Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Калашникът няма да ни излекува
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:93 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »
FuFighter
15 Дек 2014 20:11
Мнения: 1,603
От: Bulgaria
Мерките хич не трябва да са просветителски, а неизбежно наказателни. На максимум. Те тогава ще се кротнат.
Ловкия
15 Дек 2014 20:21
Мнения: 56,087
От: Ghana
Расизмът е нещо лошо, защото дели хората на по-пълноценни и по-непълноценни раси.

Защо да е лошо нещо, което отразява реалното положение на нещата?

Примерно по-белите – по-пълноценни, а по-черните – по-низши.

Факт.
Объркването идва от това, че Майкъл Джордан, Чарлз Баркли, Майкъл Джонсън, Алисън Филикс, Арета Франклин, Ал Жеро, Стиви Уондър, Хърби Хенкок, Куинси Джоунс, Дензъл Уошингтън, Хали Бери и много, много други погрешно са олицетворявани с останалата част на расата.
Ловкия
15 Дек 2014 20:22
Мнения: 56,087
От: Ghana
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Ловкия
taidzi
15 Дек 2014 20:38
Мнения: 4,399
От: Bulgaria
Авторе, нямаш 'абер от цигани и цигания! Фантазията ти е бедна. Думите излишни. Не калашник, а бой, обикновен, милиционерски, як, български бой. Всеки ден. По най-малкия повод. И естествено трябва да им се намери малко работа. Ако не си съгласен, облечи една бяла манта, качи се в линейката и да те видя колко струваш. Най-вероятно нищо! Извинявай.
И недей да се нахъсваш на хората във форума, това е по табиета на друг един многознайко...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: taidzi
Ловкия
15 Дек 2014 20:48
Мнения: 56,087
От: Ghana
taidzi
15 Дек 2014 20:38

Е сега вече
Drug
15 Дек 2014 20:59
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
А второто е как никак не се чувствам добре от факта, че излязох прав – речите на Москов няма да спрат нищо.
***
Само на мен ли ми се струва, че второто е първо?
Drug
15 Дек 2014 21:03
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Министър Москов е вече атакист, нещата ще се оправят, когато всички станат такива – заключиха форумни радикали. Но изводът „циганите са лоши“ не може да удовлетвори приличния човек, защото е чист расизъм.
***
Е, дойдохме си на думата - Москов е расист, пък и лъжец щото добрите цигани пак биели лекарите. Вече не знам кое е писано сериозно и кое е каламбур, но гадния привкус остана трайно.
Drug
15 Дек 2014 21:14
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
Наверно десетки пъти съм го писал, а заедно с други форумци хиляди пъти: "Защо неприлагането на закона към една група винаги намира оправдание с расизъм, "срещал съм и щастливи цигани", медиатори, ама и сред българите има такива и т.н. аберации?" Неприлагането на закона е причина номер 1 за циганското "правораздаване". А, то постоянно убягва на политкоректните криминалозащитници. И явместо това калшници, телени мрежи, сапуни и т.н. Автора няма ли чувството, че косвено поощрява линчуване на хора изпълняващи своите служебни задължения, при това ЛЕКУВАщИ БЕЗПЛАТНО и то от неграмотни имбецили?!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Drug
renegad
15 Дек 2014 21:15
Мнения: 11,407
От: Kiribati
погрешно са олицетворявани с останалата част на расата.
Те туй да го бе казал на Касиус Клей преди да го съсипе паркинсона.Опс....то пък да му речеш че е Клей,а не Али и ....Ма ако искаш тук си имаме един общински....Преди европейски,сега тренира аматьори.Общински съветник.Треньор.По-познат в Русия и от Стоичковв.Преди няколко години по време на турник извадил езика на техен проснат на ринга докато съдията и лекаря се паникьосвали....и все още може да ти отвинти главата с десен прав Сущий Чембърлейн си ми Лофкий.Стюарт,не Невил.Да си чувал "битието определя съзнанието" и че циганизацията вече подхвана и точно гласуващите са СКАТ и АТАКа?Че точно разделителната линия ,че са "повече" от циганите ,им дава кураж че не са тотално зад чертата? След 2-3 поколения на минимална в семействата се раждат само "цигани"...Разходи се по улицата.Погледни лицата на хавелите.Чуй диалекта на който бръщолеват-с речник от 200 думи(има и кучета изпълняващи повече команди)....
j_boyadjiev
15 Дек 2014 21:21
Мнения: 338
От: Bulgaria
Жесток побой над пътници в столичен автобус
Дата: декември 13, 2014
Цигани се катерели по дръжките и скачали върху главата на младеж, опитал се да защити останалите пътници.
Група от над 20 цигани е извършила погром срещу пътниците на столичен автобус. Мелето е станало в автобус по линия 310, около 22:00 часа.
Циганската банда се качила на спирка „Орион” в столичния квартал „Люлин”. След влизането си в автобуса, извергите започнали да блъскат и обиждат на ред пътуващите жени, деца и възрастни хора. Две момчета опитали да защитят хората, при което циганите се нахвърлили срещу тях и им нанесли жесток побой.
„Беше жестоко. Завлякоха момчетата на колелото на рейса, събориха едното на пода и започнаха да скачат по главата и тялото му. Катереха се по дръжките и скачаха отгоре му“, разказва свидетелка на случката. По думите й е настъпил голям хаос, а шофьорът им отворил вратите да излязат, за да не изпочупят рейса.
„Тази компания се качва редовно в рейса от месец насам. Имаме подадени сигнали в полицията и градския транспорт, но никой не им обръща внимание. Обикновено трима седят при шофьора на седалките, а други обикалят между хората и оглеждат кой какво носи. Дори се опитаха да ме последват, когато слязох от рейса преди седмица, но успях да се изплъзна”, споделя младо момиче, също свидетел на жестокия побой.
От полицията потвърждават, че снощи около 22:00 часа, техни служители са се отзовали на подаден сигнал. Задържани са 16 от циганската банда. Но повечето от тях се оказали малолетни, което означава, че най-вероятно ще се отърват за побоя без сериозни последствия.
Двамата , опълчили се на извергите са на възраст 21 и 24 години. По-младият е бил откаран в болница, след побоя, но е бил освободен за домашно лечения по-късно през нощта.
posledna
15 Дек 2014 21:22
Мнения: 4,721
От: Bulgaria
Калашникът няма да ни излекува

В град Раковски тумба цигани докарали дете, което се било натровило с нещо


Г-н Ламбовски, без калашник няма да има кой да ни лекува!

Тумба цигани са докарали дете, което се е натровило с ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ, не с НЕЩО!!!

Натам е същата боза!
Drug
15 Дек 2014 21:25
Мнения: 8,635
От: Bulgaria
renegad, мислиш ли че някой в САЩ би цепил басма на Касиус Клей (Джордж Форман, Джо Фрейзър и т.н.) ако отупа някой лекар дето му лекува паркинсона? Имаше едно О'Джей дето си повярва че с много пари е недосегаем. Намериха му цаката и на него! И никой не ги е обвинил в расизъм за това. Моля без спекулации за случаите с необосновано застреляни или задушени от полицаи.
renegad
15 Дек 2014 21:25
Мнения: 11,407
От: Kiribati
каквато е държавата и културата-такива са и и циганите,при едни чалга....при други бохема или

http://vbox7.com/play:08a7c03a

enlil
15 Дек 2014 21:27
Мнения: 372
От: Bulgaria
Споко! Човекът трябва някак да ни сложи упойката преди самите ние да сме яли лобута от мангалите. Просто бизнесът му е такъв. Така се доказва като голям анализатор-медиатор. То ние, разбира се, не сме половината свят. Камо ли пък - по-добрата половина. Та тая именно, по-добра половина, която е и същевременно скришна, ще аплодира бравурно въпросното авторово мнение, като впечатляващо успешна кампания по умиротворяване на обществото. Ние, както винаги, нищо не разбираме и не сме в състояние да се ориентираме. Трябва някой непременно да ни води за юларчето. Към транжорната, естествено.
Четох съвсем отгоре-отгоре, щото изложението е само вариант на предходни подобни изложения, по сходни теми. И най-вече - защото съзнанието ми е изцяло в плен на сакралния въпрос - това естествена проява на авторовата инвенция ли е или симулативна!? Всъщност, все тая.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: enlil
j_boyadjiev
15 Дек 2014 21:29
Мнения: 338
От: Bulgaria
Фалшивата "интеграция" или за правото да пердашиш лекари с винкел!
227към175 -Съотношение на общия брой нападения над спешни екипи и тези, извършени от цигани.
БХК твърди, че идеята лекарите да не бъдат изпращани без полиция в гетото, за да не бъдат пребивани, трябвало да бъде погребана с Хитлер. Тоест, защитата на здравето, живота и достойнствата на лекарите, при изпълнение на служебния им дълг от неинтегрираните питомци и клиенти на БХК е хитлеризъм, расизъм, ксенофобия и фашизъм.
Нов ураган от лицемерие и полит-коректност залива социалните мрежи. Поводът – възмущението на д-р Москов от набиращата сила практика спешни лекари да бъдат млатени като животни в циганските махали, когато отидат на адрес, за да спасяват живота и здравето на млатещите ги.
Говорителите на „либералното“ лицемерие надигат глас за защита на правото на обитателите на махалите да пребиват спешни лекари. Наричат отказа от това право дискриминация.
Наглостта на циганските барони също няма край. Всичките барони, „председатели“ на по същината си противоконституционни (защо противоконституционни, виж КРБ) цигански партии, обясняват, че докторите били системно бити, защото закъснявали… Няма съжаление, няма извинения, напротив има обвинението, че за системните побоища, виновни са…битите лекари.
Обитателите на катуните и махалите ползват предимно Бърза помощ, дори за температура и не-спешни случаи, защото са в огромната си част здравно неосигурени. Лекарите ги лекуват и им оказват помощ и заради Хипократовата клетва, и защото ги е страх от побой, нападение и унижение.
Това е още една от невидимите, от тихите социални помощи, които българското общество изплаща и дава на голяма част от тази общност, наред с правото и да се ползва от градски транспорт, ток и вода почти безплатно.
В махалите и гетата има зверска битова престъпност. Тя се превръща в етническа. Насочена е срещу всеки отвън. Всеки дръзнал да „влезе“ в гетото, катуна, махалата.
Изпитали са я стотици, ако не и хиляди полицаи, лекари, служители на енергото, общински служители, горски, пощаджии. Български граждани, които са бити, гонени, хулени, пребивани от обитателите на гетото и катуна.
Обитателите на катуна стават все по-нагли, по-агресивни и по-арогантни. Това е битието, естеството на всеки катун, всяко гето, всяка махала.
Катуните трябва да бъдат разрушени и премахнати, битовата престъпност трябва да бъде унищожена, всяко престъпление трябва да бъде наказвано.
Същевременно излезе отвратителната „новина“ за гнусна извратенящина, извършена от представител на упоменатата общост над дете, в училищна тоалетна. Същият е бил известен с това, че системно бие, тормози и притиска всички малки деца в училището, а отговорните лица не смеят нищо да му направят, за да не се срещнат с родата му.
Да чухте реакция от БХК? От другите правозащитници. От възмутените либерали? От противоконституционните цигански партии, фондации, организации?
Не, няма и да чуете. За тях тази отвратителна гнусна гавра не е новина. Защото жертвата не е от подзащитната им общност.
От тях ще чуете следното либерално, толерантно, политкоректно умозаключение – „Е какво толкова е станало, нима българите не вършат престъпления?“
renegad
15 Дек 2014 21:31
Мнения: 11,407
От: Kiribati
ако отупа някой лекар дето му лекува паркинсона?
съществува такова нещо ,като "равни пред закона".Не циганите или Клей създават системата на дискриминация.Дискриминация е и кога политици оставят гетото да прави какво си иска за няколко гласа повече.Да припомням ли "опрощаването" на сметки преди избори?Като търсите кой да провесите на клона-търсете в парламента и съда,не в маалата.Биячите са регистрирани-най-малко са записани данните на детето(макар че остава въпрос-ква е тая система дето уж натровено ,уж няма опасност....пък му казват да отиде в спешна за промивка....то не само циганите бият след подобно разтакаване)Защо вече не са в ареста?Като изкарвате "бит лекар",следва "извършителите са задържани".Ако не са-да ти пикая на държавата.
j_boyadjiev
15 Дек 2014 21:32
Мнения: 338
От: Bulgaria
"Не ме е страх, унизена съм от случилото се". Това заяви пред журналистики нападната от роми лекарка от Раковски Божидара Пеевска, пише БГНЕС.

Д-р Пеевска успя и да разкаже какво точно се е случило предната нощ.

Към 21.30 часа в кабинета са влезли майката и бабата на момиченце на около 3-4 години, което е отпило препарат за пране. Д-р Пеевска преглежда детето, което е в добро общо състояние и казва на близките, че трябва да му се направи промивка на стомаха. Това може да стане в Пловдив - в клиниката по токсикология. В това време бабата на детето повишава тон, започва кавга, настоява промивката да се направи на място.

Д-р Пеевска, която е имала намерение да вика линейка от Пловдив, за да закара детето, вече се обръща към полицията за помощ, защото, по нейните думи, оттук нататък никакъв преглед не е възможен. Щом чуват, че звъни в полицията, двете жени грабват детето и хукват с клетви по коридора. Тя излиза навън след тях и настоява детето да бъде заведено в токсикология. В този момент от тъмното в коридора излиза мъж, според нея баща на детето, пристъпва учтиво към нея. Д-р Пеевска решава, че той ще поеме нещата и започва да му обяснява къде точно да заведат детето, защото след два часа може да се почувства зле. В този момент мъжът я удря силно по главата.

За д-р Пеевска, оказва се, това не е първото нападение. Тя дава десет дежурства месечно в кабинетите на спешна помощ и твърде често е била обиждана. Преди 2-3 години в Столипиново някой посегнал да я души, както си стояла в колата.

Лекарката с дълъг стаж казва, че не се страхува. Чувства се обидена и унизена от снощното нападение. За нея подобни преживявания ще спрат, когато "има държава".
renegad
15 Дек 2014 21:33
Мнения: 11,407
От: Kiribati
...или в циганският автономен район полицията чака мешерето да им позволи да влязат,щото някой политик има гласове да получава?Отписахте маалите ли?Признахте им право на самоопределение и автономия?
posledna
15 Дек 2014 21:38
Мнения: 4,721
От: Bulgaria

taidzi
15 Дек 2014 20:38


renegad
15 Дек 2014 21:41
Мнения: 11,407
От: Kiribati
"циганин" не е етнос,а състояние.По последни данни -към 30% в България се циганизират.Под чертата на бедността процесът е неизбежен.И това трябва да е основен проблем на политиката.Жална ни майка....
renegad
15 Дек 2014 21:43
Мнения: 11,407
От: Kiribati
карта на абсолютната бедност

http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/nad-edna-peta-ot-naselenieto-na-bylgariia-jivee-pod-liniiata-na-bednostta-185681/

прибавете поне 50% на чертата.....
Добави мнение   Мнения:93 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »