Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
НАКРАТКО
Добави мнение   Мнения:3 1
потребител,07
23 Мар 2015 00:35
Мнения: 8,146
От: Bulgaria
Депутатът Велизар Енчев обяви, че
създава "българската СИРИЗА". Енчев, който за кратко бе в Патриотичния фронт, ще учреди Движение за радикална промяна на 4 и 5 април във Велико Търново. Той не скри, че новата формация ще копира поведението на СИРИЗА. Пред Нова телевизия Енчев съобщи, че първо прави движение поради липса на средства, а на по-късен етап ще го пререгистрира като партия. Помолен да коментира слуховете, които го свързват с т.нар. библиотекарски кръг от Университета по библиотекознание с ректор Стоян Денчев /бивш вицепрезидент на "Мултигруп"/, Велизар Енчев заяви: "Всеки, който ме познава, знае, че не мога да бъда зависим."


„Тръгваме с Движение за радикална промяна, то наистина е радикално и копира в много отношения поведението на СИРИЗА. Време е да кажем не на тази политическа система, на тази парламентарна конфигурация, която измами, с малки изключения всички, български граждани. Новата партия няма да има лидерско начало. Ще има колективно ръководство, колективно вземане на решенията. Няколко млади хора ще се опитаме да наложим. Ние сме хора от народа, не сме от тази престъпна олигархия.

Една от основните точки, по които ще работи новото движение, ще е радикална борба с бедността. Първите два закона на СИРИЗА за последните 2 дни, това е Законът срещу бедността, който изискват революционна борба срещу олигарсите. Ние ще направим това. Първа точка – няма да изневерим на своите обещания и на обещанията към избирателите. Това, което сме обещали, ние ще го изпълним, ако не го изпълним, имате право да ни търсите сметка и ние ще подадем оствка, защото какво направиха АБВ и ПФ, точно обратното на това, което обещаваха на своите избиратели.“.
http://afera.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0.html

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: потребител,07
Красносело
23 Мар 2015 05:38
Мнения: 1,554
От: Bulgaria
Публикувано на 22.03.2015 / 16:22
АФЕРА И BIG5 С ИНИЦИАТИВА „ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ“. Сайтовете без цензура протестират срещу отказа на държавния глава да почете 70 години от победата над фашизма в Москва
Фейсбук кампания „България не е Плевнелиев” организират сайтовете BIG5.BG и „АФЕРА”. Те призовават всички, които считат за обидно отношението на президента Росен Плевнелиев към 70-тата годишнина от края на Втората световна война, да се присъединят към новосъздадена ФБ група:„Плевнелиев е позор за България“.
Ние, също така, решаваме да предприемем безпрецедентното решение за пълен отказ на медийно отразяване на президента Росен Плевнелиев. Отказът му да не уважи тази значима годишнина е позор и падение за цялата ни нация!
Слоган на кампанията във Фейсбук е „Ние не сме Плевнелиев! България не е Плевнелиев! 70 години от Втората световна война е празник на целият свят”.
Държавният глава злепоставя България пред целия свят с отхвърлената покана от руското правителство, който бе обявен преди броени дни от пресслужбата му.
Скандално е, че пиарите на Плевнелиев дори не си направиха труда да обяснят защо великият капацитет от Гоце Делчев не иска да бъде част от официалните лица на Червения площад. Засега обаче е ясно, че там ще са 30 държавници от цял свят – на практика всички партньори на Русия от Общността на независимите държави – Виетнам, Монголия, редица европейски страни, балкански държави като Сърбия, Черна гора, Македония, а също и Словакия, Гърция и Кипър. Дори германският канцлер Ангела Меркел ще присъства на трибуната до Владимир Путин. ТАСС напомни, че причините за отказа на Росен Плевнелиев не се посочват. От присъствие на Парада на Победата в Москва се отказаха също Барак Обама, президентът на Полша, а също и първите ръководители на Литва, Латвия и Естония.
Росен Плевнелиев не е политическо лице, което провежда политиката на ГЕРБ или която и да е друга партия. Той е президент на независима европейска държава и като такъв трябва да следва линия на поведение, която е доста различна от настоящата му роля на парцалена кукла.
Да кажем „НЕ” на безпринципното поведение на държавния глава.
Присъединяване към групата „Плевнелиев е позор за България“ можете да направите тук: https://www.facebook.com/groups/1473451809543979/?fref=ts
http://www.afera.bg
http://www.big5.bg

ludo-mlado
23 Мар 2015 16:17
Мнения: 2,466
От: Bulgaria
Още една кукла на конци в борба за гласовете на лумпенизарания електорат.
Добави мнение   Мнения:3 1