Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
АБВ разигра неубедителен театър за повратливостта си по дълга
Добави мнение   Мнения:6 1
order
27 Фев 2015 13:00
Мнения: 1,328
От: Bulgaria
С или без Първанов АБВ умря, самоубе се ...
Печеливши са Боце с 16 млрд. и БСП с електорат!

А иначе ... Дето циганина питал на сватбата това дет се обещава на сватбата веднага ли се дава и кат разбрал, че се обещава, но не се дава веднага .... ОБЕЩАЛ НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ 2 млрд. В ЗЕЛЕНО....
Та и нашия Горанчо с обещанията!!!!!!!
БратяГрим
27 Фев 2015 13:10
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БратяГрим
Firmin
27 Фев 2015 13:12
Мнения: 33,549
От: Bulgaria
Днешният ден ми донесе усещането, че и Първанов е част от театрото. Със специфична роля.

Впрочем, ако съм прав, ходът е гросмайсторски по замисъл. Защото неговата цел, обратно на установената практика, е да релаксира напрежението между АБВ и членовете/симпатизантите и, в резултат на вота за заема, вътре в АБВ, заменяйки го с напрежението между Първанов и групата на АБВ в НС. Така Първанов става говорител и отново изразител на гнева и възмущението на членовете и симпатизантите от вопиющата политическа непоследователност на АБВ. Което му запазва ... лидерството. Хитро. И ако мине, заслужава адмирации.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Firmin
Овчаря
27 Фев 2015 13:21
Мнения: 9,787
От: Bulgaria
Георги Първанов трябва да бъде подкрепян последователно в усилията му да отцепва електорат от БСП.
Затова, моралният облик на Първанов пред симпатизантите на БСП трябва да остане чист.
БратяГрим
27 Фев 2015 13:22
Мнения: 1,893
От: Bulgaria
...
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БратяГрим
VAERINGJAR
27 Фев 2015 14:35
Мнения: 1,700
От: Bulgaria
Аз па си мисля, че Първанов просто се изнизва от "потъващия кораб". Целият спектакъл с ратификацията на въпросния договор беше "показнò" от Доган на Борисов, че няма да му позволи да се изсули от обещанията си, дадени "на кафе", в замяна на свалянето на Кабинета "Орешарски". Затова АБВ-то каза че няма да подкрепи и докато Баце не разбра, че без ДПС няма да стане и не "клекна", Доган го държà "на съединител" с ПФ. След "клякането" пък трябваше да се създаде впечатление, че и без ДПС ратификацията щеше да мине и да се съхрани имиджа на Баце като ДПСобòрец, се наложи единият от двата пудела да бъде жертван като ренегат в очите на електората си. Кукловодът реши, че му е по-малко нужна алтернатива на БСП, отколкото алтернатива на Атака. Те затова АБВ-то си направи "харакири насред площада", а ПФ "запази лице" пред избирателите си.
А колкото до 16-те милиарда - ратафицирайки в аванс сумата за години напред, НС даде карт-бланш на Кабинета да си тегли траншовете тихомълком, без за всеки поотделно да иска одобрение от НС и да дава обяснения - напълно в духа на ГЕРБско-РъБските стандарти за прозрачност.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: VAERINGJAR
Добави мнение   Мнения:6 1