Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В соцпартията има разнобой за натовския команден център
Добави мнение   Мнения:5 1
Stirlic
06 Фев 2015 19:25
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
"Бившият говорител на военния министър Ангел Найденов недвусмислено ..........................................." Дали този е бил министър?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Stirlic
maxilianus
06 Фев 2015 19:43
Мнения: 324
От: Bulgaria
Спекулира се с понятието „натовски център“. Досега България и МО действително работеха за изграждане на натовски център за управление на кризи, каквито има и в други държави, който да повиши оперативно техническите възможности на страната. Онова, което от САЩ и НАТО сега искат да ни бацнат обаче е съвсем нов тип натовски център, каквито започват да се правят за пръв път в историята на организацията, и вместо да допринесе за възможности на България, допълнително ще й отнеме от възможността за самостоятелна отговорност
Дедовите
06 Фев 2015 21:36
Мнения: 210
От: Turkmenistan
Всичко е добре за нас нооооо: 1. Ако не се декларираше от всички НАТО-вски шефове, че това е в следствие на заплахите от страна на Русия; 2. Ако се покаже "агриймана" за центъра и в него пише, че той има функции САМО и ЕДИНСТВЕНО за защита при атаки срещу членки на НАТО. Защото Украйна не е член на НАТО и нямаме задължение нито да я защитаваме, нито през наша територия да минават "украйнски НАТО-защитници". Е, позицията ни може да се промени, ако НАТО и ЕС - шефовете разкрият истината и поискат международен съд за тези които организираха и извършваха снайперските разстрели на Майдана, които със забранените касетъчни боеприпаси избиват мирни хора, които свалиха малайзийския самолет и пр. и пр. Ама това не го виждам в близките 30-40 години.
tatyana1
07 Фев 2015 09:44
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
Боже! Не мислех че ще дойде ден да поискам да вдигна палец за Вигенин!
Mrx++
08 Фев 2015 08:25
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Вегенин явно се стреми да се поправи след издънката си.
БСП трябва да разберат,че ако искат електорат, трябва да откажат тези центрове.
Добави мнение   Мнения:5 1