Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Нищо днес не е от вчера
Добави мнение   Мнения:10 1
маргаритка2
26 Фев 2015 19:48
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
маргаритка2
26 Фев 2015 19:54
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Бащата е издържал, така да се каже, ама адашът Карамфил май е платил за чужд грях
q357
26 Фев 2015 20:08
Мнения: 557
От: Bulgaria
Вилата я знам, като малки ходихме да играем в района. Никога не е имало "смъртници", бяха все далавераджии.
taidzi
26 Фев 2015 20:17
Мнения: 4,399
От: Bulgaria
Част от обира е и самата тази държавна заплата - когато се взема бадева, срещу нищо свършено и народополезно, това си е чиста кражба. Или, с извинение, хайдутлук.

Във всяко време, при всяка власт, обирът не спира. И какво?! Ще му подпрем брадичката с моралните си претенции? Ще го доизлъскаме с идеализма си? Ами... само ще се докараме, ако все още има пред кого. Аз мисля че няма. А дълбоко се съмнявам че някога е имало.
водопроводчик
26 Фев 2015 20:51
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
Покрай последния държавен заем разбираме, че парите за усвояване от крадци и корупционери са се привършили. Трябва да се вкарат пари в държавата, та да има за когото трябва.
Дори и това не е. По-лошо е. Това, което ще се вкара, е нещо по-трудно усвояемо от "когото трябва". Това са 35-годишни бракми от Португалия. С български пари чичо Сам се отблагодарява на престъпника Барозу за вярната му американска служба.
водопроводчик
26 Фев 2015 20:53
Мнения: 18,847
От: Bulgaria
"Погребаха България" пишело на Капитан-Петковото знаме и това, странно, вместо да ни обезсърчава, сякаш иде да ни даде кураж: погребали я, но тя излязла от гроба. Какво толкова. Имаме шанс да опитаме пак.
Като излезе, все се намира кой да я погребе пак.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: водопроводчик
щурчо
26 Фев 2015 21:57
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
В онова далечно време надчетите бяха епидемия в народното стопанство. Хиляди българи крадяха без задръжки и като че ли без инстинкт за самосъхранение. Магазинери, счетоводители, домакини (от домакин, не от домакиня) бяха обичайните заподозрени. Изглежда превръщането на частната собственост в държавна я бе извадило извън закона и извън божите заповеди.


Братя Стругацки
27 Фев 2015 08:46
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
Покрай последния държавен заем разбираме, че парите за усвояване от крадци и корупционери са се привършили. Трябва да се вкарат пари в държавата, та да има за когото трябва. Да бъде подкрепен браншът материално. Нещо като творческа помощ. Това е отработено, почти автоматизирано от всяка власт. Ето как партии и движения, които заради този заем уж щяха да си издерат очите, гласуваха дружно и еднакво, асорти гласуваха, за да си осигурят достъп до тази мощна парична маса.
Пенчо бре
27 Фев 2015 13:39
Мнения: 20,364
От: Bulgaria
Как се съмнява Калин Донков (скромно се присъединявам и аз), че арогантното човече Горанов иска в повече два ли три ли милиарда, ей така, за кураж, я не че ще ги пипа.
rumelina61
05 Мар 2015 13:55
Мнения: 4
От: Bulgaria
Наистина, нищо днес не е от вчера!
Предлагам ви една интересна статия, която прочетох и си дадох сметка, че всико е една голяма игра!
Голямата игра на БКП, или истината за „преврата“ на 10 ноември 1989 г.
Възможно е по българската земя все още да има хора, които блеят по „щастливото комунистическо бъдеще“ и като кукумявките не виждат на светло, които и в предстоящите избори за общински комитети може би ще гласуват за БКП (БСП).
Това са хора (извън комунистите), които четат в. „Дума“ (народът вече му казва „Чума“ и вярват на всяка лъжа на Висшия партиен съвeт, чиято тръба е този вестник. Нещо повече, някои от тях са толкова заслепени, че за днешното състояние на българската икономика обвиняват СДС. „При Тодор Живков бяхме по-добре!“
Зная, че една част от тези хора са изцапани с много кръв и престъпления срещу народа и за тях няма друго спасение освен надеждата, че с кръв ще задържат позициите си. Но сред тях има и хорица, които не четат „Демокрация“, „Ден“, „Свободен народ“, „Народно земеделско знаме“ и редица други и поради това все още не могат да разгадаят голямата игра на БКП, безсрамно пребоядисала се на БСП.
Натисни тук
Добави мнение   Мнения:10 1