Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Шлифера си мени, но нрава - не
Добави мнение   Мнения:11 1
Forza NATO
05 Мар 2015 19:55
Мнения: 11,582
От: Bulgaria

Малка забележка за пълнота и екзактност на изложението:
Спомнете си оставката на Трайчо Трайков заради упоритите му опити да докаже, че България потъва финансово от проекти като "Белене".

Помним доста добре оставката на Новолибералния енергиен мартир, но също така помним, че сочената от автора причинно-следствена връзка беше вменена на ситуацията впоследствие от новопоявилите се поклонници трайчови.

'Айде нема нужда да премодулираме миналото чак за такива незначителни подробности, ако може...
otvrat
05 Мар 2015 20:17
Мнения: 22,522
От: South Africa
Хубавото е, че имаме "будно" гражданско общество, с "активна гражданска позиция". То няма да допусне задкулисие и непрофесионални назначения. Предполагам, че вече се организират във фейса за протести до дупка.
щурчо
05 Мар 2015 21:37
Мнения: 23,365
От: Bulgaria
Което идва да рече, че на Борисов такива номера не му минават и че е неуправляем в смисъл, че никой не му дърпа конците, най-малкото ДПС.

Бравос.
Същите мъдрости ги ръси и Боцко, ма е добре да се пишат черно на бело. Да се помни и да влезе в архива, во веки веков...
Meat
05 Мар 2015 22:13
Мнения: 10,675
От: Bulgaria
Малка забележка за пълнота и екзактност на изложението:
Спомнете си оставката на Трайчо Трайков заради упоритите му опити да докаже, че България потъва финансово от проекти като "Белене".


В интерес на екзактността, Трайчо биде изритан щото ходел на плажа отделно от герберастката банда.

*

Моделът КОЙ преминава в ТОЙ, но предстои да стане МОЙ. Будата от ден на ден втелясва и скоро само ще истерясва, нищо рационално не може да се пръкне от поредната безпринципна коалиция ВСИЧКИ минус БСПАТАКА.
annetaz
06 Мар 2015 04:05
Мнения: 1,778
От: Bulgaria
В сегашния случай можем да кажем, че Цветан Цветанов и неговото влияние в МВР може би вече са минало и ведомството минава на ръчно управление от премиера. С илюзията, че там ще се творят промени и с втори център на власт, сигурно се простиха и ген. Атанасов, и президентът Плевнелиев, и моделът ТЯ, с който Борисов дълго живееше. Това бе реалната битка и реалното противопоставяне.


През цялото време наблюдавах цирковете на т.нар. генерал Атанасов и цялата изредена компания как се подвизаваше на телевизора и се чудех кога Борисов ще си изтърве нервите. Защото на него ли не му беше ясно, че се съдраха да лъжат за Червеи-те и че те са всъщност такива?! Така и не стана ясно кой изнасяше данни по времето на Орешарски къде ходи премиера към Протестна мрежа и кой наливаше инфо за КТБ на Прокопиев. Но във всеки случай на Борисов му беше ясно какво ще му се случи, ако тези овладеят МВР и службите. За това беше съгласен Писанчев и Лазаров да останат. Поне, докато реши друго. Но с номера на Вучков те просто прекалиха, да не кажа по-грозна дума. Особено пред шефа на ФБР?! Явно страдат от чудовищна наглост и в главите им няма капка мозък.

А ето какво написа един приятел във ФБ:
Пачите, расли в саксиите на НПО и поливани усърдно с потоци кинти, се опитаха да спретнат номер на Бат Бойко smile emoticon
На Него ! smile emoticon smile emoticon Аланкоолу, ако бяхте малко по-интелигентни, би трябвало поне да се усетите, че Баце си прави капитализма от 25 години и като всички, оцелели за този четвърт век и започнали от улицата, има естествен инстинкт за самосъхранение, а подобни тъпи номера ги знае в аванс и реагира адекватно
По-спокойно бе, момчета smile emoticon Това не ви е културна дискусия при Кулезич..


генек
06 Мар 2015 06:25
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Просто една групировка /ПП - Плевнел;иев-Прокопиев/ опита да изземе част от властта на другата групировка - ББ...
Звучните съгласни временно надделяха... И ОПГ ГЕРБ засега лъска чепиците на господаря...
---------------------------
Сайтът на Генек
Logan
06 Мар 2015 08:37
Мнения: 38
От: United States
Прочит от САЩ
--------------------------
Смяната на министъра на вътрешните работи беше много желан ход на премиера Бойко Борисов по няколко причини :
Още като зам. министър в предишното правителство на Борисов, Вучков доказа ,че е един от малкото интелигентни, образовани хора сред Борисов и който превъзхожда собственика на охранителната фирма "Питон "- Борисов 5-6 пъти във всяко отношение. Самият Вучков като министър беше в състояние да извърши всякакви реформи в МВР без да има нужда от помощта на Борисов. Многократно повтаряните твърдения на Борисов ,че няма да сменя Писанчев и Лазаров бяха с цел да се противопостави на министър Вучков, който имаше неблагоразумието да започне компетентна , самостоятелна политика в МВР без да иска разрешение от Борисов сутрин дали да ходи до тоалетната . Това страшно подразни Борисов на който партньорските служби все още много му вярват/ често ги викат в САЩ с Цветанов / и държат индиректно Борисов да ръководи МВР и българските специални служби.
За да ръководиш индиректно някаква служба в която без теб нищо не следва да се извършва, кой е най- лесния начин за това - да назначиш някоя послушна , роболепна, изплашена жена. С това се обяснява новата номинация на Бъчварова за този специален пост в МВР, чиите действия ще се диктуват от сутрин до вечер единствено от Бойко Борисов. Това искат партньорските ни служби от САЩ и ЕС, нищо друго. И това ще се окаже правилно, защото в МВР и специалните ни служби повече от 90% от служителите са корумпирани и готови да те предадат, така както българин е предал Левски.
Проблема на България,че няма лоялни хора, а ако има те са малко и интелигентни и когато им предлагат държавни постове си казват " Защо ти трябва на здрава глава болест ".
БрюкселСофия
06 Мар 2015 08:46
Мнения: 375
От: Belgium
***
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: БрюкселСофия
Mitnicharъ
06 Мар 2015 09:15
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
Бла-бла-бла-бла ....и така всеки петък? Ясно.

Форца,
Дорис
06 Мар 2015 10:14
Мнения: 28,933
От: Bulgaria
един от малкото интелигентни, образовани хора сред Борисов


Евала. Това Уудхаус ли го писал?
BaliBali
06 Мар 2015 23:12
Мнения: 5,739
От: Bulgaria
Петъчен оптимизъм с шлифера на Бойко Борисов
http://www.nenovinite.com/ne/rubriki/6802/
Добави мнение   Мнения:11 1