от ДАНС.
Гл.ас. Духчев
11 Дек 2014 22:07
Мнения: 969
От: Bulgaria
За автора -
А снимката -
потребител,07
11 Дек 2014 23:39
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
маргаритка2
2014-12-11 21:38:58
Аз не разбрах защо го търси полицията, а не бившите му колеги от ДАНС.


Ми щото ДАНС не работи по издирването на Петко Сертов.
---
Писанчев: ДАНС не работи по издирването на Петко Сертов, но ако имаме информация, ще я дадем

Натисни тук
потребител,07
12 Дек 2014 00:02
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
ПП
Интересна подробност относно настоящия шеф на ДАНС Владимир Писанчев:
Той е защитил докторантура в същия този университет, чийто ректор е Стоян Денчев, бивш депутат от ДПС и вицепрезидент на Мултигруп:
В началото на седмицата стана ясно, че настоящият шеф на ДАНС Владимир Писанчев е защитил докторантура в същия този университет, чийто ректор е Стоян Денчев, бивш депутат от ДПС и вицепрезидент на Мултигруп. Дипломата на Писанчев била подписана в началото на седмицата, след като той издържал успешно защитата на дисертацията си пред жури.


lisana
12 Дек 2014 00:21
Мнения: 652
От: Bulgaria
За автора:
Eisblock
12 Дек 2014 03:44
Мнения: 9,157
От: Iceland
Двата телефона са оставени за да не може да бъде засечен и проследен. Взимането на малките суми пари, ако се различават по количество от нормалните разходи на семейството, са за отклоняване на вниманието. Пари винаги е можел да подготви в тайници. Проформа през тези години е бил в отборът на сащисанта прислуга. След като нещата с ЮП светнаха ярко заедно и метастазите на колониалната власт в този национален гаф, лъснаха, вероятно тогава е бил по някакъв начин вече осветен.

Мисля, че бях първият посочил варианта да се е спасил при приятели - тези, обявени от Паразитите за техни врагове. Инак, ликвидирането му е било вече на преден план. Така обаче, той успява да се спаси и да нанесе много тежък удар на еничарите и техните господари. Със сигурност е добре подплатен с множествена, много важна и съществена информация! Ето защо и объркването е така голямо. Посоката на оттеглянето му е повече от ясна. Ппоявата му нейде на "запад" е много малко вероятна, да не кажа - нонсенс.

Вчера щях да се пошегувам, че ВВП му е пратил подводница изплувала до Петрич (по титанката на мисълта - псакито), но в крайна сметка, ако не се е действително спасил и не се обяви в недалечно бъдеще, тогава остава другата, далеч по-скръбна възможност:

- Че е ликвидиран от просащисаната банда вилнееща и из тези координати.

Също, че цялата миша-паника не е нищо друго освен изграждане на държавно алиби. И при първото просмукване на реални информации до обществеността, напр. как е вече на сигурно място, ще започне дезинформационна кампания. Как смело и вещо властите били разкрили работата на Сертов за някаква (имагинерна) "мафия" 1). Целта им ще е само една:

- Да избършат суратя си от този дизастър, това фиаско.

Едно е почти сигурно: - П.С. е работел срещу Паразитите и с това - срещу разгрома и унищожаването на България.


--------------------------------------------------------------
1) Вероятно ще изровят отново и темата, как (май брат му беше замесен) е участвал в подправяне подписа на Б.Б. при фалшивото (уж) придобиване на терен в кв. Стрелбище - сега там има голяма Детска градина и нова Английска гимназия, май...

u
12 Дек 2014 08:29
Мнения: 322
От: Bulgaria
цитат

И за какво тогава данъкоплатците и следващата година ще дадем над 1 млрд. лв.?

И аз това питам от години.

По добре е да дадем охраната на държавата на мутрите, те знаят какво да правят и няма да се натискат да се пенсионират рано.

Смятайте колко пари за пенсии ще се спестят
letec55
12 Дек 2014 09:54
Мнения: 10,701
От: Bulgaria
И нека не се лъжем, Сертов е издирван с всички ресурси на държавата не заради самия себе си, а заради това, което знае. И заради страха на кого може да го разкаже.
Като добавим и евентуалния интерес от страна на някой, който би искал да чуе разказаното, със сигурност има още поне две държави, които имат интерес да участват със сериозни ресурси в издирването ( и в изчезването ).
Ейсблок, това с подписите и имотите е за брата на Иван Драшков - тарикатчето Петър...
Drakke
12 Дек 2014 19:41
Мнения: 114
От: Andorra
МВР нищо не търси. И 1 млрд. лева нямат никакво значение. И 10 млрд. да са, резултата ще е пак същия. Просто се вгледайте в снимката. Внимателно. Тя показва три черни дупки , в които потъва всичко и нищо не излиза. Особено дупката на преден план. Черните дупки само поглъщат. Те и връзките на обувките си не могат да завържат , а някои искат цял бивш председател на ДАНС да открият. Не публикувайте статии, те нищо не казват. Само снимки. Само снимки и нещата се виждат с просто око.
Добави мнение   Мнения:13 1